Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer bardzo gorąco polecam ogarnięta administracja serwer również spoko serwer na dłuższy czas do pogrania itp jak narazie zdaje mi sie najlepszy serwer medium. Polecam !!!!!!!.

jak narazie najlepszy server w tym roku , fabuła idealna wszystko dobrze dobrane . nic dodać nic ująć 

Dzięki, miło słyszeć takie opinie po ponad 4 miesiącach od startu serwera.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sh4ke do kiedy opłacony serwer ?

Do niedzieli :( #koniec

Czemu pytasz, skoro jest to kwestia Administracji i dopóki są gracze to jest i serwer.

Opublikowano

Do niedzieli :( #koniec

Czemu pytasz, skoro jest to kwestia Administracji i dopóki są gracze to jest i serwer.

Pytam z ciekawości tylko i wyłącznie :)

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć czy warty jest coś jeszcze miecz po trucie +9 51sr 20 dt i 10 mistyki? Bo nie grałem kilka miesięcy i nie wiem.

Proponuję Ci go przerobić na Anielski i dostaniesz około 700kk ;) no i troszkę szkoda, że nie w nim diabły lub zwierzęta, wtedy był by wart o wiele, wiele więcej ; ) 

Co do update, to proponuję dodać nowego dungona "coś ala DT" z Rakszaszem, bo teraz jest z tym masakra nie dość, że to nie leci z kazdego bossa to jest tylko 30% na ulepszenie i jest spora konkurencja. Dungeon byłby na 90 poziom i żeby wejść była by potrzebna przepustka która leciała by z metinów z mapy 90. 

Serwer oczywiście polecam ;) 

xD 

Opublikowano

logo.png

Od dzisiaj w Naszym Supporcie zaszła mała zmiana. Każde zgłoszenie, starsze niż 6 Grudnia zostało usunięte.

Jeżeli problem zgłoszony nadal występuje prosimy napisać ponownie.

Od dzisiaj każde zgłoszenie będzie rozpatrywane w maksymalnie tydzień czasu.

Jeżeli osoba nie będzie odpowiadała na zgłoszenie powyżej tygodnia zostanie ono automatycznie usunięte.

Dzięki temu system zgłoszeń będzie działał lepiej oraz z nami będziecie mieli lepszy kontakt.

Dzisiaj oraz jutro odbędzie się turniej PVP.

Poniżej macie rozpiskę, kto z kim będzie walczył.

Wszystkie osoby były losowane w serwisie Random.org, dlatego pary są losowe.

1 - 50:
RudaPipa2 vs PifgamSfere
SferePizgam vs JebSferka
Swaggot - złota karta

51 - 79:
VinaX vs Bojsonka
Buffeczkaa vs Fales
GOCEK vs KosaDoPvP
BlackManor vs AnielskiCios
Qii vs Zwir3k
Seves vs PolifaR
ZabijeCiee - złota karta

80 - 100:
Daremytth vs Pooksie
Dusza vs SZAJBUS
MistrzMinety vs Cray
DonPani vs ST0RM
BumNaBabilon vs Djabolo
BlachaBody vs Mumin3k
Pacyfikator złota karta

101 - 125:
Piglet vs 5mok
Voxenn vs Display
PenetratorV2 vs DeVasTat
SecondChance vs NoPerfect
Kasimi vs ProKiller
DziawajSwdn vs ClubLifeBM
NjuGejm vs YebakaLesny
Eltherior - złota karta

Ostatnią sprawą jest zbliżający się Mega Update oraz Event Świąteczny, do końca tego tygodnia czyt. 21 Grudnia zostaną podane informacje na ten temat.

Pozdrawiamy Zespół CradosMT2

Dziękujemy za pozytywne opinie!

Opublikowano

logo.png

Od dzisiaj w Naszym Supporcie zaszła mała zmiana. Każde zgłoszenie, starsze niż 6 Grudnia zostało usunięte.

Jeżeli problem zgłoszony nadal występuje prosimy napisać ponownie.

Od dzisiaj każde zgłoszenie będzie rozpatrywane w maksymalnie tydzień czasu.

Jeżeli osoba nie będzie odpowiadała na zgłoszenie powyżej tygodnia zostanie ono automatycznie usunięte.

Dzięki temu system zgłoszeń będzie działał lepiej oraz z nami będziecie mieli lepszy kontakt.

Dzisiaj oraz jutro odbędzie się turniej PVP.

Poniżej macie rozpiskę, kto z kim będzie walczył.

Wszystkie osoby były losowane w serwisie Random.org, dlatego pary są losowe.

1 - 50:

∙ RudaPipa2 vs PifgamSfere

∙ SferePizgam vs JebSferka

∙ Swaggot - złota karta

51 - 79:

∙ VinaX vs Bojsonka

∙ Buffeczkaa vs Fales

∙ GOCEK vs KosaDoPvP

∙ BlackManor vs AnielskiCios

∙ Qii vs Zwir3k

∙ Seves vs PolifaR

∙ ZabijeCiee - złota karta

80 - 100:

∙ Daremytth vs Pooksie

∙ Dusza vs SZAJBUS

∙ MistrzMinety vs Cray

∙ DonPani vs ST0RM

∙ BumNaBabilon vs Djabolo

∙ BlachaBody vs Mumin3k

∙ Pacyfikator złota karta

101 - 125:

∙ Piglet vs 5mok

∙ Voxenn vs Display

∙ PenetratorV2 vs DeVasTat

∙ SecondChance vs NoPerfect

∙ Kasimi vs ProKiller

∙ DziawajSwdn vs ClubLifeBM

∙ NjuGejm vs YebakaLesny

∙ Eltherior - złota karta

Ostatnią sprawą jest zbliżający się Mega Update oraz Event Świąteczny, do końca tego tygodnia czyt. 21 Grudnia zostaną podane informacje na ten temat.

Pozdrawiamy Zespół CradosMT2

Dziękujemy za pozytywne opinie!

No i git, to się ceni, zainteresowanie administracji ;). Jedyny problem to reklama.

579571423327107377857.png

Opublikowano

No i git, to się ceni, zainteresowanie administracji ;). Jedyny problem to reklama.

Możliwe że właśnie dlatego że serwer stoi już tyle czasu ktoś z "większych" youtuber'ów się zainteresuje serwer i nie przekreśli go, bo Właścicielem jest inny YouTuber.

Opublikowano

Możliwe że właśnie dlatego że serwer stoi już tyle czasu ktoś z "większych" youtuber'ów się zainteresuje serwer i nie przekreśli go, bo Właścicielem jest inny YouTuber.

No własnie, dziwi mnie to, że inni youtuberzy przekreślają serwer z tego powodu, że adminem jest youtuber. Liczę, że wallander wbije, bo mało jest takich dobrych serwerów medium.

Opublikowano

Ja tam na ilość graczy nie narzekam, ponieważ jest z kim handlować i się bić. Oczywiście gdyby, było nas więcej to byłoby naprawdę super, być może gospodarka by się troszkę poprawiła i dało by się w szybkim czasie sprzedać ulepszacze, bo teraz perły, metale, prochy, kd +5 naprawdę ciężko sprzedać, trzeba cały dzień stać na shopie by coś selnąć, no chyba że wystawisz okazyjnie tanio ;) 

Serwer polecam, 

xD 

Opublikowano

Chyba za wcześnie Was pochwaliłem, bo co prawda zareagowaliście na zgłoszenie gracza (jedno), ale o drugim chyba zapomnieliście. Umknęła Wam także inna wiadomość, albo po prostu ją zlaliście. Pisałem do Feezy'iego w grze, olał mnie. Pisałem na forum, olewka. Napisałem na gg, odpisał! Polecił napisać na support- napisałem, kilka dni bez odzewu. Napisałem do Sh4ke'a na gg, od 2 dni bez odpowiedzi. Macie aż tak dużo zgłoszeń, że nie jesteście w stanie tego ogarnąć?

(+)

Opublikowano

Chyba za wcześnie Was pochwaliłem, bo co prawda zareagowaliście na zgłoszenie gracza (jedno), ale o drugim chyba zapomnieliście. Umknęła Wam także inna wiadomość, albo po prostu ją zlaliście. Pisałem do Freezy'iego w grze, olał mnie. Pisałem na forum, olewka. Napisałem na gg, odpisał! Polecił napisać na support- napisałem, kilka dni bez odzewu. Napisałem do Sh4ke'a na gg, od 2 dni bez odpowiedzi. Macie aż tak dużo zgłoszeń, że nie jesteście w stanie tego ogarnąć?

Napisz raz jeszcze na support, sprawdzamy go na bieżąco. Ostatnio był robiony porządek i Twoje zgłoszenie musiało nam umknąć. Staram się zawsze odpisywać ludziom, lecz nie zawszę mi to wychodzi, bo jestem strasznie zabiegany ;-)

Nie lubię, jak ktoś przekręca mój nick, zawsze poprawiam i teraz również nie zrobię wyjątku. 

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Zgłoszenie napisane jeszcze raz ;)  Wybacz ten nick, ale zawsze mi się pierdzieli :)

I się bardzo cieszę, że wszystko jest w porządku, zaraz sprawdzę Twoje zgłoszenie i postaram się rozwiązać jak szybko będzie to możliwe. ;-)

Niedługo wydarzenie świąteczne, zapraszamy do gry!

Opublikowano

Feezy, mówisz, że nie lubisz, jak ktoś przekręca Twój nick. Ja z kolei nie lubię, jak ktoś jest gołosłowny, obiecuje coś po x razy, a jednak nie potrafi danego słowa dotrzymać. Szkoda, że kolejne zgłoszenie znowu Wam gdzieś umknęło...

(+)

Opublikowano

Feezy, mówisz, że nie lubisz, jak ktoś przekręca Twój nick. Ja z kolei nie lubię, jak ktoś jest gołosłowny, obiecuje coś po x razy, a jednak nie potrafi danego słowa dotrzymać. Szkoda, że kolejne zgłoszenie znowu Wam gdzieś umknęło...

Nigdzie nam nic, odpowiedź dostałeś ;-)

Opublikowano

Powiem wam,ze lepiej niech gra 700 "stalych" graczy niz 1.5k osob,ktorzy zmienia serwer przy pierwszej lepszej okazji.

Serwer polecam ze wzgledu na Sh4ke.

W sumie racja, ale tych "stałych graczy" było by o wiele więcej gdyby Technik zajął się tylko i wyłącznie Cradosem, bo w tej chwili na forum był ostatni raz 17 listopada. Na obiecał nowości m.in (blokadę EQ) a chua zrobił. Avegers oraz Toxiki zakończyli już grę (jedne z lepszych gildii) zostaliśmy tylko my (Asylum top 1) nie mamy w ogóle rywalizacji, jedynie na Rakszasach czasami się pobijemy i tyle,  jak tak dalej będzie to ja osobiście podziękuje tu grę. Ale na tę chwilę polecam. 

xD 

Opublikowano

Pracuje nad serwerem.

No sorrki, ale za bardzo tej pracy nie widać.

Jak to gdzie, pomaga Azprime przy serwerze zamiast Cradosem się zająć ;( a szkoda. 

No szkoda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...