Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer stoi już ponad miesiąc i ciągle pada na DDoS? Nie potrzebnie chyba pobierałem...

Jeżeli do jutra nie będę mógł w spokoju grać wracam na Gladora ;3

Czas wziąć się do roboty

;)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy ułomki przestaniecie ddosować? Dupa boli, że gracze z waszych serwerków przeszły na pangea? Przykro :<

Chyba nie :) Ddosują tylko dlatego że nie potrzebny jest taki syf jak pangea :) Ciekawe kto nowy gra na tej waszej pangeai ? Przecież normalnie gra tam 500 osób z czego reszta to boty, sklepy i postacie do dt.

Opublikowano

Chyba nie :) Ddosują tylko dlatego że nie potrzebny jest taki syf jak pangea :) Ciekawe kto nowy gra na tej waszej pangeai ? Przecież normalnie gra tam 500 osób z czego reszta to boty, sklepy i postacie do dt.

To tak jak na każdym innym serwerze gracze maja po kilka kont naraz więc co się uczepiliście tego serwera? :)

Opublikowano

Od kiedy to PangeaYT2 zajmuje 3GB ? zagrałeś 10 min i już oceniłeś serwer ? mistrz :D Co do botów to fakt są i najwięcej jest ich w V2 - nie ma co ukrywać największa zmora tego serwera, ale jest wiele aspektów rozgrywki gdzie można się nieźle pobawić relaksując np. po pracy . Nie bronię serwera bo ma swoje wady jak wspomniane boty ale ma też wiele plusów które najwidocznie bolą konkurencję, dlatego ją serdecznie pozdrawiamy :D

mi zajmuje nawet 4gb...

Opublikowano

Godzina 23:30 w środku tygodnia, a na serwerze (według licznika zamieszczonego na stronie) jest około 1.170 osób.

To jest możliwe? O tej godzinie wszędzie liczba graczy zmierza w dół, a tutaj jest prawie stała od 20 minut...

Opublikowano

Godzina 23:30 w środku tygodnia, a na serwerze (według licznika zamieszczonego na stronie) jest około 1.170 osób.

To jest możliwe? O tej godzinie wszędzie liczba graczy zmierza w dół, a tutaj jest prawie stała od 20 minut...

Nie sugeruj sie tym sfalszowanym licznikiem.Jest podkrecony 3 moze nawet 4 krotnie.

Srij9JT.png

Opublikowano

A nie 5 krotnie ?

Moze i 5 krotnie.Wejdz na pandore invorie czy nawet shive i zobacz jak wygladaja tam miasta a jak tu.

Serwera nie polecam,wywala co chwile pograc spokojnie nie mozna.

Edit wykrakalem co tym razem?:D

Opublikowano

Może i jest tutaj te 1k-1,3k osób ale z 300+ postaci to boty rozstawiane na różnych mapach z którymi administracja nic nie zrobi ważne, że kasa z IS leci więc co więcej chcieć od serwa? ;)

Opublikowano

Ja nie miałem żadnych lagów itd więc raczej ddosów nie ma :)

Dlaczego jest tyle osób w DT? Ponad 15 spokojnie na pierwszym piętrze afczy -,-

Opublikowano

Jak narazie serwer wydaje sie przyjemny zobaczymy co dalej :)

EDIT: tylko mnie nie chce połączyć z serwerem ?

Sadzić, palić, zalegalizować!

k321pe.jpg

Sygna By TheMiz

czy wiesz że 99% idiotów czyta ten tekst z ręką na myszce. Nie zdejmuj za późno.

1.Jesteś na internecie

2.jesteś na moim profilu

3.czytasz

5.nie zauważyłeś że nie ma punktu nr 4.

6.Właśnie to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

I jeszcze coś...

Sześć prawd w twoim życiu:

1) Językiem nie możesz dotknąć każdego twojego zęba

2.Jesteś idiotą, bo właśnie to sprawdziłeś

3.Prawda pierwsza to kłamstwo

4.Teraz się śmiejesz, bo jesteś idiotą

5.Zaraz wkleisz to na swój profil

6.Uśmiechasz się, bo się cieszysz,ze następni będą tak samo głupi jak ty

W tej chwili w Polsce

1,5 mln ludzi śpi,

1,1 mln ludzi pracuje

2,8 mln ludzi je,

a 1 debil siedzi i czyta mój opis...

GRATULACJE !

Daj --- ^^:D

Opublikowano

Są boty i sam mam postawionego ale zobaczcie na ceny na rynku... To już jest wymyślenie, że kostium za 110 bryłek sprzedają który daje 10k hp -,- 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...