Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] EULA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamkne temat i i skype eula.minecraft.2014 bedziemy o tym gadac za 10 minut w komfie

Żartujesz sobie? Myślisz że ktoś wgl bedzie chciał na jakimś skype o tym gadać. Forum jest od tego anie jakieś konferencje na własną ręke.

graphic.png

Jeśli ten niesamowity post, Ci się spodobał, kliknij "Lubie To! ", to naprawdę motywuje do lepszej pracy ;)

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi chodzi o to że uzależnienie i głupota rodziców robi swoje.

No to lecimy.

Po pierwsze, nie cwaniacz że coś zrobisz, bo założe się że i tak to Ci nic nie da.

Hah? Mojang nie musi protestować, wyjebią Ci serwer i tyle, gówno ich obchodzi że proxy z Rosji, ich umowa, oni zamykają serwer, twój serwer mają to głęboko w dupie.

Boże człowieku zrozum że GRAJĄC W MINECRAFTA już masz EULA, to czy launcher masz swój czy nie to chuja da, grasz w MINECRAFT produkt MOJANG który jest objęty prawami. Tyle w temacie.

No tak faktycznie, mpc to co jakiś czas pada z clodflare, jak i reszta stron, więc nie pisz że to jest 100% zabezpieczenie. W internecie NIE DA SIĘ ukryć ;)

To wyjaśnij jak mi technicznie zamkną serwer? Ciekawe:) Wpiszą w magicznej konsoli /zamknij serwer_noIP ? Mogą umieścić backdoora w silniku craftbukkit. To zlecę przebudowanie silnika kwestia 100$. Zablokują w launcherze że nie da połączyć do mojego serwera? Zrobię własny launcher. Przed prawem chroni mnie ulokowanie w rosji. "nie cwaniacz że coś zrobisz, bo założe się że i tak to Ci nic nie da." 

Zobaczymy ;)

Kończę dyskusję z tobą bo ona nie ma żadnego sensu.

Opublikowano

Blokują ip [podobno plotki chodzą w innych stronach że mają wirusa czy coś że to blokują]

12 aktywnych lol.

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

To wyjaśnij jak mi technicznie zamkną serwer? Ciekawe:) Wpiszą w magicznej konsoli /zamknij serwer_noIP ? Mogą umieścić backdoora w silniku craftbukkit. To zlecę przebudowanie silnika kwestia 100$. Zablokują w launcherze że nie da połączyć do mojego serwera? Zrobię własny launcher. Przed prawem chroni mnie ulokowanie w rosji. "nie cwaniacz że coś zrobisz, bo założe się że i tak to Ci nic nie da." 

Zobaczymy ;)

To jeszcze Minecraft.jar przerób bo mogą Ci Mutiplayer wyjebać, ziomek przestaną ci autoryzwaći nie będziesz mógł być logowany na serwer premium ;*

Tak tak, może jeszcze Tysiące na własne silniki wydacie, Prawda jest taka że nić poza cwaniakowaniem w komentarzach nie zrobicie. CO ZABLKOKUJĄ HAHA? Autoryzacja jest przez MOJANG, co ty chcesz wyłączyć ? No premki nie legalne będą, tak samo jak zbyt dużo połączeń mojang odłącza serwer od Siebie, i polegasz tylko na własnej autoryzacji, jeden wścipski i zgłosi. No no tak tak w Rosji, ja teraz siedze na Księzycu i chrni mnie ulokowanie w układzie słonecznym poza orbitą belbelel, mojang Ci zablokuje serwer kiedy chce i tyle.

Zapraszam do regulaminu co do kont w Mojangu, a także do szkoły po troszkę rozumu. Prawda jest taka, ze mojang ma łeb na karku i wie jak sobie radzić, a to ze np dalej są to tylko dlatego że robią pozory wyłączania ich. Zrozum to że przerobisz silnik to c**j. MINECRAFT to MINECRAFT i tyle.

graphic.png

Jeśli ten niesamowity post, Ci się spodobał, kliknij "Lubie To! ", to naprawdę motywuje do lepszej pracy ;)

Opublikowano

To jeszcze Minecraft.jar przerób bo mogą Ci Mutiplayer wyjebać, ziomek authliba Ci wyjebią i nie będziesz mógł być logowany na serwer premium ;*

Tak tak, może jeszcze Tysiące na własne silniki wydacie, Prawda jest taka że nić poza cwaniakowaniem w komentarzach nie zrobicie. CO ZABLKOKUJĄ HAHA? Autoryzacja jest przez MOJANG, co ty chcesz wyłączyć ? No premki nie legalne będą, jeden wścipski i zgłosi. No no tak tak w Rosji, ja teraz siedze na Księzycu i chrni mnie ulokowanie w układzie słonecznym poza orbitą belbelel, mojang Ci zablokuje serwer kiedy chce i tyle.

Ehh widać twój niski poziom intelektualny. Autoryzację da się wyłączyć. Java jest takim językiem że tego się nie da zablokować. Minecraft.jar da się przerobić. Myślisz że to taki problem zamówić własny silnik ? 

Kwestia kapitału. Ja prowadzę te serwery od lat. Uwierz mi są serwery/serwerownie które stać na to. Ale co ty możesz o tym wiedzieć? Po twoich wypowiedziach widzę że jesteś ubogim gimnazjalistą którego nie stać by było nawet na kupienie własnej maszyny dedykowanej i największy serwer jaki prowadziłeś miał 20 slotów. 

Dobra nie odpisuję na twoje posty więcej bo szkoda mi czasu a po za tym nie chcę dostać warna za spam;)

Opublikowano

Ehh widać twój niski poziom intelektualny. Autoryzację da się wyłączyć. Java jest takim językiem że tego się nie da zablokować. Minecraft.jar da się przerobić. Myślisz że to taki problem zamówić własny silnik ? 

Kwestia kapitału. Ja prowadzę te serwery od lat. Uwierz mi są serwery/serwerownie które stać na to. Ale co ty możesz o tym wiedzieć? Po twoich wypowiedziach widzę że jesteś ubogim gimnazjalistą którego nie stać by było nawet na kupienie własnej maszyny dedykowanej i największy serwer jaki prowadziłeś miał 20 slotów. 

Dobra nie odpisuję na twoje posty więcej bo szkoda mi czasu a po za tym nie chcę dostać warna za spam;)

Niski poziom intelektualny ? E tak, dobra zostawię to bez komentarza. No no tak tak, wyłączyć aktualizacje to masz nielegalny serwer mistrzu :] Co ja mogę o tym wiedzić hmmm? Całkiem sporo, + własnie kończę technikum informatyczne więc od gimnazjum juz dawo uciekłem. Nie stać mnie by było ? Ktoś tam udostępnił moje zarobki + praca dorywcza, zamiast siedziec przed monitorem przez cały dzień. You make my day i to w c**j ;)

PS. Gdzie te twoje serwery co z nich kosisz takie BAJERANCKIE sumy :?

10732745374541468291.png

Opublikowano

Niski poziom intelektualny ? E tak, dobra zostawię to bez komentarza. No no tak tak, wyłączyć aktualizacje to masz nielegalny serwer mistrzu :] Co ja mogę o tym wiedzić hmmm? Całkiem sporo, + własnie kończę technikum informatyczne więc od gimnazjum juz dawo uciekłem. Nie stać mnie by było ? Ktoś tam udostępnił moje zarobki + praca dorywcza, zamiast siedziec przed monitorem przez cały dzień. You make my day i to w c**j ;)

PS. Gdzie te twoje serwery co z nich kosisz takie BAJERANCKIE sumy :?

A czy ja do ciebie piszę? Nie piszę do @Organereq1337

No chyba że chcesz się przyznać do multikonta? Nie będę podawać tu ip bo dostanę warna za reklamę. Możesz sobie popatrzeć na Publikacjach czasem wrzucam tam prezki moich serwerów. Mój był między innymi skillcenter. Może nie wiesz ale wystraczy mieć 200 graczy żeby mieć duże dochody :P. A co do zagranicznych to po prostu robię gówniany serwer z pluginów z neta 20 slotów sv+fv i grube dzieci amerykańskie kupują vipy :D

Opublikowano

EULA daje wolna ręke chaterom zbanują go a on złozy repot [skłamie]

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

Opublikowano

A czy ja do ciebie piszę? Nie piszę do @Organereq1337

No chyba że chcesz się przyznać do multikonta? Nie będę podawać tu ip bo dostanę warna za reklamę. Możesz sobie popatrzeć na Publikacjach czasem wrzucam tam prezki moich serwerów. Mój był między innymi skillcenter. Może nie wiesz ale wystraczy mieć 200 graczy żeby mieć duże dochody :P. A co do zagranicznych to po prostu robię gówniany serwer z pluginów z neta 20 slotów sv+fv i grube dzieci amerykańskie kupują vipy :D

Przyznaje się do mulciaka, bo mam za dużo punktów tutaj, żeby na giełde wstawić cokolwiek. Tak czy siak jak dostane bana to sobie pozakładam nowe konta, więc nie ma sensu dawać bana :)

10732745374541468291.png

Opublikowano

EULA daje wolna ręke chaterom zbanują go a on złozy repot [skłamie]

Statystyczy cheater ma 9-11 lat? Już widze te skargi napisane łamanym angielskim.

"Hay eula broke server IP: xxx.xxx.xxx"

Opublikowano

Statystyczy cheater ma 9-11 lat? Już widze te skargi napisane łamanym angielskim.

"Hay eula broke server IP: xxx.xxx.xxx"

Haha rozjebało mnie to. xD

Najwyżej zrobią najazd Ci na chatę, jacyś antyterroryści i Cię zwiną. - @Mine1998a

A Ty się osrasz, ale ja nic nie sprzedawałem i nie hackowałem. Każdy jest programistą,  hackerem przez kabel oraz kozakiem, a w rzeczywistości gówno umiesz.

Ale w rzeczywistości byś się osrał, jak by Ci zrobili najazd.

Opublikowano

Haha rozjebało mnie to. xD

Najwyżej zrobią najazd Ci na chatę, jacyś antyterroryści i Cię zwiną. - @Mine1998a

A Ty się osrasz, ale ja nic nie sprzedawałem i nie hackowałem. Każdy jest programistą,  hackerem przez kabel oraz kozakiem, a w rzeczywistości gówno umiesz.

Ale w rzeczywistości byś się osrał, jak by Ci zrobili najazd.

Drodzy użytkownicy. To nie jest temat od "kłótni". 

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Zobaczymy ;)

Zgłoszą do hostingu/serwerowni naruszenie licencji użytkowania.

Czy to będzie w rosji, czy w polsce, czy w niemczech - EULA obowiązuje na całym świecie.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Czuje się....

Zagrożony!

Chyba trzeba zaczynać robić serwer do CS...

Naprawdę ? VIP Nie może kosztować 3.69...

Rozumiem jak by zakazali jak na trollcraft trollgoldy po 100 zł...

Ale durny VIP na moim serwerze albo na innych po 3-6 zł.

Upadną też takie firmy jak homepay.pl, platnosci online...

Nie upadną, bo, nie wiem czy wiesz, te portale nie opierają się głównie na 'minecraftowych' klientach, a wycofanie jednej gry z rynku to nie jest dla nich specjalny problem, żeby od razu miały upadać.

Opublikowano

@konrad132

Ale pomyśl sobie co będzie z craftserve.pl lub mine24.eu

Oni opierają się tylko na Minecraftcie więc upadną.

A takie ownserver.pl to się utrzyma bo tam dużo gier jest do hostowania.

Wszystkie hostingi które opierają się na minecraftcie padną poprostu.

Opublikowano

Czuje się....

Zagrożony!

Chyba trzeba zaczynać robić serwer do CS...

Naprawdę ? VIP Nie może kosztować 3.69...

Rozumiem jak by zakazali jak na trollcraft trollgoldy po 100 zł...

Ale durny VIP na moim serwerze albo na innych po 3-6 zł.

Upadną też takie firmy jak homepay.pl, platnosci online...

A od kiedy homepay i inne tego typu serwisy są tylko dla minicrafta?

giphy.gif

Opublikowano

Ten temat powswtał na dużą skalę i myśle że już dużo jest podanych petycji Cub****me zmiena tylko swoje zasady.

Na godzine 15:50 jest 20 221 petycji z 25 tys

Opublikowano

Czyli jeszcze około 5 tys petycji i co ? xD

Tak dużo pisaliście i się kłuciliście itp 

A teraz cisza ? Jeżeli chce ktoś jeszcze podyskutować na temat EULI to niech pisze :>

Opublikowano

Ja się cieszę że EULA wchodzi w plan. Pomyślcie, wchodzicie na jakiś SUPER KOZACKI serwer a tu na początku ExtraVip albo VIP zabija was i ma jeszcze fly do tego. A tu się okazuję że to 10 latek który kupił sobie VIPa/ExtraVipa na tydzień i zabija co się rusza. LOGICZNE ...

Opublikowano

Ja się cieszę że EULA wchodzi w plan. Pomyślcie, wchodzicie na jakiś SUPER KOZACKI serwer a tu na początku ExtraVip albo VIP zabija was i ma jeszcze fly do tego. A tu się okazuję że to 10 latek który kupił sobie VIPa/ExtraVipa na tydzień i zabija co się rusza. LOGICZNE ...

Jeżeli masz serwer to miłego upadania. Jeżeli nie to nie wiesz ile to znaczy jak gracz kupi vipa. To pomaga utrzymać DUŻE serwery. Teraz dzieciarnia się na c.s zleci. ;c Mam nadzieję, że Mojang wybije sobie z głowy EULE i przywrócą dawne zasady. 

Opublikowano

hmm. nie wiem czy tak można ale wykminiłem coś

Do zakupu rangi Vip na TS3 bonusowo dostajesz range VIP na serwerze....

łooo kuffa ale to trudne... omygy jesteś normalnie kozakiem internetu...

Sracie i Sracie

Ta EULA jeszcze zostanie wycofana ale trzeba chwile poczekać a co do hostingów hahaha

CraftServer.pl to pewnie boczny hosting(dodatkowy) jakiegoś innego typu OwnServer i koszą kasę 2x no racja co racja te badziewne hosty Minecrafta upadną ale Pukawka,OwnServer zostaną....

po za tym świat się nie kończy na Minecraft może dojdzie nowa gra... od innej firmy która nie bedzię miała fioła na pkt hajsu

@MineNexos 12 slot:? i nie jestes wstanie samemu zapłacić smieszny jesteś...

Opublikowano

Dokładnie o to mi chodzi. Są ludzie którzy płacą za serwer 20 tysięcy a skoro jest EULA to ciekawe... za najniższą krajową  (1500 żł) zapłacą? 

Opublikowano

ja ma tak vip ma fly ale jak atakuje oddrazu sie wyłaćza sorry ze pisz tak ale kupuje nowa klawiture i myszke

godzina17;46 20 283 petycji 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...