Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR [Dedyk] [Easy]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie info dla osób które nie mogą założyć konta, zróbcie je na poczcie onet.pl ponieważ na gmail nie przychodzi link aktywacyjny co do innych serwisów nie wiem. 

Mam pytanie czy przy takim poziomie HP wsadzac berek na P ?

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kazdy by wrocil na ten server tylko czemu ZNOW zero zainteresowania administracji nim ? Postawili i tyle w temacie znow bedzie to samo zero eventow , zero rozwiazywania probleemow , nie mowiac nawet o graczach na cheatach.. Pozdro

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Widac po samym forum,ze Dark nadal nic nie robil.Obiecywal,ze uruchomi go po starcie a tu nadal off :)

70 online,wrocil do punktu wyjscia a przeciez mogl sie nim zajac i bez resetu graloby wiecej.

Srij9JT.png

Opublikowano

Sprawdzilem i nic. Dziwnie mi sie rejestruje bo po akceptowaniu przy rejestracji nic mi sie nie wyswietla np. prosze o potwierdzenie na mailu czy cos. Zalogowac sie moge na stronie, ale w grze nie. 

Opublikowano

po********* ta rejestracja, nigdzie nie przychodzi mail aktywujący, Sprawdzilem onet/o2/gmail/wp/interie i jedno wielkie G. Siedze z jajami w robocie i od samego rana probuje zagrac i nic. NAPRAWCIE TEN S**T.

Opublikowano

Niestety potwierdzam że mi również nie chce wysłać linka na żaden mail bez znaczenia na jaki, a próbowałem na kilka różnych. Naprawcie to!

Opublikowano
IhaHACX

przeciez pisal ze wszystko bedzie tak samo :)

omijam ze znajomymi serwer wielkim lukiem.

wogole to chyba pierwszy taki przypadek ze gracze tak chetnie chca grac na serwie,a nie moga bo admin to idiota :)

Opublikowano

Event ZuO jutro godzina 16:00 2014-08-17 (Niedziela)

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Event ZuO jutro godzina 16:00 2014-08-17 (Niedziela)

lepiej ogarnij rejestracje i załatw reklamę ^^ bo naprawdę, ludzie chcą pograć a ty nic z tym nie robisz. 

xD 

Opublikowano

lepiej ogarnij rejestracje i załatw reklamę ^^ bo naprawdę, ludzie chcą pograć a ty nic z tym nie robisz.

Rejestracja naprawiona

Event OX również jutro o godzinie 18:00

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...