Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color]  Serwer Easy/Medium
 [color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Chcę, żeby bylo w miarę ludzi online, nie wiem jaki serwer jest teraz warty bo wiele umarło i pustki. 
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] Lajki, 5+
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:[/b][/color

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
9 minut temu, Dheg napisał:

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color]  Serwer Easy/Medium
 [color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Chcę, żeby bylo w miarę ludzi online, nie wiem jaki serwer jest teraz warty bo wiele umarło i pustki. 
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] Lajki, 5+
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:[/b][/color

Laneris s2(rework)

Samia s2

Baria s2

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium żeby grało 1k+ online

Dodatkowe Info: Aby były takie stare klimaty

Konia bojowego mozna zrobic w jeden dzien nie caly tydzien !!

Brak bonów 6i 7 

Biolog od 30 lvl 

Brak kombinacji ulepszaczy 

brak duzej mozliwosci ulepszania itemów max +3 od danej rzeczy ( np stalka 3 x zborje i koniec )

Nagroda za pomoc:like

Chcesz mieć własną grę ViaWWW mam na sprzedaż 40zl gg 20810016 A tu co sprzedaje !!!!

Sprzedam konto remia full eq na woja Zobacz

Opublikowano
[color=#ffa07a][b] Nie wiem gdzie grać! Pomocy! [/b][/color]
[color=#66ff66][b] Zależy mi najbardziej na: Miłej grze, żeby nie było pusto na serwerze [/b][/color]
[color=#ff6666][b] Dodatkowe Info: Najlepiej żeby to był easy albo easy/med. Prosiłbym o pisanie serwerów na pw. [/b][/color]
[color=#66ccff][b] Nagroda za pomoc: Like [/b][/color]
[color=#dda0dd][b] Wykluczam serwery:Hard [/b][/color]
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: aby dropiły itemki z rzadkością (common, rare etc)

Dodatkowe Info: Był taki serwer z % opisem rzadkości ale nie pamiętam jaki (nad nazwą itemka coś podobnego --  [1.13%]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 30.07.2014 o 13:50, Zagrajmarek napisał:

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy/medium, żeby grało min 1k osób po prostu, żeby zobaczyć czy ten serwer żyje.

Dodatkowe informacje: Miła, Przyjemna gra.

Nagroda za pomoc: Szacunek :).

Wykluczam serwery: IMetin.

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Żeby nie wywalać kasy na grę 
Dodatkowe Info: Powracam po 10 latach przerwy do gry.Szukam najpierw coś w stylu easy potem medium i na koniec hard, ponieważ muszę sobie poprzypominać co i jak :D Rozważam też powrót do PL ale nie wiem czy to dobry pomysł, dajcie znać!
Nagroda za pomoc: 
Wykluczam serwery: Na pewno nie Xenoxmt2 czy jakoś tak 

Opublikowano
8 godzin temu, pokrz24 napisał:
Zależy mi najbardziej na: Żeby nie wywalać kasy na grę 
Dodatkowe Info: Powracam po 10 latach przerwy do gry.Szukam najpierw coś w stylu easy potem medium i na koniec hard, ponieważ muszę sobie poprzypominać co i jak :D Rozważam też powrót do PL ale nie wiem czy to dobry pomysł, dajcie znać!
Nagroda za pomoc: 
Wykluczam serwery: Na pewno nie Xenoxmt2 czy jakoś tak 

Z prywatnych serwerów, na których nie ma miliona nowości, to może Virtual - chociaż jeśli miałabym wybierać między prywatnym serwerem a globalnym, to wybrałabym PL.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer medium, hard

Dodatkowe informacje: Nie musza to być serwer polskie, zagraniczne tez wchodzą w grę :). Fajnie jakby było 1-2k ludzi stałych.

Nagroda za pomoc: Like ^^

Wykluczam serwery: Valium(grałem), classic(grałem), tamidia(dostałem bana za humorki administracji).

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Jak najwięcej aktywnych graczy.
Dodatkowe Info: Wracam do ukochanej gierki więc szukam czegoś konkretnego a o takie serwery teraz mało. Zależy mi na wojenkach gildii, ustawkach na spotach żeby nie było nudy itp.. jak najmniej bajerów!
Nagroda za pomoc: +5 like
Wykluczam serwery: Nie wykluczam żadnego..
Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Jak najwięcej aktywnych graczy. 1k +
Dodatkowe Info: Chodzi mi o w mirę prosty serwer  . bez miliona nowości. Easy/Medium
Wykluczam serwery: Pangea
Opublikowano
3 godziny temu, PatrykXXX napisał:
Zależy mi najbardziej na: Jak najwięcej aktywnych graczy. 1k +
Dodatkowe Info: Chodzi mi o w mirę prosty serwer  . bez miliona nowości. Easy/Medium
Wykluczam serwery: Pangea

Dreikon?

• Aive przypiął/eła ten temat
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Żeby nie był nudny, ani monotonny, ani za łatwy, ani robiony przez gówniaków na tydzień, serwer na którym grają ludzie, gildie, wojny itd.  

Dodatkowe informacje: Jestem wybrednym osobnikiem, szybko się nudzę, dlatego dobrze byłoby jakby faktycznie było co robić, misje, itd. Nie w kółko to samo bo to żałosne. Nie jestem cholernym botem.

Nagroda za pomoc: Polajkuję Ci post i napiszę Ci zajebistą recenzję czegoś tam, np profilu.:zaczepka: heheh  :sex:

Wykluczam serwery: W sumie to nie wiem. Może powiedzmy, że wykluczam wszystkie serwery mające mniej niż 3 miesiące, które nie są w stanie nawet 500 graczy utrzymać. Może to być nawet medium albo hard. 

Opublikowano

Witajcie,

znacie jakieś serwery 4fun/pvp, które działają i gra więcej niż 50 osób/24h? Szukam teraz czegoś i chyba wszystko off. Kilka wyszło 2/3 miesiące temu ale stronki nie działają więc.... Jakieś propozycje? Mogą być zagraniczne

Opublikowano
Dnia 18.9.2018 o 23:23, KommandoFOKI napisał:
Ich weiß nicht wo ich spielen soll! Hilfe!
Ich sorge mich am meisten für: So viele aktive Spieler wie möglich.
Zusätzliche Informationen: Ich gehe zurück zu meinem geliebten kleinen Spiel, also suche ich nach etwas Bestimmtem, und jetzt gibt es wenige Server. Ich sorge mich um die Gildenkriege, die Spots auf den Spots, so dass es keine Langeweile gibt, etc .. das kleinste bisschen Leckereien!
Belohnung für Hilfe:  +5 wie
Server ausschließen: Ich schließe keine aus ..

https://metin2.international/ volta em 26.10.18. Oldschool com 105 de atualização. teve a última vez 15k jogadores

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: serwer ez/medium bardiej ez sporej liczbie graczy online 
Dodatkowe Info: szukam serwer bez wielu wynalazków jakiegoś ulepszania peta ipt
Wykluczam serwery: averion
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, duża ilość graczy

Dodatkowe informacje: Najlepiej żeby był bez tych dodatków, tzn. runy, expienie peta, itp.

Nagroda za pomoc: +5 like

Wykluczam serwery: Med/Hard

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Kliencie pod MacOS

Dodatkowe informacje: Do tej pory znalazłem tylko Ravie, która dziala na MacOS ale ciekawi mnie czy znacie jeszcze jakiś inny.

Nagroda za pomoc: limit like

Wykluczam serwery: RaviaMT2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/medium. 

Dodatkowe informacje: Aktywna administracja, troszkę graczy online. Tak żeby było z kim pograć, pogadać itd.

Nagroda za pomoc: Dwudniowy limit lajków jeśli serwer mi się spodoba.

Wykluczam serwery: Powyżej medium. Nie oriętuję się gdzie się teraz gra, więc nie podam naz serwerów. 

Opublikowano
4 godziny temu, Lothos napisał:

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/medium. 

Dodatkowe informacje: Aktywna administracja, troszkę graczy online. Tak żeby było z kim pograć, pogadać itd.

Nagroda za pomoc: Dwudniowy limit lajków jeśli serwer mi się spodoba.

Wykluczam serwery: Powyżej medium. Nie oriętuję się gdzie się teraz gra, więc nie podam naz serwerów. 

Samia - o ile masz sporo czasu, bo tam jest naprawdę dużo do roboty, ale spełnia Twoje wymagania. Graczy jest pełno, administracja też cały czas żyje. Ewentualnie Pangea, ale nie jestem pewna, jak się teraz ma sytuacja z liczbą graczy online.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Chce wrócić na jakiegoś priva gdzie jest multum ludzi. Co polecacie? Vesteris czy valium ? A może jakiś inny easy/medium/hard ? Czy czekać na xenoxa od Hydro? 

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy/medium. 

Nagroda za pomoc: 5 lajków :D

Wykluczam serwery: Powyżej medium. Nie orientuję się gdzie się teraz gra, więc nie podam nazw serwerów. 

Opublikowano
48 minut temu, Inwestor123 napisał:

Witam. Chce wrócić na jakiegoś priva gdzie jest multum ludzi. Co polecacie? Vesteris czy valium ? A może jakiś inny easy/medium/hard ? Czy czekać na xenoxa od Hydro? 

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy/medium. 

Nagroda za pomoc: 5 lajków :D

Wykluczam serwery: Powyżej medium. Nie orientuję się gdzie się teraz gra, więc nie podam nazw serwerów. 

Spróbuj na egori. Na xenoxa lepiej nie czekaj bo się nie doczekasz start jest przekładany już X razy.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano
5 godzin temu, Kaori. napisał:

Spróbuj na egori. Na xenoxa lepiej nie czekaj bo się nie doczekasz start jest przekładany już X razy.

A jaki to serwer ? Jakiego typu? Ile ludzi tam gra ? W czym się różni od innych serwerów? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...