Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] EULA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tym google play to troszkę mi się źle to zrozumiało, ale już wyjaśniam.

Dokładnie chodziło oto że np. Z google play pobierasz grę z prefixem darmowa, odpalasz i grasz chwilkę aż musisz dokonać jakiejś zapłaty lub kupna czegoś żeby dalej grać i teraz właśnie google play nałoży większy nacisk by takie gry miały np. prefix płatne w trakcie gry.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja zadam takie ciekawe pytanie - Większość waszych argumentów to "oby usunęli jak nie będą mieli zysku" albo "I życzę by mojang zbankrutował.". Ale jak Mojang ma zyski z serwera? WTF?

Płacisz za maszynę np. do ***, hosting SMS - dostajesz 49% z smsa DO SIEBIE, 51 idzie na *******, co z tego ma Mojang? Jak płacisz Mojangowi? Kupiłeś grę raz, na zawsze a nie na miesiąc.

b_560_95_2.png

Opublikowano

Poza tym niby czemu posiadanie serwera No-Premium jest nielegalne ? To poco mojang dał opcję Online-Mode ?

onlinemode jest po to zeby  serwer odpalic jak neta nie masz 

Opublikowano

A ja zadam takie ciekawe pytanie - Większość waszych argumentów to "oby usunęli jak nie będą mieli zysku" albo "I życzę by mojang zbankrutował.". Ale jak Mojang ma zyski z serwera? WTF?

Płacisz za maszynę np. do ***, hosting SMS - dostajesz 49% z smsa DO SIEBIE, 51 idzie na *******, co z tego ma Mojang? Jak płacisz Mojangowi? Kupiłeś grę raz, na zawsze a nie na miesiąc.

PS: Mojang ma kasy na 10 lat dla wszystkich ludzi

A mojang na tym traci i raczej dobrze to wie, mody, servery i caly ten szit, platny czy darmowy, to jedna wielka reklama.

Jest ciekawy server, ale z online-mode, ktoś kupi premke by zagrać - 1 na 1000 ale kupi

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...