Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] EULA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm. nie wiem czy tak można ale wykminiłem coś

Do zakupu rangi Vip na TS3 bonusowo dostajesz range VIP na serwerze....

łooo kuffa ale to trudne... omygy jesteś normalnie kozakiem internetu...

Sracie i Sracie

Ta EULA jeszcze zostanie wycofana ale trzeba chwile poczekać a co do hostingów hahaha

CraftServer.pl to pewnie boczny hosting(dodatkowy) jakiegoś innego typu OwnServer i koszą kasę 2x no racja co racja te badziewne hosty Minecrafta upadną ale Pukawka,OwnServer zostaną....

po za tym świat się nie kończy na Minecraft może dojdzie nowa gra... od innej firmy która nie bedzię miała fioła na pkt hajsu

@MineNexos 12 slot:? i nie jestes wstanie samemu zapłacić smieszny jesteś...

tak 12 slotów ale z nielimitowanym ramem ! mam na miesiąc 25zł a on kosztuje 41zł

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja ma tak vip ma fly ale jak atakuje oddrazu sie wyłaćza sorry ze pisz tak ale kupuje nowa klawiture i myszke

godzina17;46 20 283 petycji 

Co ma MYSZKA (lol??) i klawiatura do twojej ortografii?

@topic

Mam nadzieję, że Mojang zbankrutuje jeżeli zostawią EULE niech poczują się jak te upadłe lub zablokowane serwery.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

18:01 20,289/25 tys na inym forum pisza ze to sa fałszywe podpisy [pisane z zapasaoej zapomnianej klawiaturki] 

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

@offtop

Ale człowieku co ma MYSZKA do EULI i twojej ortografii? 

Opublikowano

@offtop

Ale człowieku co ma MYSZKA do EULI i twojej ortografii? 

nic tylko do orty bo mi sie psuła i co powyżej napisałem znalazłem zapsaową

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

Opublikowano

Blokowanie serwera? To zwykłe motd ustawione przez właścicieli, najprawdopodobniej maszynę na której stał serwer najzwyczajniej konserwują...

Opublikowano

Czy rozumiem za 1.7.2 nie zablokuja.?

tylko nowsze wersje ktory wymagaja akcpeptacji eula?..

Opublikowano

Blokowanie serwera? To zwykłe motd ustawione przez właścicieli, najprawdopodobniej maszynę na której stał serwer najzwyczajniej konserwują...

Nie jakos 1 server miał blokade na 12h jeżeli w ciągu nie przerobią blokują na dobre

20 457 /25 000 o godzinie 22:06

Opublikowano

Teraz ktos kto napisze server do ktorego nie bedzie mojang mial dostepu zarobi tysiace dolarow xD

#edit

A i jeszcze ciekawe co by robili gdybym zalatwil serwer u kogos w domu z netem od lokalnego dostawcy + launcher tworzacy tunel posredni miedzy clientem a serwerem czyli ip publicznie by nie bylo

Opublikowano

A słyszeliście o tym że Mojang chce aby właściciele sewerow oddawali im 30% zarobku? Skandal!

#wysokipoziomdyskusji

Opublikowano

Haha i co jeszcze? Z czego mamy ten zarobek brać jak ograniczyli sprzedawanie VIP i item...

Opublikowano

23:03 20,486/25 000 petycji

Opublikowano

Haha ich to chyba matka nie kocha w tym Mojangu mam serwer i nie place za niego nic tylko z vip'ów się otrzymuje oni myślą ze będę płacić na serwer 300zl -.-

Już zaczynam żałować ze kupiłem premium ...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

TA to da sie obejść tylko trzeba mieć mózg na własciwym miejscu, ja juz sobie ogarnolem sposób, podwpowiedz brzmi w słowach "forum"

przynajmniej mój sposób

Opublikowano

TA to da sie obejść tylko trzeba mieć mózg na własciwym miejscu, ja juz sobie ogarnolem sposób, podwpowiedz brzmi w słowach "forum"

przynajmniej mój sposób

nie da się tego objeść, bo nie możesz po prostu nikomu dawać itemków nie dając ROWNEJ szansy innym, więc wasze sposoby dalej to łamią

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

@topic

Siemanko ,jestem Padaambo ,jako iz mam zamiar zakładac serwer minecraft przesledziłem EULE ,wynika z niej to:

Jesli prowadzimy serwer premium:
 - Eula nas obowiązuje

- zakazane jest pay2win :)

Jesli non-premium:
 - Eula nas juz nie obowiazuje
 - mojang moze nas jedynie pozwac o prawa autorskie :)

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Opublikowano

@Padaambo wątpię - czy premium czy nie potwierdzasz EULA wpisując true...

potwierdzasz eule korzystając z produktu, nic nie trzeba zmieniać.

Ale no-premium to niezbyt obowiązuje... bo niby co im zrobią? :P moga ich tylko o prawa autorskie posądzić, bo nie mają kontroli nad takim serverem

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

@Karolina_666 O cholera. O prawa autorskie - raczej nie będzie im się chciało po sądach gonić ludzi. Po drugie - w takim razie serwery premium pójdą na no-premium ;)

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Z tego co czytalem VIPY MOGA BYC ale nie moga miec udogodnien typu /kit vip czyli tak zwane itemki za hajsy.Jesli bedziesz mial to na serwerze to obojetnie jaki gracz bedzie mogl cie zglosic na blackliste i poprostu zablokuja twoj serwer.Ma to dzialac na podobnej zasadzie jak Ts3,chodzi mi tutaj o Blackliste.A i jeszcze chcialbym wspomniec ze nie tylko chodzi o Vipa ale jak ktos bedzie sprzedawal itemki za kase to tez moga gracze zglosic serwer czyli np: KOXY 64- 11zl  :).Takie serwery  beda dodawac  na BlackListe oczywiscie zgloszone przez jakiegos gracza.

Opublikowano

ja mam premium ale przez plugin @Karolina_666 nawet bez premium będą wbijać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...