Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!Pomocy !

zależy mi najbardziej na : łatwym zdobywaniu eq szybki exp 250 w 3 2 dni 

nagroda za pomoc+++

Ja tam Ci polecam Dreikon.pl Jeszcze nie ma 250 lvl'a ale niedługo będzie. 

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Nie wiem gdzie grać! Pomocy

Zależy mi najbardziej na:Mapie z osobną mapką na metiny .

Dodatkowe Info:Chodzi mi o takie serwery jak tam na górze czyli osobna mapka na metiny serwer easy lub też 4 fun (te mapy to od jakiegoś lvl mogą być np 90 ,120 itd...)

Nagroda za pomoc: Like i co sobie zechcesz wybrać.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Ciekawej rozgrywce, nie wbiciu max poziomu w 2 dni, rozbudowanym systemie. Chcę zagrać coś na serwerze podobnym do xenoxa, tylko bardziej ogarniętym. Co sądzicie o iMetin? Dobry serwer? :)
Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc: Piwko. ^^

graphic.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ciekawej rozgrywce, nie wbiciu max poziomu w 2 dni, rozbudowanym systemie. Chcę zagrać coś na serwerze podobnym do xenoxa, tylko bardziej ogarniętym. Co sądzicie o iMetin? Dobry serwer? :)

Dodatkowe Info:

IMetin dobry serwer i można polecić.

Dodatkowo możesz spróbować na Ascarialu.

Opublikowano

Dodatkowe Info:

iMetin może być. Polecam Pangeayt2

giphy.gif ­

Opublikowano

Dodatkowe Info:

Zagraj na Dreikonie. Oczywiście imetin również może być .

Opublikowano

Dodatkowe Info:

polecam imetina, stabilny serwer, administracja wciąż dodaje nowości

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Zależy mi aby grało sporo graczy (300+), ogarnięty serwer i administracja. Easy lub Medium, podobny do Diamonda w którym się zakochałem <3 i żeby serwer był jak najnowszy, żebym nie musiał gonić reszty

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc: Buziak :*

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 

• Max Poziom: 100-150
  • Easy / Medium
  • Tanie zmianki ( bonowanie na bs'ie )
  • Rozszerzenie plików .eix i .epk

Nagroda za pomoc: Like  :ninja:

2863366318.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy , nie mam czasu na expienie tygodniami oraz dropienie tygodniami , nie chce serwera hamachi . 

Dodatkowe Info: Na Serwerze musi grać dużo ludzi oraz wysoka wartość DMG ,a nie pvp po 2k :) 

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano
Nie wiem gdzie grać! Pomocy
Zależy mi najbardziej na:Mapie z osobną mapką na metiny .
Dodatkowe Info:Chodzi mi o takie serwery jak tam na górze czyli osobna mapka na metiny serwer easy lub też 4 fun (te mapy to od jakiegoś lvl mogą być np 90 ,120 itd...)
Nagroda za pomoc: Like i co sobie zechcesz wybrać.

VirtualMt2.

Zależy mi najbardziej na: 

• Max Poziom: 100-150
  • Easy / Medium
  • Tanie zmianki ( bonowanie na bs'ie )
  • Rozszerzenie plików .eix i .epk
Nagroda za pomoc: Like  :ninja:

Shiro2

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy , nie mam czasu na expienie tygodniami oraz dropienie tygodniami , nie chce serwera hamachi . 

Dodatkowe Info: Na Serwerze musi grać dużo ludzi oraz wysoka wartość DMG ,a nie pvp po 2k :)

PangeaYt2.

20854844145941140721.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  medium (w miare łatwy exp mniej więcej jak na cradosie lub jeszcze łatwiejszy) max lvl 100-150 

Dodatkowe Info: minimum 500 graczy w godzinach szczytu i trudność ze zmiankami (nie tak jak na cradosie ze prawie kazdy ma 2k hp i 3x15 bo zazwyczaj wchodzi max) chce serwer gdzie nie namęcze się z monotonnym lvl-em (każdy głupi moze go wbić) a gdzie będę musiał potyrać na dobry sprzęt i bony.
Nagroda za pomoc: lajk ;3 podawajcie kazdy serwer ktory przyjdzie wam na mysl ;p

crados, ascarial odpada 

(btw jak z expem na ravii? szybko wbije max lvl? to prawda ze jest pod is?)

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Pangea,

Zależy mi najbardziej na:  medium (w miare łatwy exp mniej więcej jak na cradosie lub jeszcze łatwiejszy) max lvl 100-150 

Dodatkowe Info: minimum 500 graczy w godzinach szczytu i trudność ze zmiankami (nie tak jak na cradosie ze prawie kazdy ma 2k hp i 3x15 bo zazwyczaj wchodzi max) chce serwer gdzie nie namęcze się z monotonnym lvl-em (każdy głupi moze go wbić) a gdzie będę musiał potyrać na dobry sprzęt i bony.

Nagroda za pomoc: lajk ;3 podawajcie kazdy serwer ktory przyjdzie wam na mysl ;p

crados, ascarial odpada 

Co do ravii, jest tam lepiej niż na globalu, tzn. exp szybciej leci.

Bez IS też można tam normalnie się dorobić na hematach w m1. :)

Opublikowano

Co do ravii, jest tam lepiej niż na globalu, tzn. exp szybciej leci.

Bez IS też można tam normalnie się dorobić na hematach w m1. :)

a poleciłbyś coś ? coś gdzie trudno o bony a łatwo o exp? nie liczac ascarial tak jak mowilem. szczerze mówiąc ze wszystkim może być dość łatwo byle by te bony były trudniejsze żeby nie wchodziły na max i zeby nie bylo u handlary

coś typu ethandia

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

crados, ascarial odpada 

ravia s2 exp x5 więc nie jest tak źle. lv wbijesz łatwo, gorzej z eq

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

crados, ascarial odpada 

Ravia s2 , polecam trudno o eq , łatwo o exp , również łatwo o zarobek drop Hematów m1 ;)

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer hard/medium z przewagą hard ale nie bardzo mocną. Najlepiej nowy serwer lub reaktywacja, abym mógł porywalizować. Serwer nie musi być jeszcze aktywny, może być zapowiedź.

Dodatkowe Info: Nie chamachi. Najlepiej nie dużo ludzi ale też nie za mało. Lvl 99-150

Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

GladoR

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer hard/medium z przewagą hard ale nie bardzo mocną. Najlepiej nowy serwer lub reaktywacja, abym mógł porywalizować. Serwer nie musi być jeszcze aktywny, może być zapowiedź.

Dodatkowe Info: Nie chamachi. Najlepiej nie dużo ludzi ale też nie za mało. Lvl 99-150

Ascarial
Opublikowano

Ravia S2 , Balmora . ;)

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Nie szukam czegoś co ma juz pare lat czy kilka miesięcy. Maks miesiąc, najlepiej zeby jeszcze nikt nie miał maks. lvl. Tak jak pisałem wyżej nie musi byc serwer moze być zapowiedź serwera.

Opublikowano

Witajcie, zaczne od tego,ze mam ochote zacząć grać na jakimś privku , szukam jakiegoś harda, coś w stylu Ravii czy balmory,coś zbliżonego do pla max lvl 105/120.. bez zadnych 6/7 i bez czegos w stylu jak wszedzie teraz jakies nowe wierzchowce pety bog wie co co daje przewage a dostepne tylko w IS. Na ravii gralbym nadal ale była dziewczyna okradła moje konto , a postac ladnie rozwinięta była,a nie mam jak się odrobić i już mi się w sumie nie chce ..  Więc serwer hard,najlepiej jakiś świeży żeby można było na topke wbić,a jak nie no to luz..  Graczy,tak zeby sklepiki na ch1 były , osobiście nie przepadam za tłumami osób. Oczywiście serwer musi być polski. Grałem na ravii,tayenie (ale nie podszedł)  oj grałem na privach,podsyłajcie nazwy serwerów z krótkim opisem,każdy zostanie nagrodzony jesli mi pomoze ;)

Opublikowano

Linaresmt2.pl

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...