Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy uważacie, że na serwerze gra coraz mniej osób? Czy mi się wydaje? W godzinach szczytu gra 800 osób? Coś wątpię. Opłaca się tu grać, jest z kim robić pvp?

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wygląda na to, że dostałeś perma na forum i dlatego ;)

Szejk mam taką jedną uwagę dla Ciebie, ty oraz Kirek jesteście ty w teamie, to dlaczego się tym serwerem nie zajmujecie ? tak naprawdę nie macie o nim pojęcia. Gdyby nie Edorios to zapewne na tym serwerze nic by się nie działo, a szkoda. Bo serwer jest naprawdę super, gdybyście się nim bardziej zajęli i wykupili porządną reklamę, byłby to jeden z lepszych serwerów i godnym polecenia innych. Bo teraz serio nie wiem co mam myśleć o serwerze z jednej strony fajnie się gra z drugiej jak widzę, że administracja nic nie robi to mnie aż boli. Ty jako właściciel masz totalną wyjebke a technik ma milion innych serwerów. 

Druga sprawa, proponuję dodać jakiś nowy fajny dungeon na 90 poziom do którego była by potrzebna przepustka z metinów z mapy 90 poziom, bo w tej chwili tych metinów się nie opłaca bić, gdyż KD są mało warte a lecą ładnie z smoka. Z takiego dungeona leciały by : perełki, metale ulepszaczy typu "kamień rakszasz" i inne (mały%) żeby jakieś urozmaicenie było. 

Serwer oczywiście poleca, bo gra się naprawdę przyjemnie do tego będzie event + raty na weekend. 

Tylko że to nie bardzo możliwe :/ W sierpniu się zarejestrowałem i zdążyłem się tylko przywitać.

Wczoraj wchodzę, a tu boom, nie da się wejść.

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Wygląda na to, że dostałeś perma na forum i dlatego ;)

Szejk mam taką jedną uwagę dla Ciebie, ty oraz Kirek jesteście ty w teamie, to dlaczego się tym serwerem nie zajmujecie ? tak naprawdę nie macie o nim pojęcia. Gdyby nie Edorios to zapewne na tym serwerze nic by się nie działo, a szkoda. Bo serwer jest naprawdę super, gdybyście się nim bardziej zajęli i wykupili porządną reklamę, byłby to jeden z lepszych serwerów i godnym polecenia innych. Bo teraz serio nie wiem co mam myśleć o serwerze z jednej strony fajnie się gra z drugiej jak widzę, że administracja nic nie robi to mnie aż boli. Ty jako właściciel masz totalną wyjebke a technik ma milion innych serwerów.

Druga sprawa, proponuję dodać jakiś nowy fajny dungeon na 90 poziom do którego była by potrzebna przepustka z metinów z mapy 90 poziom, bo w tej chwili tych metinów się nie opłaca bić, gdyż KD są mało warte a lecą ładnie z smoka. Z takiego dungeona leciały by : perełki, metale ulepszaczy typu "kamień rakszasz" i inne (mały%) żeby jakieś urozmaicenie było.

Serwer oczywiście poleca, bo gra się naprawdę przyjemnie do tego będzie event + raty na weekend.

Mam ten sam dylemat co ty. Fajnie się gra ale jak patrze na aktywność adminów to nie bardzo. No oczywiście nie mowie że nic nie robią. Widać że shake forum przegląda, nagra odcinek. Ale to jest za mało. Taka prawda że jakby się dobrze nie działo to będzie źle za mało i wgl be ide się powiesić ;) Żyjemy w Polsce. Jesteśmy Polakami a we krwi mamy patriotyzm i narzekanie.

Jednak lepiej było gdy miało się to 12-14 lat. Grało się tam gdzie się fajnie grało. Administracja? Akurat w moim przypadku się nie liczyła. Im człowiek jest doroslejszy tym człowiek więcej myśli. Co czasem jest zgubne.

Opublikowano

Mam ten sam dylemat co ty. Fajnie się gra ale jak patrze na aktywność adminów to nie bardzo. No oczywiście nie mowie że nic nie robią. Widać że shake forum przegląda, nagra odcinek. Ale to jest za mało. Taka prawda że jakby się dobrze nie działo to będzie źle za mało i wgl be ide się powiesić ;) Żyjemy w Polsce. Jesteśmy Polakami a we krwi mamy patriotyzm i narzekanie.

Jednak lepiej było gdy miało się to 12-14 lat. Grało się tam gdzie się fajnie grało. Administracja? Akurat w moim przypadku się nie liczyła. Im człowiek jest doroslejszy tym człowiek więcej myśli. Co czasem jest zgubne.

Dokładnie sam mając prawie 19 lat mam wiele obowiązków, mam swój serwer, pomimo że nas nie widać jestem dumny z siebie że stoi już tyle i ludziom się on podoba, teraz czas świąt więc będziemy dużo częściej dostępni.

Opublikowano

Dokładnie sam mając prawie 19 lat mam wiele obowiązków, mam swój serwer, pomimo że nas nie widać jestem dumny z siebie że stoi już tyle i ludziom się on podoba, teraz czas świąt więc będziemy dużo częściej dostępni.

Sh4ke pomyśl o zamówieniu jakiejś serii u youtuberów, zabq ma teraz swój serwer, więc nie nagrywa, może Tream?

579571423327107377857.png

Opublikowano

Sh4ke pomyśl o zamówieniu jakiejś serii u youtuberów, zabq ma teraz swój serwer, więc nie nagrywa, może Tream?

Mówiłem wielokrotnie, że gdyby to była kwestia kasy to by już dawno nagrywali, mają zaklepane terminy na kilka serwerów do przodu.

Opublikowano

W sumie serwer jest bardzo dobry.

Dawno temu skończyłem tutaj grać z powodu nudy jaka była odczuwalna ale wiele się ostatnimi czasy zmieniło.

Mam też dużą liczbę znajomych która na serwerze pogyrwa do dziś i jest zadowolona z grywalności.

Też coś tam słyszałem że admini są rzadko online ale przecież też mają życie.

@Sh4ke

nie myślicie o rekrutacji jakiś Test Adminów?

SHE K***A NIE MOGE CIE OZNACZYC XDDD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Mówiłem wielokrotnie, że gdyby to była kwestia kasy to by już dawno nagrywali, mają zaklepane terminy na kilka serwerów do przodu.

Szukaj do skutku :D

Opublikowano

A z myślą o nowych graczach co dwa tygodnie pojawiać się będzie gazetka serwerowa, w której zamieszczone są najważniejsze informacje. Więcej informacji odnośnie tego znajdziesz na forum ;)

W sumie serwer jest bardzo dobry.

Dawno temu skończyłem tutaj grać z powodu nudy jaka była odczuwalna ale wiele się ostatnimi czasy zmieniło.

Mam też dużą liczbę znajomych która na serwerze pogyrwa do dziś i jest zadowolona z grywalności.

Też coś tam słyszałem że admini są rzadko online ale przecież też mają życie.

@Sh4key nie myślicie o rekrutacji jakiś Test Adminów?

@`WeeZyHakeRR`

Nikt mi nie może powiedzieć, że jestem rzadko online, bo siedzę w grze od rana do późnej nocy.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

A z myślą o nowych graczach co dwa tygodnie pojawiać się będzie gazetka serwerowa, w której zamieszczone są najważniejsze informacje. Więcej informacji odnośnie tego znajdziesz na forum ;)

@`WeeZyHakeRR`

Nikt mi nie może powiedzieć, że jestem rzadko online, bo siedzę w grze od rana do późnej nocy.

Jak pisałem wyżej ja już od dawna nie gram na serwerze , może wrócę  pograć lecz moi znajomi grają na serwerze do dziś i mają problem żeby dostać się do administratorów.

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Jak pisałem wyżej ja już od dawna nie gram na serwerze , może wrócę  pograć lecz moi znajomi grają na serwerze do dziś i mają problem żeby dostać się do administratorów.

W grze jestem zawsze, nie ma żadnych problemów, żeby się ze mną skontaktować. W profilu na mpc, jak i na forum serwera mam nawet swoje gg podane, zawsze można mnie gdzieś znaleźć. 

Serdecznie zapraszamy, niedługo wydarzenie świąteczne.

Odsyłam do gazetki: http://forum.cradosmt2.pl/index.php?/topic/3948-gazetka-serwerowa-2/#entry27506

Opublikowano

W grze jestem zawsze, nie ma żadnych problemów, żeby się ze mną skontaktować. W profilu na mpc, jak i na forum serwera mam nawet swoje gg podane, zawsze można mnie gdzieś znaleźć. 

Serdecznie zapraszamy, niedługo wydarzenie świąteczne.

Odsyłam do gazetki: http://forum.cradosmt2.pl/index.php?/topic/3948-gazetka-serwerowa-2/#entry27506

Gdybym nie sprzedał swojej postaci to zapewne grałbym do dziś.

Serwer jest jednym z lepszych hardów na ten moment z dobrą ilością graczy online.

Czy chcesz mi coś podarować na święta ? <3

giphy.gif

Opublikowano

Serwer jest jednym z lepszych hardów na ten moment z dobrą ilością graczy online.

Moge Cie zasponsorowac na jakieś początkowe eq :D 

Polecam serwer, techników w grze może nie widać, ale feezy siedzi jak nie na gm to na priv postaci i zawsze pomoze, caly czas na ts, choc na kanale gildii to nadal można go prosic o pomoc. Feezy jesr rudy###### <-> Pozdrawiam Fabiana, który mnie zna ale pewnie nie wie kim jestem :D

Opublikowano

@`WeeZyHakeRR`

Pewnie, mogę pomóc, ale ze swojej prywatnej postaci.

Zapraszamy już teraz, adres TeamSpeak-a znajdziesz na forum ;)

Opublikowano

Ktoś wie po ile mogę kupić te skrzynki do biżu. wspaniałych?

Czy z królowej dropi przepustka na baronke?

Zatrute skrzynie kosztują 5 milionów, czyli nie dużo.

Tak, leci jad królowej, który się później na końcu v3 przerabia na klucz (70%) ;)

Opublikowano

Zatrute skrzynie kosztują 5 milionów, czyli nie dużo.

Tak, leci jad królowej, który się później na końcu v3 przerabia na klucz (70%) ;)

Po ile obecnie sellac zmianki, a z ripa/śmierci jest duża szansa na trutę? Bo ubiłem z 10 i nic.

Jakie ity wspaniałych najpierw zrobić?

Opublikowano

EJ TO WBIJAM XDDDDDDDDDDDDDD

JACY WY JESTEŚCIE DLA MNIE MILI

NIE NO MOZE POBIORE I OGARNE TEMAT :D

Od razu odpal też tsa, bo to rzecz niezbędna do gry ;)

Po ile obecnie sellac zmianki, a z ripa/śmierci jest duża szansa na trutę? Bo ubiłem z 10 i nic.

Jakie ity wspaniałych najpierw zrobić?

Śmierć 10%, a z ripa nie leci, tylko ze szkatułki.

Zmianki po około 11-13kk, schodzą, bo koledzy z gildii właśnie w takich kwotach wystawiają.

Tarcza -> butki -> bransoleta, a potem kolejność dowolna.

Opublikowano

Od razu odpal też tsa, bo to rzecz niezbędna do gry ;)

Śmierć 10%, a z ripa nie leci, tylko ze szkatułki.

Zmianki po około 11-13kk, schodzą, bo koledzy z gildii właśnie w takich kwotach wystawiają.

Tarcza -> butki -> bransoleta, a potem kolejność dowolna.

10% x 10 = 100% to już powinienem mieć trutę xD

Tak poza tym, to jak najlepiej zarobić?

Opublikowano

10% jest za każdym razem ze 100% liczone, gdyby tak było to jak mamy 60% na ulepszenie za 2gim razem zawsze 100%.

Opublikowano

10% jest za każdym razem ze 100% liczone, gdyby tak było to jak mamy 60% na ulepszenie za 2gim razem zawsze 100%.

No przecież napisałem '' xD '' 

Opublikowano

Wieża demonów.

Do kowala najlepiej 7-8 kont, a po nim wylogować je i do śmierci swoją postacią ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...