Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS.pl [Dedyk] [Hard]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego taki spam. Spokojnie jeszcze nikt nie wszedł go gry . Zaczynać i tak będzie każdy jendakowo

No czekamy księciuniu, w ciągu paru minut 100 osób wiecej w prezentacji także nie spierdolcie tego. 

Idźcie sobie grozić gdzie indziej co niektórzy...

• Odpowiedzi 734
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

akurat wiem dobrze jaki ddos poleciał na serwer więc się nie udzielaj jak nie wiesz

Masz Marleya w sygnie więc napiszę jedno : nie ćpaj tyle nigga

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego taki spam. Spokojnie jeszcze nikt nie wszedł go gry . Zaczynać i tak będzie każdy jendakowo

Jasne że każdy będzie zaczynać jednakowo ale po coś się określa start serwera :) Jesli nie jest się przygotowanym na DDOSy to lepiej nie startować :)

Ot takie moje zdanie :)

d527743595.png

Opublikowano

PATCHER NIE DZIALA ! SCIAGNOLEM TO GOWNO A MICROSOFTA , LECZ DALEJ NIE DZIALA @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

4uc581.jpg

Opublikowano

Dawno nie było serwera który startował z opóźnieniem . Mniejsza o to ze serwery te były gównem ale startowały punktualnie .

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

PATCHER NIE DZIALA ! SCIAGNOLEM TO GOWNO A MICROSOFTA , LECZ DALEJ NIE DZIALA @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Nie działa bo jest pewnie na tej samym serwerze co strona, nic dziwnego.

Opublikowano

Masz Marleya w sygnie więc napiszę jedno : nie ćpaj tyle nigga

To ,że lubi sobie zajarać ,to oznacza ,że ćpun ? MJ to nie narkotyk. a co do serwa to poracha niezła. Tak jak poprzednim razem.

Opublikowano

cuś sie dzieje czyzby jednak cud i bedzie start dzis? :D

A czemu nie miało by być startu dziś?

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

strona on .. 

no jezeli ddosy bylyby na tyle uciazliwe to i za dwa dni by niezrobiliby startu tak a propo :>

Juz off :) 

24790528697226300755.png

Opublikowano

Dobra powodzenia na starcie (moze za 2 dni) 

Jeśli są takie problemy przed startem to co będzie później.. 

Lepiej nie marnować czasu na czekanie i iść zrobić coś pożytecznego :) 

NARKA :)

d527743595.png

Opublikowano

to se pogralimy dzis :) trzymta sie

No spierdalaj bo spamujesz post za postem, co ci to da? jakbyś chciał pograć to byś poczekał jak inni i c**j ale nie musisz się wysrać że to tak ujmę w temacie a tak czy siak będziesz grał.

jusz lepiej se pograc w tomb rajder nisz czekac na to cos..poraszka chlopaki -.-

No to idź grać w tą drugą 'poraszkę'

Dobra powodzenia na starcie (moze za 2 dni) 

Jeśli są takie problemy przed startem to co będzie później.. 

Lepiej nie marnować czasu na czekanie i iść zrobić coś pożytecznego  :)

NARKA  :)

Pewnie kolejny niewypał , nie dość że nie mają zabezpieczeń to jeszcze nie dadzą żadnego info  ;)

72825640_jajebie.jpg

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Czasami mi się wydaje że 50% osób komentujących tą prezentacje to zjeby genetyczne.

Powiedz mi jeden z grugim (lub trzecim) jak k***a mają odpalić wam zacnie serwer bo wam sie nudzi jak k***a napierdalają atakami do chuja pana, ciężko to zrozumieć czy trzeba z tego wyrosnąć?

Stay Trippin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...