Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR [Dedyk] [Easy]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

6-7 Jest na serwerze?

1-5 Max ?

Rekrutacja otwarta?

jest 6/7 wchodza standardy poza klasami i do tego na ludzi i nieumarłe o ile pamietam dobrze

Opublikowano

zaskakujace ze caly czas 251 osob online...ktos tu kreci licznik :)

Ja kręcę z twoją starą, jest coś w tym złego? Kręcenie jest spoko.

Serwer polecam.

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Ćpałeś coś?

Jako jedyny wbilem 230 czyli jestem na nowej mapie, tzn jeszcze jedna osoba ale ona tam jeszcze nie byla

Jako jedyny mam mozliwosc zrobienia eq cienia i nie mam ani 1 itema jeszcze , a ty juz chcesz nowe itemy?

lol

Niech chociaz czesc servera zrobi te itemy i dopiero ewentualnie jakis patch.

Rzeczy ktore nadal sa do poprawy

- wywalanie smieci, poty, zmianki, pelerynki etc.

- niekonczace sie potki

- niekonczace sie pele

- KATAKUMBY, KTORE SĄ ZBUGOWANE, zabiera serca ale nie przenosi.

- ciągłe offy

- brak forum

- sr, to server easy a zeby wbic sr 45+ potrzebowalem 21 h

- ranking na forum

- licznik online.

to są kompletne błahostki, a nie zrobiles ich od startu.

Znow zawodzisz

A mialem nadzieje ze sie zmieniles

Ćpałem wczoraj <3 dzisjaj nic :unsure: , to była propozycja tylko więc wyluzuj  :rolleyes:  Jak wprowadził by nowe itemy to też nowe bosy a z nich pewnie jakiś spory drop.

Opublikowano

Event ZuO trwa pustynia channel 2

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Nie polecam,serwer nie dopracowany,bug na bugu ponadto administrator nie czyta co się do niego piszę z czego można wywnioskować,że ma graczy w d*pie. Zysk się liczy nic więcej.

#rein

Opublikowano

Przymykałem oko ze wzgledu na starego gladora gdzie fajnie sie grało, duzo wspomnien itp ale przyszedl czas na fakty.

darkowi chwilowo braklo hajsu lub chcial przywrocic staly przyplyw gotówki i wymyslil sobie ze usunie postacie, eq i wlaczy od nowa gladora, po pretekstem checi nawrócenia sie.

zacznijmy od tego co jest na serverze do poprawy

- channele, są ciagłę offy
- katakumby, zabiera serca i nie przenosi
- nie da sie wyrzucac potkow peleryn zmianek itp
- moglby dodac niekonczace sie pele i poty, wystarczy wgrac gotowca
- przydaloby sie zadbac o reklame
- forum off
- ranking i licznik nie dzialaja, wgl na stronie dziala tylko is i rejestracja

i teraz najlepsze, co dark zrobił przez 3 dni, od startu?
- napisał kilka kłamstw w prezce, nawet jej nie edytując
- odpalił server
- 3 razy wstawil prezke po tym jak mu ją usuneli, mogl dodac skan ale nie mial czasu, wiec usuneli mu prezke i wstawil nową
- wszedl w niedziele na server i wlaczyl expa na 72h
- obiecal duzo w poniedzialek
- wszedl przed chwilą, pospamował komendami na pustyni, wlaczyl ponownie exp

i tyle go widzielismy.

poprawki ktore usprawnilyby server zajelyby mu 1 dzien, i zapewnilyby duzo wiecej graczy, duzo wieksze zyski z is, i daloby mu to szanse na ponowne powstanie servera

nie bede odradzał bo to nic nie da, sami sie zastanówcie czy warto tracic czas na server z bugami, bez admina, server mający 20 graczy online i server będący odgrzewanym kotletem.

tyle ode mnie, elo

Dark mam nadzieje ze po osiagnieciu pelnoletnosci zmienisz postepowani, w innym wypadku wspolczuje ci w pracy i w stosunkach z ludzmi, bedziesz mial ciezko.

Mam nadzieje ze kazda osoba ktora zastanawia sie nad graniem to przeczyta i zastanowi sie jeszcze raz czy warto tracic czas.

rYD9JSA.png

Opublikowano

moze dark nie moze wchodzic na komputer bo mu nie pozwalaja i każą mu sie uczyc bo rok szkolny sie zbliza musicie tez byc troche wyrozumiali 

Opublikowano

Nie było mnie chwile widzę dark był ale chanele jak padały tak padają nadal (Chyba ze to on coś z serwem teraz robi ale wątpie)

Opublikowano

Dark odpowiedz na jedno pytanie , mialo byc lepiej , bugow nie naprawiasz , robisz zuo gdy wywala channele co jets z Tobą nie tak?

Opublikowano

Dark odpowiedz na jedno pytanie , mialo byc lepiej , bugow nie naprawiasz , robisz zuo gdy wywala channele co jets z Tobą nie tak?

Dark nie ma czasu,przygotowuje sie do wyprawki szkolnej.

@ Ile graczy online,bo licznik pokazuje caly czas stala wartosc? (251 os)

Srij9JT.png

Opublikowano

Jak można zniszczyć tak wspaniały server :(   co chwile wywala mało osób 0 reklam ... a to BYŁ jeden z najlepszych serverów metin2

Opublikowano

@midfor widzisz Dark wszystko potrafi . szkoda serwera bugi na propozycje typu niekonczaca sie peleryna nic nie odpowiada zrobil restart i ma serwer tak samo jak przedtem w dupie ! 

Opublikowano

Jakby była inna administracja to by był najlepszy serwer w polsce xD Ale przeciez Darkowi nic sie nie chce. 

Opublikowano

Ja nie rozumiem Darka, jak już chce tej kasy, to wystarczy żeby jeden dzień poświęcił żęby ogarnąć serwer i zrobić reklamę, a kasa sama by leciała.

Ale nie, lepiej miec wszystko w dupie, i żeby nie było że nic nie robi, zrobić event ZUO mimo że serwer pada co 5 minut, żałosne.

Serwer taki dobry, a administracja taka ch***wa

skrillexh.png
Opublikowano

Administracja raczej jeszcze nie dorosła do odpowiedzialności bo serwer robiony jedynie w jednym kierunku...

Był wspaniały projekt, ten projekt został w pamięci bo jest teraz tandetna rzeczywistość tego co było.

Nie polecam już serwera...  -.- 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...