Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślicie jeszcze o jakiejś reklamie? :P  Bo serwer naprawdę dobry , więc z dużą reklamą mógłby zaistnieć jeszcze bardziej :P

Tak.

Opublikowano

Kiedy wejdą te nowe rajdy? Ponoć coś jest zbugowane z dt? Będzie więcej misji? Dlaczego ze skrzynek dropi magiczny kamień? Za 2-3 dni nie będzie mieć wartości tak jak bodzio a i bez tego gospodarka na serwerze nie powiem bo leży i nie wstaje :< Przynajmniej takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Zmniejszcie drop tych kamieni poki czas, bo cena spadla drastycznie w ciagu kilku dni o ponad połowe. Ktos tu tego dobrze nie przemyslal... i zmiane trzeba zrobic teraz, bo za 2 tygodnie bedzie placz ze "inni nadropili a ja nie i teraz zmniejszacie"

Opublikowano

Troszkę to śmieszne, chciałem odebrać nagrode za konkurs a Sh4ke nie odpisuje na PW, ani na GG rozumiem, że może nie mieć czasu ale jutro np napisze ze czas minął... @Vitron999 @Sh4ke

Czas nie minął, lecz dopiero dzisiaj dostałem internet (po wymianie), który się będzie trzymał na dłużej niż 3-5 minut. Jutro jak wrócę ze szkoły to się tym zajmę.

Opublikowano

Na nic nie czekam.

Takie pytanko mam odnośnie dropu ze skrzyń: Normalne jest to, że z czerwonej skrzyni wylatuję mi zielona :D? Z tych co w MegaUpdatcie były dodane?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Na nic nie czekam.

Takie pytanko mam odnośnie dropu ze skrzyń: Normalne jest to, że z czerwonej skrzyni wylatuję mi zielona :D? Z tych co w MegaUpdatcie były dodane?

Tak, tak miało być.

Co do osób oczekujących na jakieś "rzeczy" - wprowadzimy niebawem Wasze prośby.

Opublikowano

Tak, tak miało być.

Co do osób oczekujących na jakieś "rzeczy" - wprowadzimy niebawem Wasze prośby.

@Sh4ke Ja nadal czekam na te nagrody.. mógłbyś chociaż odpisać..

Ja na to czekam.

Opublikowano

Dziś ukradziono mi ekwipunek, wszedłem na ts i bardzo mnei to zaskoczyło... po 10 min odzykałem wszystko. 

Administracja ogarnia, co tyg eventy itp. W porównaniu do as***** gdzie czekalem na eq 2 dni i odechciało mi się, tu gra mi się przyjemnie!

Dzięki GM Adas odzyskałem chęć gry, bo to On mi pomógł, poradził i w końcu podał passy do konta gdzie było moje eq :)

POLECAM SERWER <33

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...