Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] EULA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Mistrz25566 zauważ ile jest serwerów 1000-slotowych. To jak jest w końcu z tym non-premium - moga być te serwery? 

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sam byłem świadkiem blokowania już serwera, gdy chciałem wejść na serwer pvp na którym były Vipy i SVipy, bez sensu taki serwer Pvp z vipami co nie ? To pisze mi nawet teraz: Server is lockdown mode. Try again shortly. Reason: Maintenance (Serwer jest w trybie blokowania. Spróbuj ponownie wbić wkrótce. Powód: Konserwacja)

Mi się wydaje, że ten tzw. "lockdown mode" był z jakiegoś pluginu. Poszperałem trochę w internetach i... znalazłem to:

http://www.maficraft.info/forum/m/10191183/viewthread/7087024-server-in-lockdown-mode

Tłumaczenie Google: https://translate.google.com/translate?hl=pl&sl=de&tl=pl&u=http%3A%2F%2Fwww.maficraft.info%2Fforum%2Fm%2F10191183%2Fviewthread%2F7087024-server-in-lockdown-mode

Opublikowano

ale by sam euli niezniczyl

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Tego eula raczej nie wprowadza do minecrafta

Noch i jeb_ nie wycofają

Ale np dinnerbone odwoła :D

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

Opublikowano

Dinnerbone - kto to :D ? Będą jeszcze żałowali, że wprowadzili. A teraz - polskie serwery pewnie nawet jeśli nie wycofają rank pay2win - nic Mojang im nie zrobi, bo zanim by ktoś tam donos dał - Eula byłoby wycofane :)

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

ja czekam 2 mies jak cofna przywróce kity

Opublikowano

Gowniane EULA.. Hmm, choc racja, komu sie chce do nich pisac o serwie 30 slotowym?

Potrzebujesz tanich punktów na Pukawka.pl?

Pisz PW! ;)

Opublikowano

Wszystkie serwerownie ownserver i inne upadna z powodu brakow środków ponieważ nie będzie dochodów bo żaden nie wyda z własnej kieszeni na serwer.

Opublikowano

Wszystkie serwerownie ownserver i inne upadna z powodu brakow środków ponieważ nie będzie dochodów bo żaden nie wyda z własnej kieszeni na serwer.

Czy ty widzisz co piszesz?

Opublikowano

Tego eula raczej nie wprowadza do minecrafta

wiesz, jak mojang sie uprze to wprowadza to wbrew wszystkim np. tak jak google wprowadza nowe wyglady youtube czy cos. Moze na tym straca, ale jak beda chcieli to wprowadza. Ale wazne jest to ze gracze to sa ich pieniadze wiec jesli zacznie sie bunt no to sam eula moze zostac troszku zmieniony ale co do ogolnego wprowadzania to mozna sie jeszcze zastanowic bo ja czuje ze zostanie to wprowadzone ale jeszcze z troche innymi zasadami

Noch i jeb_ nie wycofają

Ale np dinnerbone odwoła :D

mysle ze to nie tylko do nich nalezy decyzja ;)

Gowniane EULA.. Hmm, choc racja, komu sie chce do nich pisac o serwie 30 slotowym?

to jest normalne zagranie, ty tez bys nie chcial zeby inni zarabiali na twojej robocie :) Poza tym mysle tez ze to specjalny ruch by zarobic na minecraft realms :)

zwroc uwage z ownserwer ma rowniez inne serwery tf2 cs source itd wiec czemu ma upadac bo mojang wprowadza eula ? smieszny jestes. Przynajmniej bedziemy grac na pewnych serwerach ktore nie sa robione dla kasy a z pasji :) o ile jeszcze nie zmienia zasad calej euli

Opublikowano

Powiem tak. Ja już z vps skasowalem serwer tak samo MC z kompa mam gdzieś ich. I życzę by mojang zbankrutował. Ja zabieram się za robienie serwa do innej gry.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Powiem tak. Ja już z vps skasowalem serwer tak samo MC z kompa mam gdzieś ich. I życzę by mojang zbankrutował. Ja zabieram się za robienie serwa do innej gry.

Można powiedzieć że mojang już upadł, setki tysięcy graczy skończyło z tą grą, ponieważ nie ma sensu robić serwera, który sam się nie będzie opłacał :P, nie których stać, a nie których nie :).

Opublikowano

Można powiedzieć że mojang już upadł, setki tysięcy graczy skończyło z tą grą, ponieważ nie ma sensu robić serwera, który sam się nie będzie opłacał :P, nie których stać, a nie których nie :).

Wg http://mcstats.org/global/ teraz jest + 240 000 graczy, liczba jest prawdopodobnie ok 3x większa - graczy i serwerów bo nie wszystkie pluginy korzystają ze statystyk. Nic sie nie zmieniło, więc nie siej fermentu. Po zmianie EULA nie został zablokowany ani jeden serwer więc czego wy sie tak boicie? 

Opublikowano

Wg http://mcstats.org/global/ teraz jest + 240 000 graczy, liczba jest prawdopodobnie ok 3x większa - graczy i serwerów bo nie wszystkie pluginy korzystają ze statystyk. Nic sie nie zmieniło, więc nie siej fermentu. Po zmianie EULA nie został zablokowany ani jeden serwer więc czego wy sie tak boicie?

Kto Ci kupi VIP który nie zachęca? Większość serwerów (większych) upadnie bo nie będą mieli z czego maszyny opłacić.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Kto Ci kupi VIP który nie zachęca? Większość serwerów (większych) upadnie bo nie będą mieli z czego maszyny opłacić.

Za przeproszeniem - pier*olenie. Widzisz zeby jakikolwiek polski serwer 100+ graczy online zmienił oferte? Najwięcej jak widać przejmują się ci najmniejsi.

Opublikowano

ja robie 200 slot i ub [2,46-3,69] kupno i może dodanie do servera za 0,62gr i kolorki za 0,62 gr. 

@Edit 21 020 o godzinie 17:57

Opublikowano

21,400 petycji

Jak zrobili tą EULE to teraz niech rozdawają serwy za free...

tak i np dziecko 12 letnie bedzie chciało 100 000 000 slot a bedzie grac tylko 10 to co 10/100 000 000 :D

Opublikowano

@PitBull ! chociaż lepiej znam pluginy od ciebie, a po 2 tamto to tak było powiedziane nie do ciebie @PitBull ! tylko do kogoś tam. Nie ważne to jest.Po 3 mam 16 lat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...