Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja wygląda świetnie. O godz. 10:00 w czwartek gra ponad 250 osób. Więc mogę powiedzieć, że na serwerze trochę luda gra. Strona wygląda świetnie, na forum też ruch. Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować i życzyć powodzenia.

Opublikowano

fajny? wiekszosc graczy to boty, administracji nie ma a system ulepszen jest nieprzemyslany, za duzo itemow i za szybko lvle leca jak na taka ilosc eq... gralem dwa tygodnie, zaluje i nie polecam 

nie bądz cham, daj minusa -----

Opublikowano

Wrzucam SS którego podesłał mi kolega z początku gry, nie zrobił tego sam, ze względu na nas, by serwer nie upadł (Póki na nim graliśmy)

Lecz dał nam go i prosił, jak skończymy WSZYSCY grę na serwerze to byśmy go wrzucili, także to zrobiłem.

SS ma ponad 2.5 miesiąca. Autorem SS-a jest ... Wolf.

Jest jeszcze łuk na 250 lv który ma 100 luda więcej od normalnych ale nie mam ss.

Resztę widać dokładnie.

Bawcie się dobrze hyhyhy.

EDIT: Jak ktoś chce kupić 2x postacie 250 lv z full eQ + 7kB to pw :D

32273898958282043225.jpg

Opublikowano

Co w tym dziwnego?

Jezeli bombwork to webmaster i (Friend) serwera to oznacza ze moze byc w team.

Pewnie dostales z wirujacej piety w skron i sie zapytales o dmg a on ci pokazal miecz. Wielkie mi halo.

@Serwer fajny wbilem 244 chyba i skonczylem gre , powod byl prosty te kolejnki na dt....

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Co w tym dziwnego?

Jezeli bombwork to webmaster i (Friend) serwera to oznacza ze moze byc w team.

Pewnie dostales z wirujacej piety w skron i sie zapytales o dmg a on ci pokazal miecz. Wielkie mi halo.

@Serwer fajny wbilem 244 chyba i skonczylem gre , powod byl prosty te kolejnki na dt....

Ale Ty jesteś mądry...<brawo> Napisałem Ci juz w innym temacie ale widzę , że jesteś nie ogar .

Najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem, zacytuje co napisałem "AUTOREM SS-A JEST WOLF" na dodatek napisałem, że on nam go dał byśmy go wrzucili na jak skończymy gre.

Po 2. "Pewnie dostałes z wiru...nie bede powtarzać, ale jakbyś dobrze przeczytał, to nie ja zrobiłem ss-a.

Po 3.  słowa jego "a ss się gdzies ukaze gildia error ded" - takie legalne. Ponadto co z tego, że był/jest w team, NIKT NIE POWINIEN MIEĆ NA SERWERZE TAKICH ITEMÓW bo jakbyś nie wiedział, to potem nic nie wiadomo czy ktoś nie ma czegoś z navi :)

Proszę byś się nie odzywał w kolejnych postach bo szkoda mi czasu na Twoj brak umiejetnosc czytania ze zrzoumieniem. Ponadto nic nie wnosisz do tematu, jak chcesz sobie posty nabijać to nabijaj ile chcesz, ale na swoim FB.

Opublikowano

Ale Ty jesteś mądry...<brawo> Napisałem Ci juz w innym temacie ale widzę , że jesteś nie ogar .

Najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem, zacytuje co napisałem "AUTOREM SS-A JEST WOLF" na dodatek napisałem, że on nam go dał byśmy go wrzucili na jak skończymy gre.

Po 2. "Pewnie dostałes z wiru...nie bede powtarzać, ale jakbyś dobrze przeczytał, to nie ja zrobiłem ss-a.

Po 3. słowa jego "a ss się gdzies ukaze gildia error ded" - takie legalne. Ponadto co z tego, że był/jest w team, NIKT NIE POWINIEN MIEĆ NA SERWERZE TAKICH ITEMÓW bo jakbyś nie wiedział, to potem nic nie wiadomo czy ktoś nie ma czegoś z navi :)

Proszę byś się nie odzywał w kolejnych postach bo szkoda mi czasu na Twoj brak umiejetnosc czytania ze zrzoumieniem. Ponadto nic nie wnosisz do tematu, jak chcesz sobie posty nabijać to nabijaj ile chcesz, ale na swoim FB.

Nie udzialbym sie gdybys dopisal po co wrzucasz ss ale widze masz tak zryty beret ze zapomniales dopisac

Nadal nie rozumiem po c**j takie cos wrzucac...

Team moze wszystko wiec c**j Cie powinno obchodzic co maja w eq.

Jak widac sa ludzie i parapety

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Nie udzialbym sie gdybys dopisal po co wrzucasz ss ale widze masz tak zryty beret ze zapomniales dopisac

Nadal nie rozumiem po c**j takie cos wrzucac...

Team moze wszystko wiec c**j Cie powinno obchodzic co maja w eq.

Jak widac sa ludzie i parapety

Wrzuciłem na prośbe osoby która zrobiła tego ss. Ona miała to zrobić, lecz nie zrobiła tego ze wzgledu na nas, gdy tam graliśmy. Lecz chciał byśmy wrzucili ss-a jak skonczymy.Cała logika.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Opłaca sie grac od nowa ??

Nie, bo administracja ma gdzieś serwer, liczba graczy ciągle spada w dół.

Opublikowano

Dno,gówno -nic dodać nic ująć.Administracja ostatni raz na serwie to była jeszcze za komuny,serwer off,strona off tak po prostu bez zawiadomienia itd.Przyszli,hajs zgarnęli i c**j.Z takimi to trzeba krótko-do lochu

Opublikowano

Dno,gówno -nic dodać nic ująć.Administracja ostatni raz na serwie to była jeszcze za komuny,serwer off,strona off tak po prostu bez zawiadomienia itd.Przyszli,hajs zgarnęli i c**j.Z takimi to trzeba krótko-do lochu

Serwer działać jeszcze działa, ale kolega ma rację, Administracja ma wyj*ane na serwer, zgarniają w chu* kasy z is,u.

Serwer chyba pada, a szkoda serwera bo bardzo fajnie się gra :)

Strona nie działa, no cóż.. Trzeba czekać może zdarzy się cud.

image.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma sensu zapraszania ludzi na serwer bez administracji ^^ 

powiedz to na Pandorze, w c**j ludzi a zainteresowanie administracji jeszcze gorsze niż tutaj :P

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...