Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pograłem sobie trochę na nim, jest co robić, misji bardzo dużo, eventy fajne, administracja w porządku, ogólnie gra na Cradosie jest bardzo przyjemna.

Polecam każdemu, kto szuka serwera na dłużej. Moim zdaniem, topowy serwer w kategorii MEDIUM.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Serwer bardzo spoko, najlepszy na jakim grałem od początku mojej przygody z Metinem, ale...

Dlaczego administracja ma w d***e normalnych graczy? Dlaczego popiera chamstwo bezmózgich gnojków?

Bardzo często zdarza mi się, że jakieś gówniarstwo się rzuca, czasami jest ostrzej, dlatego zacząłem to zgłaszać. Irytuje mnie taki debilizm i to tylko dlatego. Jedno zgłoszenie- ponad tydzień temu, brak odzewu. Kolejne w tym tygodniu, również bez odpowiedzi (dotyczące wyzwisk i gróźb dotyczących reala). Każda wiadomość w supporcie jest numerowana i po tych właśnie numerach stwierdzam, że nie macie z tym dużo roboty. Przez ponad tydzień przybyło około 35 zapytań, to da się ogarnąć. Spoko, nie spojrzeliście, więc pytam w grze (grzecznie, z przywitaniem) i również zostaję zlany. Oczywiście nie jest to przeszkodą w graniu sobie na prywatnej postaci...

Nie zrozumcie mnie źle, serwer jest na prawdę zarąbisty, ciągle warto zacząć tu grać. Nigdy nie grałem na lepszym serwerze! Tylko zacznijcie robić coś z tym chamstwem gimbów, bo to bardzo psuje moją opinię o tym serwerze (i na pewno nie tylko moją).  W sumie przez brak reakcji tacy ludzie czują się bezkarni.

Zachęcam do grania tutaj, ale proszę o przemyślenie powyższej kwestii. 

(+)

Opublikowano

Serwer bardzo spoko, najlepszy na jakim grałem od początku mojej przygody z Metinem, ale...

Dlaczego administracja ma w d***e normalnych graczy? Dlaczego popiera chamstwo bezmózgich gnojków?

Bardzo często zdarza mi się, że jakieś gówniarstwo się rzuca, czasami jest ostrzej, dlatego zacząłem to zgłaszać. Irytuje mnie taki debilizm i to tylko dlatego. Jedno zgłoszenie- ponad tydzień temu, brak odzewu. Kolejne w tym tygodniu, również bez odpowiedzi (dotyczące wyzwisk i gróźb dotyczących reala). Każda wiadomość w supporcie jest numerowana i po tych właśnie numerach stwierdzam, że nie macie z tym dużo roboty. Przez ponad tydzień przybyło około 35 zapytań, to da się ogarnąć. Spoko, nie spojrzeliście, więc pytam w grze (grzecznie, z przywitaniem) i również zostaję zlany. Oczywiście nie jest to przeszkodą w graniu sobie na prywatnej postaci...

Nie zrozumcie mnie źle, serwer jest na prawdę zarąbisty, ciągle warto zacząć tu grać. Nigdy nie grałem na lepszym serwerze! Tylko zacznijcie robić coś z tym chamstwem gimbów, bo to bardzo psuje moją opinię o tym serwerze (i na pewno nie tylko moją).  W sumie przez brak reakcji tacy ludzie czują się bezkarni.

Zachęcam do grania tutaj, ale proszę o przemyślenie powyższej kwestii. 

Człowieku, jaki jest sens w marnowaniu czasu na wysyłanie jakichś zgłoszeń. Gimbaza i chamstwo jest na każdym serwerze.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Człowieku, jaki jest sens w marnowaniu czasu na wysyłanie jakichś zgłoszeń. Gimbaza i chamstwo jest na każdym serwerze.

A taki, że jak dostanie bana i straci fajne eq i gruby hajs to może następnym razem pomyśli. A jak nie to będzie to przykład dla innych;)

Opublikowano

Też tak uważam, dlatego zgłaszam. Czekam na wypowiedzenie się administracji w tym temacie, bo chyba to jedyny sposób na kontakt.

Nie no ze mną masz kontakt na GG / YouTube / Forum. Postaram się dzisiaj zgłoszenia wszystkie ogarnąć. Te numery o których pisałeś nie do końca tak działają.

Opublikowano

Sh4ke kiedy MegaUpdate #4 ? :D

W tym miesiącu jeszcze, postaramy się niedługo dać informacje o tym i evencie świątecznym.

Opublikowano

Nie no ze mną masz kontakt na GG / YouTube / Forum. Postaram się dzisiaj zgłoszenia wszystkie ogarnąć. Te numery o których pisałeś nie do końca tak działają.

Wielki plus dla Ciebie za reakcję. Mam nadzieję, że jakoś to ogarniecie, a niektórym się chamstwa odechce :) 

Jeszcze raz polecam serwer! Ktokolwiek się waha- niech tylko spróbuje tu zagrać a na pewno nie pożałuje ;)

(+)

Opublikowano

Też tak uważam, dlatego zgłaszam. Czekam na wypowiedzenie się administracji w tym temacie, bo chyba to jedyny sposób na kontakt.

Ja również jestem w grze bardzo często. Tutaj na forum, jak i na serwerze jest podany mój numer gg, gdzie można się skontaktować, a ja pomagam w naprawdę bardzo szybki sposób.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Polecam.Zaczalem tutaj gre 3 dni temu, mam 35lvl, boja, bron przerobiona z fmsa ( pod expa) cale eq + 9 na 21/34lvl, bardzo dobre bony do expa w eq, duzo hajsuuf, skile prawie g. Serwer jest ogolnie fajny i sie nie nudzi. Duzo misji, biolog, kon, wierzchowce, pet, runy i inne :>

Jak cos wypisalem to co zdobylem w 3 dni nie po to zeby sie pochwalic ale i po to zeby pokazac co mozna zdobyc w pare dni..

Minus taki ze gowna z 90 lvlem mysla ze sa bossami, w ogole nie szanuja 30lvl, nie umieja pisac, wkurzaja innych, ciagle flame z ich strony....

edit@...

administracjo co z ts'em? wpisuje ts.cradosmt2.pl i nie ma polaczenia :/

Opublikowano

Jest aktywny jakiś event świąteczny?

Event na mikołajki już był (dropiły skarpetki oraz skrzynki świąteczne) a na boże narodzenia będzie jeszcze jeden (bardziej rozwinięty) ale to pewnie dopiero za tydzień. 

Chociaż ja osobiście, wolałbym żeby nie było żadnego eventu bo gospodarka całkiem upadnie, teraz sprzedać Perełkę, metal lub cuś to trzeba naprawdę sporo czasu postać na shopie, ponieważ wszystkiego jest od groma. Fajnie by było by dropiło sporo zmianek, ponieważ ich akurat brak, jest spore zapotrzebowanie na nie. 

xD 

Opublikowano

Event na mikołajki już był (dropiły skarpetki oraz skrzynki świąteczne) a na boże narodzenia będzie jeszcze jeden (bardziej rozwinięty) ale to pewnie dopiero za tydzień. 

Chociaż ja osobiście, wolałbym żeby nie było żadnego eventu bo gospodarka całkiem upadnie, teraz sprzedać Perełkę, metal lub cuś to trzeba naprawdę sporo czasu postać na shopie, ponieważ wszystkiego jest od groma. Fajnie by było by dropiło sporo zmianek, ponieważ ich akurat brak, jest spore zapotrzebowanie na nie. 

ja bym się cieszył jak by dodali do dropu wreszcie rosy, bo tego mi brakuje, a nudzi mnie wytwarzanie ich

ale event na mikołajki był spoko, tylko tak jak mówisz itemów jest od c***a, cięzko zarobić, nie wspominając już o nowych graczach bo jedynie co dobrze schodzi to KU

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć czy warty jest coś jeszcze miecz po trucie +9 51sr 20 dt i 10 mistyki? Bo nie grałem kilka miesięcy i nie wiem.

Jasio90.png
Opublikowano

Wbilem 75lvl i tutaj mam pytanie.

Są jakies ciekawe zarobki na tym lvlu procz ripa i bicia genkow?

Oprócz tych co wymieniłeś masz baronówke ( skrzynia 6-7kk) i minotaura ( kolczatka 5-6kk)

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć czy warty jest coś jeszcze miecz po trucie +9 51sr 20 dt i 10 mistyki? Bo nie grałem kilka miesięcy i nie wiem.

Jest i to bardzi dużo ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...