Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszamy na serwer, event świąteczny wciąż trwa! ;-)

a kiedy megaupdate lub jakiekolwiek nowości ? oraz reklama ? ;) nie wiem czy zauważyłeś, ale odchodzi coraz więcej osób a wy nic z tym nie robicie. 

xD 

Opublikowano

a kiedy megaupdate lub jakiekolwiek nowości ? oraz reklama ? ;) nie wiem czy zauważyłeś, ale odchodzi coraz więcej osób a wy nic z tym nie robicie. 

Dokładnie... Miała być informacja do 21 grudnia a nadal cisza... Mam nadzieję, że jednak Lourt się trochę ogarnie i coś się ruszy bo naprawdę szkoda serwa... 

Polecam i pozdrawiam :)

Opublikowano

Już niedługo, czekamy na informacje od Przemka ;-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Gorszego serwa nie widziałem. Feezy to najgorszy administrator i zdrajca bo gra na innych serwach i składa podania , nie zasługuje na to ,żeby być administratorem. 

Opublikowano

Gorszego serwa nie widziałem. Feezy to najgorszy administrator i zdrajca bo gra na innych serwach i składa podania , nie zasługuje na to ,żeby być administratorem.

Mocne argumenty, To ZDRADA!! ( użycie celowej ironii) xD

Opublikowano

Ale tak szczerze mówiąc administracja ma kompletną wyebke na serwer, dlaczego ? patrzcie 

Lourt (Vicent) zamiast zająć się Cradosem i wprowadzić jakieś nowości, postanowił iść do azprime i z nim ogarniąć ascariala s2 

Szejk oraz Kirek praktycznie ich w grze nie widać i zamiast reklamować Cradosa, postanowili robić antyreklamę i reklamować inne syfy. 

Feezy też stwierdził, że jak oni maja wyebane to ja też bd miał i gra na Malesti 

I teraz pytanie, jak administracja nie ma chęci przebywać na serwerze to czemu ja i inni mają na nim grać ? muszę powiedzieć że postawiliście ten serwer pod hajs i dopóki będzie pływał na konto, serwer będzie stał. Można to dokładnie zauważyć po tym co potrzeba by wejść na mapę 115 (przepustkę która jest dostępna tylko w is i kosztuje 250 sm) Tak szczerze mam spore wątpliwości co do serwera, administracja ma totalna wyebke, gospodarka upada i ilość graczy również jest coraz niższa. Jeżeli nie wejdzie żadna konkretna aktualizacja i reklama niestety będę musiał się pożegnać z serwerem. 

Nie żebym hejtował serwer, no ale taka prawda i myślę że większość się ze mną zgodzi. 

xD 

Opublikowano

Ale tak szczerze mówiąc administracja ma kompletną wyebke na serwer, dlaczego ? patrzcie

Lourt (Vicent) zamiast zająć się Cradosem i wprowadzić jakieś nowości, postanowił iść do azprime i z nim ogarniąć ascariala s2

Szejk oraz Kirek praktycznie ich w grze nie widać i zamiast reklamować Cradosa, postanowili robić antyreklamę i reklamować inne syfy.

Feezy też stwierdził, że jak oni maja wyebane to ja też bd miał i gra na Malesti

I teraz pytanie, jak administracja nie ma chęci przebywać na serwerze to czemu ja i inni mają na nim grać ? muszę powiedzieć że postawiliście ten serwer pod hajs i dopóki będzie pływał na konto, serwer będzie stał. Można to dokładnie zauważyć po tym co potrzeba by wejść na mapę 115 (przepustkę która jest dostępna tylko w is i kosztuje 250 sm) Tak szczerze mam spore wątpliwości co do serwera, administracja ma totalna wyebke, gospodarka upada i ilość graczy również jest coraz niższa. Jeżeli nie wejdzie żadna konkretna aktualizacja i reklama niestety będę musiał się pożegnać z serwerem.

Nie żebym hejtował serwer, no ale taka prawda i myślę że większość się ze mną zgodzi.

M. in. właśnie dlatego wróciłem na pla a tu sprzedaje konto. ;) Serwer był super. Ale mi osobiście się znudził

Opublikowano

Feezy - chodzi o drogiego członka team. Loguje się w środku nocy (godz. 01 - 03) i urządza kilku graczom "mini zuo", o którym nie ma nawet wzmianki w kalendarzu eventów. Fajnie, że jest w team osoba, która coś robi dla graczy, ale czemu tylko dla "wybrańców", czy "nocnych marków"? Czemu trzyma to w tajemnicy i nie informuje innych (dziennych graczy) o ewentualnym (nocnym) zuo? Czemu, mimo, że gram w nocy, nigdy nie jestem w stanie załapać się na tą "imprezę"? Chociaż nie, przepraszam. Raz, jak Fazzy rozdawał prezenty załapałam się na szkatkę zimy. To był mój drugi czy trzeci dzień na serwerze. Przyznaję, że skorzystałam na tym i nie pomyślałam, że masa graczy nie liczących na "taki cud" poszła spać wcześniej sądząc, że nic już tego dnia się nie wydarzy. Tego typu "masowe imprezy", urządzane przez Feezy zarezerwowane są dla kilku graczy (głównie tych, którzy stoją obok niego). Czy to ok wobec całej społeczności Crados? Czy wzmianki o zuo czy eventach nie powinny znajdować się w kalendarzu eventów na stronie serwera? Czy każda tego typu "zabawa" organizowana przez Feezy nie jest jakąś tam samowolką? Inną sprawą jest fakt, że oprócz Feezy nikogo innego z team jeszcze nie widziałam online. Grając tutaj, odnoszę wrażenie, że cała administracja wypięła się na graczy, oprócz Feezy, który "coś robi dla serwera". A to, że psuje całą ekonomię gry, na co inni admini maja wyebane, to już inna bajka.

Chciałabym jeszcze dodać, że serwer naprawdę mógłby być jednym z lepszych, jeśli admini mieliby nad nim większą kontrolę, ale admini śpią... A jak nie śpią, to i tak ich nie ma (oprócz Fezzy-ego) i czyt. wyzej

Opublikowano

To, że gram na innym serwerze, to nie oznacza, że wypiąłem się na Cradosa, jestem tak samo dużo online, więc nie widzę w tym żadnego problemu.

Feezy - chodzi o drogiego członka team. Loguje się w środku nocy (godz. 01 - 03) i urządza kilku graczom "mini zuo", o którym nie ma nawet wzmianki w kalendarzu eventów. Fajnie, że jest w team osoba, która coś robi dla graczy, ale czemu tylko dla "wybrańców", czy "nocnych marków"? Czemu trzyma to w tajemnicy i nie informuje innych (dziennych graczy) o ewentualnym (nocnym) zuo? Czemu, mimo, że gram w nocy, nigdy nie jestem w stanie załapać się na tą "imprezę"? Chociaż nie, przepraszam. Raz, jak Fazzy rozdawał prezenty załapałam się na szkatkę zimy. To był mój drugi czy trzeci dzień na serwerze. Przyznaję, że skorzystałam na tym i nie pomyślałam, że masa graczy nie liczących na "taki cud" poszła spać wcześniej sądząc, że nic już tego dnia się nie wydarzy. Tego typu "masowe imprezy", urządzane przez Feezy zarezerwowane są dla kilku graczy (głównie tych, którzy stoją obok niego). Czy to ok wobec całej społeczności Crados? Czy wzmianki o zuo czy eventach nie powinny znajdować się w kalendarzu eventów na stronie serwera? Czy każda tego typu "zabawa" organizowana przez Feezy nie jest jakąś tam samowolką? Inną sprawą jest fakt, że oprócz Feezy nikogo innego z team jeszcze nie widziałam online. Grając tutaj, odnoszę wrażenie, że cała administracja wypięła się na graczy, oprócz Feezy, który "coś robi dla serwera". A to, że psuje całą ekonomię gry, na co inni admini maja wyebane, to już inna bajka.

Chciałabym jeszcze dodać, że serwer naprawdę mógłby być jednym z lepszych, jeśli admini mieliby nad nim większą kontrolę, ale admini śpią... A jak nie śpią, to i tak ich nie ma (oprócz Fezzy-ego) i czyt. wyzej

20 śmierci to mini zuo? Takie wzmianki się w nim znajdują, są to malutkie wydarzenia, których nie ma sensu tam wpisywać, bo robię to z myślą o graczach. A, no tak, jeszcze jedno... Co do tego, że eventy są dla nocnych marków - nie, nie są. W dzień również je robie, choć i tak nic większego, bo jak na razie nadal trwa event, a w nim możliwe są do zdobycia bardzo dobre nagrody ;-)

Opublikowano
Witam, :)

Nadchodzą święta w raz z tym wydarzeniem chcemy zorganizować dla Was mały prezent w postaci upominków dla wszystkich nowych graczy jak i tych co grają tutaj trochę dłużej max 89lvl.    

Mamy przyjemność zaprosić wszystkich Graczy CRADOSMT2 na wspólną zabawę zorganizowany przez Gildie ASYLUM tj. dnia 25.XII.2014r. na godzinę 17.30. 

"Czy byliście grzeczni w tym roku ?,

Jeśli tak, to musicie tutaj być ! " 

Zapraszamy wszystkich do wspólnej zabawy, mamy nadzieję że ten niewielki gest z naszej strony pomoże Wam w dalszej grze.

Cały Event organizowany jest przez Gildie Asylum, a wydarzenie to uwieczni znany na CradosMT2 YouTuber Master Piro.

SERDECZNIE ZAPRASZAMY !

Zdrowych Spokojnych Świąt Życzy: 

Gildia Asylum

Film z Eventu : 

xD 

Opublikowano

Nie polecam serwa. Administracja zła -głównie Feezy , trudno się wbija poziomy i zdobywa eq.

To nie serwer easy, więc wiadomo że wszystkiego od razu mieć nie będziesz, ja osobiście na EQ nie narzekam, gram od miecha i mam parę topowych itemów ;)

strona off fajnie  :)))

mi działa normalnie, spróbuj na innej przeglądarce. 

xD 

Opublikowano

strona off fajnie :)))

Spróbuj wejść na http://nossl.cradosmt2.pl

Nie polecam serwa. Administracja zła -głównie Feezy , trudno się wbija poziomy i zdobywa eq.

Jestem złym Administratorem? ;-)

Opublikowano

Jaka jest ilość graczy online średnio :)?

+/- 600 graczy nie jest to dużo, no ale w końcu nie ma czego się dziwić jak Lourt ma totalną wyebke i nic nie robi ; ( 

xD 

Opublikowano

+/- 600 graczy nie jest to dużo, no ale w końcu nie ma czego się dziwić jak Lourt ma totalną wyebke i nic nie robi ; ( 

Czego to może być wina? Dorobił się i kończy pomału?

Opublikowano

Czyli jeśli np. twórca Battlefielda gra w CoD'a to trzeba go zbiczować, a potem powiesić?

Jak dla Ciebie ten serwer jest trudny to idź na xenoxa czy inny syf.

Feezy jest praktycznie jedynym adminem, który się jeszcze zajmuje tym serwerem, więc jak może być najgorszym? :v

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...