Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapomniałeś dodać, że te bossy i oponki respią się co 1h i każdy na nie poluje, więc mówienie, że ubije się po 5 bossów na każdym CH jest śmieszne.Za nim to się zrobi i posella drop, to już  dorobi się w v2.

Kolega nie czyta ze zrozumieniem : gdzie ja napisałem że ubija się po 5 bossów na ch ? napisałem że są tam bossy, a kanałów mamy 5 ! Widzisz sęk w tym że lenistwo bierze górę, a wam się zwyczajnie nie chce :D Tobie też podpowiem kup sobie anty exp pierścień i zbieraj materiały do biologa albo dobij do 160 lvl i idź na gnolle i bij opony czy bossy - masz za to kd Aurtumryu albo z kd +6 rób kd +8 i sprzedawaj . Rozwiązań jest tyle że głowa mała, no ale trzeba najpierw pomysleć, a później chcieć :D

Opublikowano

Kolega nie czyta ze zrozumieniem : gdzie ja napisałem że ubija się po 5 bossów na ch ? napisałem że są tam bossy, a kanałów mamy 5 ! Widzisz sęk w tym że lenistwo bierze górę, a wam się zwyczajnie nie chce :D Tobie też podpowiem kup sobie anty exp pierścień i zbieraj materiały do biologa albo dobij do 160 lvl i idź na gnolle i bij opony czy bossy - masz za to kd Aurtumryu albo z kd +6 rób kd +8 i sprzedawaj . Rozwiązań jest tyle że głowa mała, no ale trzeba najpierw pomysleć, a później chcieć :D

I ile za te bossy można niby wyciągnąć b pod warunek, że w ogóle na jakiegoś się trafi? Materialy do biologa? Żartujesz? Jedyni notatki są coś warte.Jedynie z tą mapą 160 i kd można coś tam zrobić, ale w v2 można zrobić więcej przy dużo mniejszym nakładzie pracy, ale to jest wina serwera a nie graczy.

Opublikowano

To może zrób postać na lvl 50-75 i idź do red lasu na metiny Jeon-Un - dropisz tam PD 50% warty 5b albo bronie na 65 lvl ( bojowy warty też parę brył ) ! no ludzie jak się wam nie chce to nie dziwota :D możesz też kopać rudy, bić bossa w Atlantydzie i zbierać perły, bryły, zioła itd. wystarczy ruszyć głową ( wiem powtarzam się ) :D

Opublikowano

Wszedłem na chwilę po dłuższej przerwie i stwierdzam, że liczba botów odstrasza.

W ogóle ktoś je banuje na tym serwerze czy to główny zarobek serwerowy ?

Przeleciałem się po ch1 przez v2 i zauważyłem same boty... 1-15 lv.

Na innych mapach też ich pełno ?

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Wszedłem na chwilę po dłuższej przerwie i stwierdzam, że liczba botów odstrasza.

Na innych mapach to samo :D Boty to główny zarobek.

Opublikowano

Na innych trochę mniej.To wina tego, że drop yang jest mniej więcej wszędzie taki sam.Tam może na mapie od 200 czy tam 220 leci trochę lepiej.

Opublikowano

Serwer mi się odrazu spodobał kiedy zobaczyłem w moim fms'ie 68śr xD

Pierwsza myśl, to że oszukałem system, ale potem się dowiedziałem ze śr zostaly podwyższone ;d

Jeszcze nwm jak tu jest na lepszych mapkach, aczkolwiek na tych gorszych jest od c***a botów :3, mówicie że na liczniku 1.300 graczy z czego jakieś 800 to boty? xD

Opublikowano

Wyjebałem clienta tego serwa i wam też to radzę.Masa botów, pełno noobów, które cię dedają przy biciu oponki/bossa i potem nie dają zebrać dropu.100 lvl+ w dolinie? WTF?!  100 level powinien bić oponki na mapie od 100 a dolina go nie powinna interesować.Ogólnie serw polega na postawieniu jak największe ilości botów <3

Opublikowano

Działa wszystko przecież, polecam serwer exp tak dostosowany, że sie poprostu nie nudzisz :) w 1 dzień mi sie udało wbić 200 lvl więc nie jest źle.

Opublikowano

Działa wszystko przecież, polecam serwer exp tak dostosowany, że sie poprostu nie nudzisz :) w 1 dzień mi sie udało wbić 200 lvl więc nie jest źle.

A jak  z eq? Pewnie cienko.Wbić tutaj lvl to nie problem.

Opublikowano

jak postawisz z 5 botow to sobie na luzie wszystko kupisz

w v2 nawet niema wolnego spota bo same boty na każdym ch stoja i dropia kase...

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

jak postawisz z 5 botow to sobie na luzie wszystko kupisz

w v2 nawet niema wolnego spota bo same boty na każdym ch stoja i dropia kase...

Właśnie zastanawiam się czy nie postawić bota na mapie 160 albo dobić 190 i na mapie 190.

Opublikowano

Właśnie zastanawiam się czy nie postawić bota na mapie 160 albo dobić 190 i na mapie 190.

Na mapie od 160 leci pełno kasy.

No własnie teraz musze nadrabiać i chodzić na DT bo ulepy drogie :/

Opublikowano

ten serwer jest beznadziejny .. jak nie postawisz xx botow na kase to jestes nikim  na serwie gra garstka osob bo reszta to same boty ktore dropia kase. V2 cale w botach nie ma gdzie expic a administracja ma na to wyj*bane bo liczy sie hajs z IS'u serwer pada na klapsa ale co tam hajs musi sie zgadzac a zainwestowac w maszyne to juz nie laska bo po co  Robisz Dt j*b serwer padnie wchodzis za jakis czas grasz grasz lagi  jak nie lagi to logowanie padnie i tak caly czas ... Brak slow

Opublikowano

Wszedłem przed chwila i co ?

1.3k ludzi na liczniku w shinsoo pusto, chunjo pewnie od startu puste w jinno kilka sklepów + 20 osób.

Jakiś DDos chyba poleciał przed chwilą strona i gra padła :D 

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

643571408474606922706.png

Kogo wy chcecie okłamac z tym licznikiem? Screen z 20;50

W jinno tez niezaciekawie,10 shopkow max.

Policz sobie te osoby x5 kanałów + jinno + chunjo + osoby które expią.. ;) Poza tym wczoraj troche więcej grało jak patrzałem w m1.

Opublikowano

Policz sobie te osoby x5 kanałów + jinno + chunjo + osoby które expią.. ;) Poza tym wczoraj troche więcej grało jak patrzałem w m1.

to masz okolo 190 osob  to co k***a nagle ok 1.2/3k osob expi wez mnie nie rozpierdalaj bo ten licznik to chyba x4 liczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...