Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny polecam jak ktos chce zagrac ;) Tylko dla mnie za duzo misji bo nie lubie ich robic ;)

To jest właśnie "magia" tego serwera.

Moze po prostu pobierz ze str jeszcze raz klienta?

Opublikowano

Na serwerze pograłem troszkę, wbiłem 95 poziom oraz zrobiłem wszystkie misje no i oczywiście całe EQ wspaniałych na +9, teraz jedynie zostało mi do zrobienia EQ do pvp, ale czy jest sens ? jak tu wojen etc nie ma ? z zarobkiem jest też strasznie ciężko, proch już nie kupują a zabić bossa na mapie 90 + jest strasznie ciężko, jedynym zarobkiem to generały i smoki no ale ileż można to bić ^^ i to jest główny minus tego serwera, brak konkretnych zarobków. Do 95 było naprawdę genialnie, ponieważ pędziło się z lv oraz z misjami ale teraz pozostało jedynie się bić o bossy na mapie 90, które się respią raz na 2h. Serwer osobiście polecam, no ale jednak to chyba nie mój gust. Fajnie by było gdyby na serwer zostały dodane nowe dungeony 70-100 na które by się opłacało chodzić oraz kilka nowych questów na wyższe poziomy. 

xD 

Opublikowano

Na serwerze pograłem i muszę polecić ;) wbiłem ten 94lvl-el i powiem że serwer dopracowany, nudy że tak powiem nie ma, masa misji, dungi. GordOnix ;) trochę przesadziłeś że nie ma co robić, zapminasz o Nemere, Razdorze, zarobek to też nie problem jak grałem to dropiłem krwiste kwiaty i selałem yangów nigdy mi nie brakowało, nie wiem ja teraz jest bo gre skonczyłem 2-tygodnie temu. Oczywiście bosy na mapce 90lv to jakaś porażka jużbyła o tym dyskusja żeby resp był losowy i było by lepiej a nie 5 min przed respem i każdy stoi i czeka na bosa... Jedyne co mi przychodzi to pogratulować dobrze zrobionego serwera. Pozdrawiam byłą Detronizacjie- BooMbel. 

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Mi też nie jest nudno. Tu poexpie tu podropie tu zarobie tu przetrwonie xD Jakby wprowadzili powiększony sklep to byłbym w 7 niebie. Raz a dobrze bym sklep wystawił a nie po 3 razy

Opublikowano

no niestety zakonczylem tu gre

polecic moge ze wzgl na nowosci, misje oraz mozliwosc zarobku pln

ale nie polecam na wojny, bo brak ich, nude i mniejsza ilosc graczy... i duzo osob sella konta

Opublikowano

Serwer niby fajny ale nie polecam

Gram tam ciągle ale administracja ma totalną olewke

Misje pobugowane na 75lvl'u mam powłaczane wszystkie misje do końca gry (tak nawet te na 120lvl)

Po wykonaniu 1 misji kasują mi się inne misje których nie wykonałem.

Nuda na serwerze mimo że gra z 400osób (nie mowcie ze 700 bo tego nie widać) to nie ma wojen.

Zycie tylko w jinno chunjo i schinsoo stoją puste.

Administracja malo czasu na serwerze.

Na forum moda dali jakiemus dzieciakowi co każdy temat z bugami/błędami zamyka i przenosi do kosza z dopiskiem, żeby pisać na support

Na supporcie na odpowiedz czeka sie dniami tygodniami.

Serwer bardzo słaby

Za przygotowanie serwera pod względem itemów/expa/dropu itp 8/10

Za przygotowanie serwera pod względem sprawdzenia błędów itp 4/10

Za prowadzenie 2/10

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

No nie da sie ukryc ze nuda wieje i chyba zmierza ku koncowi jednak frrevo czy jak mu tam (gm) akurat jest fosc spoko. Pomaga w wymianach itd

Opublikowano

Mam pytanie jak tu zarobić :D

Dropienie ku z metków

Zmianki

Ulepszacze

Na 75lvl'u dt- a tam dropia perly metale bronie 75 + kowala masz i itemy na 9 mozesz ciskac

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Mam pytanie jak tu zarobić :D

Sciagnac wh i isc na baronowke i minotaura.

Ulepszacze z tego nawet po 7kk a wh graj tylko na dungach gdzie nikogo nie ma

Chociaz i bez wh moxna lajtowo to ubic

Opublikowano

Żenada. Musieć chodzić na wh na baronówke. Przecież ten boss jest na pierdnięcie

Ale czy ja mowilem tylko o baronowce?

Mozesz tez isc na dt ;) lub smoka

@Skur. Masz npc "zarzadca gildii" jak pamietam i tam masz opcje. Znajduje sie gdzies kolo srodka

Opublikowano

Lv wbijesz w ok. Tydzien grajac po 2-3h z pd. Moze mniej.

Ludzi ok. 300-500 szczerze..

Mozna sie wybic np na dungach i bosach

Gralem od zera i szybko sie zrobilo wszystko.

Opublikowano

logo.png

Zbliża się koniec miesiąca, więc standardowo za niedługo pojawi się informacja o Mega Update'cie kolejnym.

Grudzień będzie miesiącem ciekawym - mamy przecież Mikołaja oraz Święta Bożego Narodzenia.

Oczekujcie na Update już niebawem!

Team CradosMT2

Opublikowano

Przesadzasz. Na 75 jest jeszcze co robić. Najgorzej jest jak się ma 90+ jak ja. Eq zrobione na moj lvl i trzeba expić. Dlatego przydałby się fajny dungeon od 90 (typu ww)abu urozmaicić rozgrywkę i żeby możnabyło samemu na niegi wejść

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...