Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy dla zabicia czasu
Dodatkowe informacje: Spora liczba graczy online

Nagroda za pomoc: 10 lajków

Wykluczam serwery: Egoria,Samia,Pangea

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej liczbie graczy i przyjemności z gry (nie żadne pay2win albo granie 24/7)

Dodatkowe informacje: Najlepiej żeby nie był to staruch z rozj****ym rynkiem

Nagroda za pomoc: +5 like

Wykluczam serwery: Nie wykluczam żadnego :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dość duzej ilości osób

Dodatkowe informacje: Aby przyjemnie się farmiło itemy, nie nużąco.

Nagroda za pomoc: +

Wykluczam serwery: Mocne hardy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Chciałabym, by serwer był przede wszystkim tani (mało isa), by nie trzeba było wydawać na niego kilkaset złotych, aby się czegoś dorobić - bo ja biedna studentka jestem (jeszcze...) 

Dodatkowe informacje: Mile widziany nowy, świeży serwer, by móc zacząć na równi z innymi. Fajnie by także było, choć tego przewidzieć nie można nigdy - by serwer nie zakończył żywota przedwcześnie, bo chciałabym pograć solidnie i co by mi żal tyłka nie ściskał po czasie, że tracę wszystko, czego się dorobiłam. 

Nagroda za pomoc: Lajki, serduszka, ciasteczka, co tam sobie wymarzycie i zażyczycie. :) 

Wykluczam serwery: Drogie (dużo isa), medium i easy (bo te padają zwykle po 2-3ms) 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Prywatny serwer typu Hard, dużo osób online.

Dodatkowe informacje:  Bardzo podobny serwer do TamidiaMT2 lub s2 Tamidiamt2, najlepiej krajowy.

Nagroda za pomoc: Like.

Wykluczam serwery: TamidiaMT2 i s2Tamidiamt2.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium lub Medium/Hard, Sporo osób online, Stabilny serwer ale z nie za długim stażem.

Dodatkowe informacje: Grałem na Valium ale przez spekulantów robiących gospodarkę pod siebie narazie odpuściłem. Teraz zaczynam na Samii ale tam trochę mieszane odczucia, jakby te osoby online to były w 80% shopy i dodatkowo codziennie serwer off na kilka godzin.

Nagroda za pomoc: Na forum łapka w górę i o ile ktoś wierzy w karmę to dobra karma.

Wykluczam serwery: Valium i Samia - chyba, że warto wrócić do Valium lub przeczekać problemy z serwerem na Samii. No i oczywiście Globalny $erwer.

Miłego dnia :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/pvp/4fun

Dodatkowe informacje: Aby było max 100k -110k.hp bony 6/7 bez klasowych. trochę ludzi by się przydalo z 500+. Fajnie by było gdyby trochę serwer istniał ponad 1-3 mies ale nie konieczne.

Nagroda za pomoc: lajka duzo ile mogę :P

Wykluczam serwery: lykarion.

Dnia 26.10.2018 o 11:22, Inwestor123 napisał:

Witam. Chce wrócić na jakiegoś priva gdzie jest multum ludzi. Co polecacie? Vesteris czy valium ? A może jakiś inny easy/medium/hard ? Czy czekać na xenoxa od Hydro? 

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy/medium. 

Dodatkowe informacje: Aktywna administracja, troszkę graczy online. Tak żeby było z kim pograć, pogadać itd.

Nagroda za pomoc: 5 lajków :D

Wykluczam serwery: Powyżej medium. Nie orientuję się gdzie się teraz gra, więc nie podam nazw serwerów. 

Dnia 26.10.2018 o 12:12, Kaori. napisał:

Spróbuj na egori. Na xenoxa lepiej nie czekaj bo się nie doczekasz start jest przekładany już X razy.

Przepraszam bardzo że może troszeczkę odkopuję ten temat ale myślę ze mam ważne info w tej sprawie . Po 1 Xenox od hydro nie posiada strony. to zupełnie inna osoba ma ją i ten licznik odliczający start to nie Hydro i ta ekipa. Mylicie serwery nie raz na filmie mówi właśnie o tym. Po 2 Hydro powiedział że prawdopodobnie czyli nie na pewno aby ktoś potem nie pisał w internecie " ja słyszałem że...." start będzie w grudniu tego Xenoxa od hydra i naprawdę sam czekam z nie cierpliwoscią.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

Sporej ilości graczy i atmosferze, oraz stabilnym serwerze.

Dodatkowe informacje: 

Fajnie by było, gdyby serwer: był w miarę nowy, gra na nim nie byłaby ultra trudna i posiadał sporą ilość graczy. Mogę też zainwestować trochę w IS'a. 

Nagroda za pomoc:

trochę lajków

Wykluczam serwery:

Easy, gdzie masz 200+ leveli i robisz to w kilka dni oraz serwery, które świecą pustkami.

Jak tam sytuacja na PL'u i tym serwerze ze steama? 

185241494535326637230.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, duża ilość graczy

Dodatkowe informacje: Dobrze by było żeby dropienie ulepek itp nie było jakieś męczące

Nagroda za pomoc: +5 like

Wykluczam serwery: Medium/Hard

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na nowym godnym uwagi i czasu projekcie który dopiero co wystartował lub startuje na dniach

Dodatkowe Info: Server musi być świeży i godny uwagi

Nagroda za pomoc: +5 like

Wykluczam serwery:  stare i bez przyszłości

Opublikowano

Niewiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Łatwym i szybkim exp'ie / Łatwym i nie czasochłonnym robieniu EQ

Dodatkowe informacje: Najlepiej jak było by duzo osób, i nie trzeba było by biegać dungów dzień i noc. Może być zagraniczny

Nagroda za pomoc: Limit like

Wykluczam serwery: 4death/Baria/Egoria/Glador/Lykarion/Samia/Pangea/Vicania/Earise

Opublikowano

-raczej medium/hard

-aby nie był przeładowany przedmiotami typu "skrzynka z ziołami",

-nie był pod is

-czytelne systemy dropu ulepszeń (a nie że przeszukam pół internetu aby dowiedzieć się jak wytworzyć buty, lub do czego jest ten przedmiot)

Dodatkowe informacje:

-może jakieś ciekawe eventy na serwerze

Nagroda za pomoc:

-dozgonna wdzięczność

-like

Wykluczam serwery: valium (i możliwe że inne)

Opublikowano

-raczej hard

-aby bylo duzo ludzi

-bez botów (aktywna administarcja)

Dodatkowe informacje:

-

Nagroda za pomoc:

-like

Wykluczam serwery: 

Opublikowano
22 godziny temu, watus napisał:

-raczej medium/hard

-aby nie był przeładowany przedmiotami typu "skrzynka z ziołami",

-nie był pod is

-czytelne systemy dropu ulepszeń (a nie że przeszukam pół internetu aby dowiedzieć się jak wytworzyć buty, lub do czego jest ten przedmiot)

Dodatkowe informacje:

-może jakieś ciekawe eventy na serwerze

Nagroda za pomoc:

-dozgonna wdzięczność

-like

Wykluczam serwery: valium (i możliwe że inne)

W sobotę tj. 8.12.2018 startuję medium/hard SamosMT2.pl - prezentacja jest na MPC. W początkowej fazie nie będzie IS, zmieniony system dropu, więc wszystko jest przejrzyste. Administrator jest mega zaangażowany. Także spełnia Twoje wymagania,

Opublikowano

-raczej hard

-aby bylo duzo ludzi

-bez botów (aktywna administarcja)

Dodatkowe informacje:

-

Nagroda za pomoc:

-like

Wykluczam serwery:  Zaden, nie gralem jeszcze na privie.

Opublikowano

Witam szukam serwa typowo Easy(bardziej pod kątem zdobywania kasy,ulepszaczy i ulepszania item'ów)Taki serwer na którym powiedzmy nie będę musiał spędzać 4 godzin na siedzeniu w DT,i w innych dungeonach lub na mapkach,żeby podropić jakieś ulepszacze i inne przydatne rzeczy.

Tylko,żeby nie był to serwer typu,że max lvl na start wszystkie itemy są u handlarzy jak to jest na typowych serwerach pvp bez expienia.Tylko łatwy i szybki dostęp do ulepszaczy i expa 

Specjalista
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, 400+ graczy. Tylko nie easy typu glador, pangea gdzie trzeba pół życia spędzić na wędce. Może być jakiś sensowny medium, nie pogardzę zagranicznym.

Dodatkowe informacje: Najlepiej bez szarf, chociaż wezmę pod uwagę wszystko w dobie dzisiejszych serwerów.

Nagroda za pomoc: +5 like

Wykluczam serwery: Hard. Glador, pangea, earise.

giphy.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: SERWERZE EASY ( Ewentualnie lekki Medium) GDZIE GRA BARDZO DUŻO LUDZI.

Dodatkowe informacje: Mile widziany skromny IS ( lub tani IS)

Nagroda za pomoc: Like

Wykluczam serwery: 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy+med, sporo osób, w miare swiezy lub nowy serwer

Dodatkowe informacje: Najlepiej żeby był bez tych dodatków, tzn. runy, expienie peta, itp.

Nagroda za pomoc: like

Wykluczam serwery: Hard, mniej niz 1.000 osób.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze pod zarobek PLN

Dodatkowe informacje:Gdzie można zarobić PLN na yangach na allegro/innych stronach?
Jeżeli to ma pomóc to moge zainwestować w IS.
Jeżeli chodzi o czas to mogę nawet poświęcać nawet 10h dziennie.

Nagroda za pomoc: 10 Like

Wykluczam serwery: hard

Opublikowano

Witam Wszystkich :)

Zależy mi najbardziej na: Ogólnie szukam jakiegoś Med/Easy

Dodatkowe informacje: Może być coś na podobne PandoraMT2/AvalonMT2 stary , Serwer którym zajmują się założyciele i który troszkę już stoi i nie ma zamiaru upaść za dwa dni

Nagroda za pomoc: :Like :D

Wykluczam serwery:  Serwery gdzie wszystko otrzymasz z Sklepów w m1 :D

Za wszelkie pomocne odpowiedzi Dziekuje ! :)

Opublikowano
Dnia 28.12.2018 o 10:54, GreenZege napisał:

Witam Wszystkich :)

Zależy mi najbardziej na: Ogólnie szukam jakiegoś Med/Easy

Dodatkowe informacje: Może być coś na podobne PandoraMT2/AvalonMT2 stary , Serwer którym zajmują się założyciele i który troszkę już stoi i nie ma zamiaru upaść za dwa dni

Nagroda za pomoc: :Like :D

Wykluczam serwery:  Serwery gdzie wszystko otrzymasz z Sklepów w m1 :D

Za wszelkie pomocne odpowiedzi Dziekuje ! :)

Hmm, spróbuj na tej Pandorze, stoi z te 2-3msc, zapowiada się ciekawie, a z tego co widzę to Arymanik coś stara się jeszcze robić.. Osobiście wróciłem pograć z sentymentu 

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano
Dnia 3.01.2019 o 01:27, ruku napisał:

Hmm, spróbuj na tej Pandorze, stoi z te 2-3msc, zapowiada się ciekawie, a z tego co widzę to Arymanik coś stara się jeszcze robić.. Osobiście wróciłem pograć z sentymentu 

A jakis link do strony servera ?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Stabilnym serwerze z aktywną administracją i sporą ilością ludzi online.

Dodatkowe informacje:Serwer easy

Nagroda za pomoc:Like ewentualnie like

Wykluczam serwery: Samia, pangeayt2, pandora, glador

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...