Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lepiej poswiecic szkate ripa i isc dropic ze smierci bron 75 czy otwierac szkate ripa?

Lepiej isc na smierc bo moze jeszcze dropnac perla/metal
Opublikowano

Lepiej poswiecic szkate ripa i isc dropic ze smierci bron 75 czy otwierac szkate ripa?

Lepiej iść dalej, ponieważ z nieb śmierci lecą również bronie na 75 + dodatkowo metal oraz Perła + przepustki na katakumby etc. 

@Vitron999 zauważyłem, że jesteś w teamie Asca***a s2, mam nadzieje że nadal będziesz się zajmował cradosem ;) i od razu mam pytanie, kiedy blokada EQ wchodzi na serwer ?

xD 

Opublikowano

Wie ktoś co jest nie tak z tą stroną? Dalej mam to samo - "połączenie zostało przerwane"

Może zresetuj router albo aprawdz czy nie masz wirusów na rputerze jak masz i sprawdz DNS może masz jakieś c*****e

Opublikowano

Asc*rial s2

Przecież oni od zawsze współpracują tylko pod stołem.. znają się z RL :>

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

mam problemik :D pobrałem na lapku Cradosmt2 spatchowałem i przerzuciłem na kompa przez pendrive  i mam taki problem bo gdy naciskam Rozpocznij Grę nic się nie pokazuje wie ktoś może o co chodzi ? :D na lapku działało normalnie :D

Opublikowano

mam problemik :D pobrałem na lapku Cradosmt2 spatchowałem i przerzuciłem na kompa przez pendrive  i mam taki problem bo gdy naciskam Rozpocznij Grę nic się nie pokazuje wie ktoś może o co chodzi ? :D na lapku działało normalnie :D

Może antywirus ci blokuje jakieś pliki?

579571423327107377857.png

Opublikowano

nic nie daje + nie piszcie uruchom przez administrator lub firewall blokuje bo kazdy głupi wie by to sprawdzić poprostu pewnie nie mozna cradosa przerzucać przez pena

Opublikowano

nic nie daje + nie piszcie uruchom przez administrator lub firewall blokuje bo kazdy głupi wie by to sprawdzić poprostu pewnie nie mozna cradosa przerzucać przez pena

Tryby zgodności popróbuj. Bo jakoś mi się nie wydaje żebym nie działało tylko dlatego że wrzuciłeś przez pena :)

OsoInternational.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...