Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

easy lub easy/medium DUŻO LUDZI szukam serwera głównie pod kątem pvp (chce sie po prostu klepać w nieskończoność :D) ale żeby nie był na 1 dzień ;p

dreikon invoria funmt2 xenox odpadają 

18438724560545478762_thumb.jpg
  • Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: tam gdzie sie opłaca grac (postac i yang na allegro) 
Dodatkowe Info:  tam gdzie sie opłaca grac (postac i yang na allegro) 
Nagroda za pomoc:  Za każdą propozycję - lajk !

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

na ascarialu juz zarobilem, a moze ravia s2?

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

Opublikowano

easy lub easy/medium DUŻO LUDZI szukam serwera głównie pod kątem pvp (chce sie po prostu klepać w nieskończoność :D) ale żeby nie był na 1 dzień ;p

dreikon invoria funmt2 xenox odpadają

Invoria.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

napisałem że invoria odpada xD

chciałbym coś podobnego do divineworld / funmt2 / demilus tylko żeby nie było bugów i żeby ludzi było sporo

To może Mortyriusz [s2]?

Z tego co słyszałem serwer naprawdę fajny.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

napisałem że invoria odpada xD

chciałbym coś podobnego do divineworld / funmt2 / demilus tylko żeby nie było bugów i żeby ludzi było sporo

To może GladoR, bo jest prawie, że identyczną kopią, lecz nie za dużo tam ludzi gra [300 osób]. 

Opublikowano

hmm no właśnie na funmt2 s2 bym pograł ale te tekstury + niektóre bugi w kliencie mnie strasznie odrzucają.... Glador byłby spoko ale właśnie wiem że tam mało ludzi gra ;c a jak z mortyriuszem s2 panowie? jak z liczbą online? z góry dziękuje wam za pomoc lajki oczywiście poleciały :)

Opublikowano

hmm no właśnie na funmt2 s2 bym pograł ale te tekstury + niektóre bugi w kliencie mnie strasznie odrzucają.... Glador byłby spoko ale właśnie wiem że tam mało ludzi gra ;c a jak z mortyriuszem s2 panowie? jak z liczbą online? z góry dziękuje wam za pomoc lajki oczywiście poleciały :)

Co do textur można się przyzwyczaić na Mortyriuszu były dzisiaj 2 rundy OX było 277 osób.

image.png

Opublikowano

mhmhmm to chyba na funmt2 s2 pogram w oczekiwaniu na coś nowego ;D szkoda że teraz tak trudno o serwer z dobrą liczebnością ;x PS. orientuje się ktoś może w jakim czasie dobiłbym do topki na Virtualu? (grając z 2/3 godzinki dziennie)?

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy/4fun, gdzie nie musiałbym spędzać dużo czasu by się wykoxić (Pracuję więc mało czasu mam na granie), item shop dostępny ale nie wymagany, troszkę ludzi do grania :)
Dodatkowe Info: Grałem na Argentus, LomaxMT2, CavalosMT2
Nagroda za pomoc:5tka i like

43242342423.jpg]
Opublikowano

Można nawet i na Ravii tylko że tam jest drogo i ciężej niż na S1.

OK zdecydowalem sie na Ravie S 2. Trudnosc mi nie przeszkadza. Jestem wieloletnim graczem hardow jak i "weteranem" PLa. Nawet healer mi nie straszny :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy/4fun, gdzie nie musiałbym spędzać dużo czasu by się wykoxić (Pracuję więc mało czasu mam na granie), item shop dostępny ale nie wymagany, troszkę ludzi do grania :)

Argentus s2/Funmt2 s2

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

4funmt2

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer pvp, taki, gdzie gra dużo ludzi i szybko wbiję lvl i zrobię eq
Dodatkowe Info: typowy pvp
Nagroda za pomoc: lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer very easy z nutką pvp, łatwy exp, łatwe ulepszanie. Ogólnie soooo easy, bo nie mam czasu na grę po 1-2h dziennie grając chciałbym być przeciętnym graczem po niedługim czasie. No i miła atmosfera proszę polecić, bez miliona gimbów, wystarczy połowa tej wartości :D Plus dużo ludzi w miarę, bo w 5 osób w m1 nie mam ochoty grać =D
Dodatkowe Info: Pomagać bo bym pograł dziś w nocy a nie chce mi się pobierać miliona clientów i siedzieć na serwerze by zobaczyć czy fajny czy nie =D
Nagroda za pomoc: rzucę lajkiem,

//@down - pobiorę xenoxa i sprawdzę czy dałem lajka za darmo. Dzięki za na prawdę błyskawiczną pomóc, mam nadzieję że nie będe musiał wracać do tego tematu! piona !:
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer very easy z nutką pvp, łatwy exp, łatwe ulepszanie. Ogólnie soooo easy, bo nie mam czasu na grę po 1-2h dziennie grając chciałbym być przeciętnym graczem po niedługim czasie. No i miła atmosfera proszę polecić, bez miliona gimbów, wystarczy połowa tej wartości :D
Dodatkowe Info: Pomagać bo bym pograł dziś w nocy a nie chce mi się pobierać miliona clientów i siedzieć na serwerze by zobaczyć czy fajny czy nie =D
Nagroda za pomoc: rzucę lajkiem,

4funmt2,Xenox

image.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać !!!

zależy mi najbardziej na : TYP serwera : Easy ,  zmianka skili  dostępna w grze ( nie tylko z eventów ) , jak najwiekszy system ulepszeń , 200+ graczy

grałem na xenox , funmt2 , gondor , extreme , argentus , metek2  , invoria , dreikon 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer pvp, taki, gdzie gra dużo ludzi i szybko wbiję lvl i zrobię eq

Dodatkowe Info: typowy pvp

Nagroda za pomoc: lajk

Argentus.pl

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać !!!

zależy mi najbardziej na : TYP serwera : Easy , zmianka skili dostępna w grze ( nie tylko z eventów ) , jak najwiekszy system ulepszeń , 200+ graczy

grałem na xenox , funmt2 , gondor , extreme , argentus , metek2 , invoria , dreikon

virtualmt2.pl
sygnatura2lg.png
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szukam serwera obojętnie jakiego, byle był dobrze zrobiony, bez bugów, ogarniętej administracji i graczy co najmniej te 500

Dodatkowe Info: ---------

Nagroda za pomoc: Lajk i / a 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...