Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam wszystkim zrobić POLI na P, zrobiłem własnie i w smoka 6k więcej bije, także jest pompa w chuy xD 

Serwer oczywiście polecam, niedługo święta i będą eventy także będzie można się dorobić. 

xD 

Opublikowano

Polecam wszystkim zrobić POLI na P, zrobiłem własnie i w smoka 6k więcej bije, także jest pompa w chuy xD

Serwer oczywiście polecam, niedługo święta i będą eventy także będzie można się dorobić.

Opublikowano

Macie już jakieś pomysły na MegaUPDATE?

Fajnie jakby ten update wprowadził event świąteczny.

Będzie coś na mikołajki? Blaski by się przydały ;).

579571423327107377857.png

Opublikowano

Skoro jest napisany post który mówi o megaupdate to zapewnie mają plany. A jeszcze pewniejsze że już je kończą i będą niebawem wprowadzać w życie. Spokojnie dajmy im czas ;)

Opublikowano

Skoro jest napisany post który mówi o megaupdate to zapewnie mają plany. A jeszcze pewniejsze że już je kończą i będą niebawem wprowadzać w życie. Spokojnie dajmy im czas ;)

Nie napisałem o planach, zapytałem się czy mają pomysły ;).

579571423327107377857.png

Opublikowano

Jak sytuacja na serwerze? ile online?

Gra ok. 700/800 osób w godzinach szczytu. 

Sytuacja wygląda dobrze, administracja ciągle wprowadza jakieś nowości, czy poprawki. 

Jest co robić.

Polecam. 

Opublikowano

logo.png

Kalendarz Eventów został uzupełniony. Dodam kilka informacji od siebie, bo może być kilka niejasności.

Od 5 Grudnia do 7 Grudnia będzie trwał Event Mikołajkowy podczas którego będą leciały skarpetki i nie tylko.

Podczas tego Eventu będą również raty w wysokości 30%.

Dodatkowo Event z okazji Bożego Narodzenia będzie trwał od 19 Grudnia do 4 Stycznia - będzie on dość rozbudowany i będziecie mogli na nim ładnie zarobić.

Wszystkie informacje szczegółowe zostaną podane niebawem.

Opublikowano

Mam pytanie- jakiś czas nie grałem, wszedłem sobie na konto i widzę, że runy z peta mi znikły. Robiliście aktualizację, która coś w tym temacie robiła czy po prostu mam buga?

Opublikowano

Nie mogę się zarejestrować i zalogować.

Co jest grane?

WOADrFf.png

Wygląda na to, że dostałeś perma na forum i dlatego ;)

Szejk mam taką jedną uwagę dla Ciebie, ty oraz Kirek jesteście ty w teamie, to dlaczego się tym serwerem nie zajmujecie ? tak naprawdę nie macie o nim pojęcia. Gdyby nie Edorios to zapewne na tym serwerze nic by się nie działo, a szkoda. Bo serwer jest naprawdę super, gdybyście się nim bardziej zajęli i wykupili porządną reklamę, byłby to jeden z lepszych serwerów i godnym polecenia innych. Bo teraz serio nie wiem co mam myśleć o serwerze z jednej strony fajnie się gra z drugiej jak widzę, że administracja nic nie robi to mnie aż boli. Ty jako właściciel masz totalną wyjebke a technik ma milion innych serwerów. 

Druga sprawa, proponuję dodać jakiś nowy fajny dungeon na 90 poziom do którego była by potrzebna przepustka z metinów z mapy 90 poziom, bo w tej chwili tych metinów się nie opłaca bić, gdyż KD są mało warte a lecą ładnie z smoka. Z takiego dungeona leciały by : perełki, metale ulepszaczy typu "kamień rakszasz" i inne (mały%) żeby jakieś urozmaicenie było. 

Serwer oczywiście poleca, bo gra się naprawdę przyjemnie do tego będzie event + raty na weekend. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...