Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie mam taki problem, ponieważ dostałem dwie misje u Historyka (13 oraz 14) gdy zrobiłem tą 13 to ta 14 mi zniknęła a jak wiadomo za 14 dostaje się 12% odp na ludzi, można wiedzieć o co tu chodzi ? xD

Zbugowało ci się coś. Napisz na support i daj priorytet średni. Po dodaniu zgłoszenia nie zapomnij go potwierdzić wchodząc na maila i klikając link potwierdzający

Opublikowano

Zbugowało ci się coś. Napisz na support i daj priorytet średni. Po dodaniu zgłoszenia nie zapomnij go potwierdzić wchodząc na maila i klikając link potwierdzający

Napisałem, ale z czego co mi inni ludzie mówili, to jak wbije setny to dostanę tą misję ponownie ;) także zobaczymy jeszcze 1 lv mi został. 

xD 

Opublikowano

Napisałem, ale z czego co mi inni ludzie mówili, to jak wbije setny to dostanę tą misję ponownie ;) także zobaczymy jeszcze 1 lv mi został.

No to miłego expienia ;)

Opublikowano

Grałem ale lipa z tymi questami jest, co nie skończe jednego zaraz jest drugi, wczoraj całe rano robiłem te misje i dopiero 21lvl wbiłem, masakra :D Mysłałem, że mi łeb pęknie z nudy.

A tak z innej beczki : ma ktoś jakiś niepotrzebny szmaragd 2ręczny albo 1ręczny? Oddam za niego hajsy jak się dorobię, albo oddam broń po jakimś czasie :P

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Grałem ale lipa z tymi questami jest, co nie skończe jednego zaraz jest drugi, wczoraj całe rano robiłem te misje i dopiero 21lvl wbiłem, masakra :D Mysłałem, że mi łeb pęknie z nudy.

A tak z innej beczki : ma ktoś jakiś niepotrzebny szmaragd 2ręczny albo 1ręczny? Oddam za niego hajsy jak się dorobię, albo oddam broń po jakimś czasie :P

Po pierwsze nie musisz robić questów, masz opcję usuwania ich w EQ, po 2gie mało jest serwerów z misjami innymi niż na PL, a my podstawiliśmy na ilość ich, przy większym poziomie z questów dostajesz kupony SM / Kostiumy / Wierzchowce, dlatego jest ich tak dużo.

Opublikowano

Event jest bardzo dobry. Co prawda dziś nie biorę udziału bo szkoła. Może wieczorem. Ale wczorak była naprawdę dobra zabawa :) Trochę się na biło lvla. Podropiło skrzynek. Widać coraz więcej ludzi ^^

Event bardzo udany mam nadzieje że Ten na Boże Narodzenie też nas pozytywnie zaskoczy. I czekamy na MU4 :)

Opublikowano

No to miłego expienia ;)

Wbiłem właśnie ten setny i misja się sama przywróciła, także jeżeli ktoś ma podobny problem to wystarczy wbić poziom. 

xD 

Opublikowano

Nie wiem czy tylko ja tak mam ale nie moge "przejść" na 5 strone eq tzn. jestem na 3 klikam na 5 i widze 3 strone.

P.s  Dodacie do latki na dzikie psy moby ktore sa dookoła światyni i te z pustyni czloweki skorpiony itd ?

Opublikowano

em od rana nie mogę wbić na stronę serwer jest on ?

Tak serwer działa ;p

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Powiem tak szczerze. Myślałem, że serwer postoi max 2 miechy :) A tutaj proszę. Co prawda online masakrycznie spadło, ale starają się, zajmują się ;) ile gra ? z 700online ?

Planujecie wznowić serię u Youtuberów?

Opublikowano

Powiem tak szczerze. Myślałem, że serwer postoi max 2 miechy :) A tutaj proszę. Co prawda online masakrycznie spadło, ale starają się, zajmują się ;) ile gra ? z 700online ?

Planujecie wznowić serię u Youtuberów?

Na serwerze w szczycie nawet do 1k dochodzi ;).

Więc jest dobrze.

579571423327107377857.png

Opublikowano

@Sh4ke

Odpiszesz ?

Nie wiem czy tylko ja tak mam ale nie moge "przejść" na 5 strone eq tzn. jestem na 3 klikam na 5 i widze 3 strone.

P.s  Dodacie do latki na dzikie psy moby ktore sa dookoła światyni i te z pustyni czloweki skorpiony itd ?

Opublikowano

@Up 

Na łatce na moby tak jest :) Mam to samo i wcale mi nie przeszkadza 

Aaa, spoko bo wlaśnie gram na niej i takie dziwne mi sie to wydawało że wcześniej działało a teraz nie. Swoja droga moga to naprawić :)

Opublikowano

Chce wrocic i mam troche pytan

1. Smokiem da sie tu lajtowo grac?
  2. Jak najlepiej na poczatek zarabiac?
  3. Ile stoi aura/czarowane? I czy jest na to popyt?
  4. Ile ku do G?
  5. Czy da sie ulepszac kd? Jak tak to od + ile.
  6. Skad wezme perly na zrobienie broni z tej na 30 lvl
  7. Po ile chodza medale? I czy sa drogie?
Opublikowano

Czemu strona nie wchodzi, chce zacząć grać! !   :D

www.nossl.cradosmt2.pl

Chce wrocic i mam troche pytan

1. Smokiem da sie tu lajtowo grac?
  2. Jak najlepiej na poczatek zarabiac?
  3. Ile stoi aura/czarowane? I czy jest na to popyt?
  4. Ile ku do G?
  5. Czy da sie ulepszac kd? Jak tak to od + ile.
  6. Skad wezme perly na zrobienie broni z tej na 30 lvl
  7. Po ile chodza medale? I czy sa drogie?

1. Tak da się - masz przykład ZabQ

2. Dropić KU / Góra Wspaniałych / Ulepszacze

3. Jest na to popyt, cen nie podam bo sam nie pamiętam

4. 10

5. Da się do +5

6. Małże / Bossy, których jest mnóstwo dodanych na serwerze

7. Medale są bardzo tanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...