Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Logowanie padło i już od 2 godzin nie da się zalogować a shop cały czas stoi ; D kiedy naprawicie ? bo ileż można ^^ 

Jak skończą zapychać port logowania. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Ostrzegam wszystkich przez błędem handlu- jak nie macie miejsca w eq to handle się nie anuluje, tylko zje Wam pieniądze, a itemek nie przejdzie. Straciłem tak sporą kasę, może faktycznie to mój błąd, jednak nie spotkałem się nigdy z takim błędem. Administracja nie ma ochoty z tym nic zrobić. Sory, ale chyba nie jesteście zbyt chętni do pomocy. Do jakiejkolwiek korespondencji można Was zmusić tylko pisaniem na forum publicznym. 

(+)

Opublikowano

HkQ7GoS.png

Witajcie drodzy użytkownicy,

pewnie panuje już u Was w domu miła i spokojna atmosfera, nastaje po prostu czas świąteczny. Nie może tego zabraknąć również u nas na serwerze, dlatego stworzyliśmy specjalnie z myślą o graczach tych nowych, jak i tych, którzy grają już u nas jakiś czas wydarzenie świąteczne! 

Będzie ono trwało od 19.12.2014 od godziny 23:30 (przerwa techniczna od 22:30), aż do 4 stycznia! O dokładnej dacie wyłączenia zostaniecie jeszcze poinformowani, lecz my nie o tym teraz. Pewnie chcielibyście dowiedzieć się, na czym ono polega? No to przejdźmy do rzeczy... ;-)

Zacznijmy od potworów. 

Będzie można zdobyć z nich przedmiot o nazwie "Skarpetka". Jeżeli uzbieramy trzy w/w itemy musimy udać się z nimi do Mikołaja - specjalnego npc dodanego na czas eventu, aby mu je oddać (przeciągając na niego), a następnie rozmawiając z nim poprosić o upominek.

• Nie będziemy Wam pisać, jakie możecie otrzymać prezenty, to będzie niespodzianka ;-)

Metiny oraz bossy.

Z nich możecie zdobyć Skrzynie Wiecznej Zimy. Możemy je otworzyć bądź oddać na choinkę. Tak jak wyżej - dropu z niej Wam nie zdradzę, ale przejdźmy do oddawania. 

Aby zaliczyć poziom musimy oddać ustaloną ilość skrzyń, która wygląda następująco;

• 1 poziom; 2 szkatułki do oddania; nagroda - niespodzianka,
  • 2 poziom; 4 szkatułki do oddania; nagroda - niespodzianka,
  • 3 poziom; 6 szkatułek do oddania; nagroda - niespodzianka,
  • 4 poziom; 8 szkatułek do oddania; nagroda - niespodzianka,
  • 5 poziom; 10 szkatułek do oddania; nagroda - niespodzianka,
  • 6 poziom; 12 szkatułek do oddania; nagroda - niespodzianka,
  • 7 poziom; 14 szkatułek do oddania; nagroda - niespodzianka,
  • 8 poziom; 16 szkatułek do oddania; nagroda - niespodzianka,
  • 9 poziom; 18 szkatułek do oddania; nagroda - niespodzianka,
  • 10 poziom; 20 szkatułek do oddania; nagroda - niespodzianka.

Oddajemy je co 30 minut. Szansa na pomyślne przyjęcie szkatułki wynosi 30%, więc będzie z tym troszkę zabawy, choć powiem Wam szczerze, że nagrody są tego warte! ;-)

Jest również możliwość zdobycia Pudełka z kostiumami, a z niego między innymi...

4YaA6Jp.png

eBOgNva.png

Ho, ho, ho. A teraz troszkę zejdziemy od tematu.

Cała Administracja serwera CradosMT2 chciałaby życzyć Wam zdrowych i wesołych świąt, szczęśliwego nowego roku i udanego sylwestra! ;-)

Miłego dropu, 

pozdrawiamy,

ekipa CradosMT2.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o dzisiejsze zuo to ja nie wiem kto wpadł na pomysł, by nie dawać przedziału levelowego, tylko wszystko wrzucić na jednym channale, nie dość że były lagi to nawet nie daliście bossów 90 + tylko smoki, generały, ripery śmierci i te poniżej z którym nie ma zarobku,  z jednej strony okej ponieważ ceny na rynku aż tak nie spadną ale z drugiej strony mogliście coś lepszego zrobić, ponieważ event jest raz na miech. Najlepiej bym proponował dodać specjalną mapę pod eventy. Jeżeli chodzi o event świąteczny, to mam nadzieje że będą lecieć dopalacze typu roski no i zmianki, bo perełki i metale oraz prochy już nie schodzą ponieważ jest ich nadmiar na serwerze i jeżeli będzie ich sporo lecieć to myślę że spadną nawet do 1-2kk, gdzie miech temu taka redka stała 14kk. 

Serwer polecam, gra się naprawdę super ;) 

xD 

Opublikowano

Jeżeli chodzi o dzisiejsze zuo to ja nie wiem kto wpadł na pomysł, by nie dawać przedziału levelowego, tylko wszystko wrzucić na jednym channale, nie dość że były lagi to nawet nie daliście bossów 90 + tylko smoki, generały, ripery śmierci i te poniżej z którym nie ma zarobku,  z jednej strony okej ponieważ ceny na rynku aż tak nie spadną ale z drugiej strony mogliście coś lepszego zrobić, ponieważ event jest raz na miech. Najlepiej bym proponował dodać specjalną mapę pod eventy. Jeżeli chodzi o event świąteczny, to mam nadzieje że będą lecieć dopalacze typu roski no i zmianki, bo perełki i metale oraz prochy już nie schodzą ponieważ jest ich nadmiar na serwerze i jeżeli będzie ich sporo lecieć to myślę że spadną nawet do 1-2kk, gdzie miech temu taka redka stała 14kk. 

Serwer polecam, gra się naprawdę super ;)

Zmianki - lecą, roski - nie. 

Co do dzisiejszego zuo mieliśmy problem, bo ja miałem internet 4 kB/s (światłowody mi pod domem kopią), dlatego był Kirek, a ja się tylko przyglądałem, bo i tak co chwilkę mnie logało. Ten niestety sam nie dałby rady zrobić tego na trzech channelach, więc zostaliśmy przy tym, że nie będzie przedziału levelowego.

Co do dropu, to jest naprawdę bardzo dobry... z oddawania szkatułek na choinkę można zarobić naprawdę bardzo dużo smoczych monet, metali, kostiumów jak i nawet petów z isu ;-)

Opublikowano

Zmianki - lecą, roski - nie. 

Co do dzisiejszego zuo mieliśmy problem, bo ja miałem internet 4 kB/s (światłowody mi pod domem kopią), dlatego był Kirek, a ja się tylko przyglądałem, bo i tak co chwilkę mnie logało. Ten niestety sam nie dałby rady zrobić tego na trzech channelach, więc zostaliśmy przy tym, że nie będzie przedziału levelowego.

Co do dropu, to jest naprawdę bardzo dobry... z oddawania szkatułek na choinkę można zarobić naprawdę bardzo dużo smoczych monet, metali, kostiumów jak i nawet petów z isu ;-)

a mozesz powiedzieć dlaczego do kur.... nigdy nie chcecie dodać dropu rosek do jakiegoś dropu? jak już nie chcecie tych rosek to chociaż wody dajcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Opublikowano

Jak się serwerek trzyma ? Aktualizacje? Nowości? Na bieżąco ?

Ile wiary średnio w godzinach szczytu ?

Swerwer się dobrze trzyma. Już ponad 3 miechy ( czy 4? ;) )Aktualizacje są. Eventy są. Nowości nie brak. Dużo misji

Wiary dużo :)

Podrawiam i polecam serwer. Może złapie wene do grania. Kiedyś trzeba nabić ten 104 :)

Opublikowano

Swerwer się dobrze trzyma. Już ponad 3 miechy ( czy 4? ;) )Aktualizacje są. Eventy są. Nowości nie brak. Dużo misji

Podrawiam i polecam serwer. Może złapie wene do grania. Kiedyś trzeba nabić ten 104 :)

Dzięki wielkie za info, grałem tam od razu po starcie i serwer wyglądał świetnie,

Jako iż na rynku privów powstają teraz same gówna to wracam tutaj z ekipą.

uchiha_obito___signature_by_kazubu-d7f9f

Opublikowano

Dzięki wielkie za info, grałem tam od razu po starcie i serwer wyglądał świetnie,

Jako iż na rynku privów powstają teraz same gówna to wracam tutaj z ekipą.

Serdecznie zapraszamy, załapiecie się na wydarzenie świąteczne, będzie można dobrze zarobić! ;-)

Opublikowano

Serdecznie zapraszamy, załapiecie się na wydarzenie świąteczne, będzie można dobrze zarobić! ;-)

Ciekawe na czym, jak z eventu dropią same perły i metale których jest na serwerze od cholery i nikt już tego nie kupuje. 

No chyba Ciebie dawno na serwerze nie było, ponieważ prawda jest taka że na serwerze gra coraz mniej osób każdy kończy grę, ponieważ Lourt ma wyebane i nic nie robi a gospodarka cały czas upada, sprzedać coś jest naprawdę ciężko. Dokładnie miech temu jak zaczynałem tu grę to Redka kosztowała 15kk i schodziła od razu a teraz za 5kk nie chce zejść tak samo z metali i prochami, masakra. 

Serwer jest fajny, ale jeżeli lourt nie ruszy dupy i nie zacznie pracować nad serwerem to ja dziękuje, już nie mówię o reklamie która by się przydała. Jak na razie polecam. 

xD 

Opublikowano

Ciekawe na czym, jak z eventu dropią same perły i metale których jest na serwerze od cholery i nikt już tego nie kupuje. 

No chyba Ciebie dawno na serwerze nie było, ponieważ prawda jest taka że na serwerze gra coraz mniej osób każdy kończy grę, ponieważ Lourt ma wyebane i nic nie robi a gospodarka cały czas upada, sprzedać coś jest naprawdę ciężko. Dokładnie miech temu jak zaczynałem tu grę to Redka kosztowała 15kk i schodziła od razu a teraz za 5kk nie chce zejść tak samo z metali i prochami, masakra. 

Serwer jest fajny, ale jeżeli lourt nie ruszy dupy i nie zacznie pracować nad serwerem to ja dziękuje, już nie mówię o reklamie która by się przydała. Jak na razie polecam. 

Zarobić można na np. szkatułkach z kostiumami, które lecą bardzo często. Można zrobić to samo dzięki petom z isu, które lecą ze szkatułek wiecznej zimy. 

Opublikowano

Zarobić można na np. szkatułkach z kostiumami, które lecą bardzo często. Można zrobić to samo dzięki petom z isu, które lecą ze szkatułek wiecznej zimy. 

Te szkatułki chodzą po 20kk, a żeby je zdobyć to potrzeba około 100 skarpet, no ale niech Ci będzie, taki początkowy gracz coś na tym zarobi. 

Moim zdaniem, przydała by się spora reklama, być może wtedy ta gospodarka by się jakoś ogarnęła i w końcu dało by się normalnie handlować. Bo serio, ja tu zaczynałem grę to sprzedać coś to była czysta przyjemność, wszystko kupowali i dało się fajnie zarobić, teraz shopem stoję całymi dniami i praktycznie nic nie schodzi. 

xD 

Opublikowano

Te szkatułki chodzą po 20kk, a żeby je zdobyć to potrzeba około 100 skarpet, no ale niech Ci będzie, taki początkowy gracz coś na tym zarobi. 

Moim zdaniem, przydała by się spora reklama, być może wtedy ta gospodarka by się jakoś ogarnęła i w końcu dało by się normalnie handlować. Bo serio, ja tu zaczynałem grę to sprzedać coś to była czysta przyjemność, wszystko kupowali i dało się fajnie zarobić, teraz shopem stoję całymi dniami i praktycznie nic nie schodzi. 

Powtarza się sytuacja z świętej pamięci Almantii[*], chyba nie muszę powtarzać jak ona z ponad 1k miała 100 graczy i została zamknięta. Co do Gorda się zgodzę grałem dawniej to prochy były 30kk redka 15kk teraz sprzedanie ich jest o wiele trudniejsze, na dodatek cena spadła 3 krotnie. Co do serwera fajny medium jednak po 90 staję się nudny i monotonny przez brak misjii. Serwer polecam.

Opublikowano

Powtarza się sytuacja z świętej pamięci Almantii[*], chyba nie muszę powtarzać jak ona z ponad 1k miała 100 graczy i została zamknięta. Co do Gorda się zgodzę grałem dawniej to prochy były 30kk redka 15kk teraz sprzedanie ich jest o wiele trudniejsze, na dodatek cena spadła 3 krotnie. Co do serwera fajny medium jednak po 90 staję się nudny i monotonny przez brak misjii. Serwer polecam.

Na almanti na poczatku gralo z 2.5k, osob tak w gwoli scislosci, na almanti nie bylo zarobku na low lvlach ( najdorsze kd bylo po 1kk potem juz ludzie za free oddawali).

Co do serwera to srednio polecam, z jednej strony fajny serwer z 2 gospodarka serwera powoli upada radzil bym poczekac az ceny sie unormuja ( pewnie po evencie tak sie stanie oraz wszystkie itemy z eventu "wyparuja".

DR5ChPt.png

Opublikowano

Dlaczego nie dziala automatyczne zmienianie channeli?

Zbugowane ;c 

Moje pytanie jest takie, do piątku miały być dodane informacje o megaupdate a mamy niedziele, także moje pytanie kiedy ten update wejdzie ? nie wspominając o tym, że blokada EQ miała wejść miech temu.  Nie żebym hejtował serwer, ale wkurza mnie to jak obiecuje a potem i tak tego nie dodajecie. 

xD 

Opublikowano

Zbugowane ;c 

Moje pytanie jest takie, do piątku miały być dodane informacje o megaupdate a mamy niedziele, także moje pytanie kiedy ten update wejdzie ? nie wspominając o tym, że blokada EQ miała wejść miech temu.  Nie żebym hejtował serwer, ale wkurza mnie to jak obiecuje a potem i tak tego nie dodajecie. 

tak to już jest z tym serwerem

ja na chwile obecna nie polecam, gra coraz mniej ludzi, administracja obiecuje coraz wiecej, robi coraz mniej, do tego kolejne eventy robia to, że gospodarka na serwerze upada, nic sie nie da sprzedac, na serwerze nie ma co robic, nie ma wojen gildii, bo te jedne z lepszych odeszły(oczywiscie dobrze zrobiły), niestety serwer z duzym potencjałem traci w oczach z dnia na dzien

info o mega update oczywiscie spoznione, ale tak to jest jak sie nie ma czasu na swoj serwer :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...