Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwerze EASY badz VERY EASY [nie zadne 4fun ze masz wszystko na start] / 150 graczy + zeby mozna bylo sie z kim pobic

Dodatkowe Info: max lvl obojetnie jaki byle mozna go bylo wbic lajtowo w 2 dni (szybki exp>wazne) / ulepszacze i to wszystko normalnie z metinow na mapach czy tam z bossow is obojetnie eq obojetnie jakie

Nagroda za pomoc: co chceta, nwm lajki :) powiedzmy limit na najlepsza odpowiedz

Laneris s2 :)

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z tego co wiem to na lanerisie trzeba sie baardzo meczyc z eq i jest bardzo duzo perel potrzebne na przerobienie

Tak ale je sie szybko dropi:P

To moze Tantical?

Choc tam to w okolicy setki online, nie mniej pare dni sie pobawisz.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na serwerze:   Stabilny, powyżej 500 graczy, fajny klimat. Łatwo się wybić.
Dodatkowe Info: EASY, przynajmniej 500 graczy.
Nagroda za pomoc: Limit like i 5.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na serwerze:   Stabilny, powyżej 500 graczy, fajny klimat. Łatwo się wybić.

Dodatkowe Info: EASY, przynajmniej 500 graczy.

Nagroda za pomoc: Limit like i 5.

moze Invoria? Stricte easy to to nie jest, nie mniej latwo sie wybic jak poswiecisz troche czasu

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Tak ale je sie szybko dropi:P

To moze Tantical?

Choc tam to w okolicy setki online, nie mniej pare dni sie pobawisz.

Na tanticalu sie przeciez nie expi i od razu jest eq i lvl 201 i jest wszystko / o az takie easy jak laneris czy tantical mi nie chodzi xD / pamietasz moze serwery VanesiaMT2 lub MoltenMT2

??? 

Opublikowano

Na tanticalu sie przeciez nie expi i od razu jest eq i lvl 201 i jest wszystko / o az takie easy jak laneris czy tantical mi nie chodzi xD / pamietasz moze serwery VanesiaMT2 lub MoltenMT2

??? 

Nie kojarze ich.

Na Tantivalu cos tam trzeba bylo dropnac i przyexpic jesli pamietam, przynajminej jak ja gralem, ale oni ciagle cos mieszaja z tym serverem.

Moze DivineWorld? O ulepy stosunkowo latwo, wbic max lvl tez nie jest ciezko (no, na pewno nie bedziesz mial wszystkiego w 2 dni.. :P ), jedynie ostatni set jest ciezko zrobic, ale server sam w sobie fajny.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium/easy, bs, bez 6/7 bon, 

Dodatkowe Info: fajnie aby było troszeczkę ludzi coś jak stary, dobry imetin.pl

Nagroda za pomoc: Lajki :P

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy/medium, stojącym max od 2 miesięcy, na którym można się dorobić dropiąc na normalnych mapkach (nie lubię dungeonnów) - odpada netmetin/castios/invoria.

Dodatkowe Info: liczba graczy +400, serwer stabilny

Nagroda za pomoc: satysfakcja i lajk

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: serwerze easy/medium, stojącym max od 2 miesięcy, na którym można się dorobić dropiąc na normalnych mapkach (nie lubię dungeonnów) - odpada netmetin/castios/invoria.
Dodatkowe Info: liczba graczy +400, serwer stabilny
Nagroda za pomoc: satysfakcja i lajk

DivineWorld

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze EASY badz VERY EASY [nie zadne 4fun ze masz wszystko na start] / 150 graczy + zeby mozna bylo sie z kim pobic

Dodatkowe Info: max lvl obojetnie jaki byle mozna go bylo wbic lajtowo w 2 dni (szybki exp>wazne) / ulepszacze i to wszystko normalnie z metinow na mapach czy tam z bossow is obojetnie eq obojetnie jakie

Nagroda za pomoc: co chceta, nwm lajki :) powiedzmy limit na najlepsza odpowiedz

Argentus szybki exp eq łatwe 412 graczy teraz :P

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

Opublikowano

Ile ludzi? Jak można łatwo zarobić?

Zarobku Ci teraz nie powiem bo dawno tam nie gralem, ludzi ok 600, wystarczajaco.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Izi/pvp
Dodatkowe Info: Szukam jakiegoś serwera, ale takiego żeby był izi i dobrze byłoby spotkać tam z  300 graczy +
Nagroda za pomoc: Plusy, miłość.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Dodatkowe Info: Szukam jakiegoś serwera, ale takiego żeby był izi i dobrze byłoby spotkać tam z  300 graczy +

4funmt2.pl niby 1600 online ale wątpie mysle że spełni wszystkie twoje oczekiwania

BANDA ŚWIRÓW

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: łatwy exp, łatwy zarobek, łatwo dostępne ulepszacze,duża ilość graczy
Dodatkowe Info: Wszystko łatwe, dużo graczy 
Nagroda za pomoc: lajki, lub co kto zechce

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy, max lvl dowolny, stosunkowo świeży i stabilny, graczy sporo ( 700 + )

Dodatkowe Info: szukam serwera na który nie muszę poświęcić całych dni żeby coś osiągnąć, gram tak 1-3 h dziennie maksymalnie 

Nagroda za pomoc: Lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy, max lvl dowolny, stosunkowo świeży i stabilny, graczy sporo ( 700 + )
Dodatkowe Info: szukam serwera na który nie muszę poświęcić całych dni żeby coś osiągnąć, gram tak 1-3 h dziennie maksymalnie 

Myślę że laneris s2 może ci pasować na początku może być trochę problemów ale potem już łatwo,

Rework invori s1 masa graczy stabilny server tylko początki też będą trudne.

Zależy mi najbardziej na: łatwy exp, łatwy zarobek, łatwo dostępne ulepszacze,duża ilość graczy

Terios dużo ludzi narzeka ja osobiście w tydzień miałem 185lv całe legende do expa na swój lv i legende na 195lv pvp+is tylko trochę czasu spędziłem na tej grze, ludzie są jest z kim się bić ale administracji w grze praktycznie nie ma(podobno coś sie zmieniło ostatnio ale więcej na ten temat nw) i masa ludzi na multi hacku/marmur.

Wydaje mi się że laneris s2 też może ci pasować na początku są problemu lecz im większy lv tym łatwiej chociaż ciężko zrobić ostatni set ale mają to ułatwić dungami więc trzeba czekać.

Rework invori s1.

Terios, laneris s2, rework invori s1 i myślę że netmetin-a też można polecić chociaż wiele osób zniechęca sie na samym początku bo jest w sumie nawet dosyć ciężko. I na każdym wierząc administracji jest ponad 1k graczy.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Jakiś bardzo (na prawde bardzo) popularny Medium.
Dodatkowe Info: Stabilny ale nie za stary, taki troche w klasycznym stylu jeśli wiecie o co mi chodzi ;p
W sensie trochę nowości, ułatwień ale bez zbędnych pierdół, po prostu żebym się połapał po kilkuletniej przerwie ;D
Nagroda za pomoc:

Z góry dzięki za pomoc bo kompletnie nie ogarniam sceny metina, ostatni mój priv i jedyny to yitian ;p

Opublikowano

Jakiś bardzo (na prawde bardzo) popularny Medium.

Stabilny ale nie za stary, taki troche w klasycznym stylu jeśli wiecie o co mi chodzi ;p

W sensie trochę nowości, ułatwień ale bez zbędnych pierdół, po prostu żebym się połapał po kilkuletniej przerwie ;D

Z góry dzięki za pomoc bo kompletnie nie ogarniam sceny metina, ostatni mój priv i jedyny to yitian ;p

s1.Invoria.pl

BANDA ŚWIRÓW

Opublikowano

Erbia.pl

Erbia.pl, Tevia.pl, Castios.eu

Erbia.pl, Tevia.pl, Castios.eu

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać ! Pomocy 

Zależy mi najbardziej na : Medium max lv 200-250. cos typu Pandora MT2  , Dużo ludzi 

Dodatkowe info : trzeba troche się pomęczyć zeby coś osiągnąć 

Nagroda: Lajki 

Opublikowano

Stabilny ale nie za stary, taki troche w klasycznym stylu jeśli wiecie o co mi chodzi ;p

Vesteris sobie zobacz.

Nie wiem gdzie grać ! Pomocy 

Zależy mi najbardziej na : Medium max lv 200-250. cos typu Pandora MT2  , Dużo ludzi 

Dodatkowe info : trzeba troche się pomęczyć zeby coś osiągnąć 

Nagroda: Lajki 

Podobnego do pandory nie znajdziesz, zobacz sobie terios/netmetin/rework invori i castios-a ostatecznie.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Vesteris bedzie dla Ciebie spoko, jesli chcesz medium.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Witajcie.

Zależy mi najbardziej na: Serwerze na którym, u npc można kupić przywołanie metanów, bosów czy coś takiego
Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...