Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co sie dzieje z serwerem ?

Pytam bo nie było mnie tydzień i chciałbym sie dowiedzieć.

Opublikowano

Ponieważ chcieliśmy postawić serwer starego typu tak jak było kiedyś, jak widać przyniosło to zaskakujące rezultaty.

rezultaty kręconego licznika brawo ! :) powinniście zmienić albo 6/7 albo powiększyć drop ulepszaczy bo i o jedno i o drugie jest w c**j ciężko :D

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

rezultaty kręconego licznika brawo ! :) powinniście zmienić albo 6/7 albo powiększyć drop ulepszaczy bo i o jedno i o drugie jest w c**j ciężko :D

Licznik nie jest podkręcony.

Jeżeli chcielibyście coś zmienić to piszcie na naszym forum propozycje ulepszeń serwera.

Opublikowano

Licznik nie jest podkręcony.

Jeżeli chcielibyście coś zmienić to piszcie na naszym forum propozycje ulepszeń serwera.

Jest, jest podkręcony.

Popatrz sobie na inne serwery jak wygląda m1 przy 1500 graczach.

PS. Naucz się używać topazu bo nie wychodzi Ci to.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jest, jest podkręcony.

Popatrz sobie na inne serwery jak wygląda m1 przy 1500 graczach.

PS. Naucz się używać topazu bo nie wychodzi Ci to.

Zauważ że mamy problemy z ch1 więc gracze siedzą także na ch2 / ch3 / ch4 oraz ch5.

Nie ja obrabiam ss więc liryczny attempt.

Opublikowano

Znów pojawił się ten błąd, flushdns nie dziąła. Co zrobić?

64659748381674644746.png

Mam to samo, coś robią z samym serwerem, ponieważ jest wyłączony :)

Saitoshi_eune_412_2_logo.png

Opublikowano

Co do serwera....

Ogólnie pierwsze wrażenie, serwer extra. Lecz to tylko złudzenie. 
Administracja nie robi eventów (niby od przyszłego tygodnia mają zacząć, zobaczymy co z tego wyniknie). 

Nuda na serwerze jest ogromna. Monotonność bosy - oponki i tak w kółko. 

Boty, na serwie możesz napierdzielać 24/7 na bocie, (exp hacku, wh itd) a administracja i tak ma to gdzieś. 

Ciągłe padanie strony i forum. Strona z forum padły gdzieś wczoraj, do teraz nie działa.

PS żeby zrobić eq na 200 poziom, trzeba na prawdę zasuwać na te oponki tydzień bez przerwy :). Kupić od innych graczy też nie da rady, bo ceny z kosmosu :P

Ogólnie serwer robi na prawdę zarąbiste pierwsze wrażenie ale gdy się osiągnie już ten 130 lvl to czuć tą nudę. 

91.jpg

Opublikowano

Fajnym pomysłem było powrócenie do starego stylu metina, ale na serwerze praktycznie trzeba ciągle zarabiać i bić oponki, więc serwer troche monotonny.

579571423327107377857.png

Opublikowano

@xCh3ster ty nic nie masz tutaj do gadania bo nie grałeś, widzę jak w całym dziale spamujesz... Osobiście gram mam 221 lv  i jakoś nie jest monotonny itd exp drop, wszystko cały czas ciekawi  i nadal się odkrywa kolejne sety exp 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Gram na serwerze i jest na prawdę bardzo fajny. Mam 163 i exp jest łatwy i przyjemny, nie ma trudzenia się z expem jak na innych serwerach. O ulepki również nie jest trudno, kasa leci bardzo szybko, ceny również nie są jakieś z kosmosu. Pozdrawiam GEvis

Opublikowano

Dziwią mnie dzisiejsze wpisy. Jak możecie grać na serwerze skoro wszystko padło juz w nocy. A tak odnośnie serwera ktoś się orientuje co się dzieje?

Opublikowano

@xCh3ster ty nic nie masz tutaj do gadania bo nie grałeś, widzę jak w całym dziale spamujesz... Osobiście gram mam 221 lv  i jakoś nie jest monotonny itd exp drop, wszystko cały czas ciekawi  i nadal się odkrywa kolejne sety exp 

Widzę, że jasnowidz się znalazł, ja tylko piszę moje odczucia... i piszę opinię o tych serwerach na których graem..

579571423327107377857.png

Opublikowano

Dziwią mnie dzisiejsze wpisy. Jak możecie grać na serwerze skoro wszystko padło juz w nocy. A tak odnośnie serwera ktoś się orientuje co się dzieje?

Strona off

Serwer gry on

Opublikowano

Skoro tak jest to dlaczego mam caly czas błąd połączenia? 

Serwer działa, jest ON bo jestem na nim, niestety ten metin blokuje strasznie przepływ Internetu, maksymalnie moge odpalic z 3 konta, i sa straszne lagi jezeli chodzi o neta, bo tak to na innych serwerach nawet 10x kont odpalilem i nic nie muliło ani nie wyrzucalo, tu niestety tak jest i nie wiem czy to naprawi skoro ciagle pada strona glowna i ranking jest jakis zyebany bo ciągle sie zmienia, zreszta ja tam nie wiem co oni w tej bazie mają.

ps: na forum serwera jest program ktory pobierz, nim resetujesz tak jak by internet i wtedy mozna wejsc, wiem bo sam mam problemy z tym metinem i uzywam tego.

Opublikowano

Serwer działa, jest ON bo jestem na nim, niestety ten metin blokuje strasznie przepływ Internetu, maksymalnie moge odpalic z 3 konta, i sa straszne lagi jezeli chodzi o neta, bo tak to na innych serwerach nawet 10x kont odpalilem i nic nie muliło ani nie wyrzucalo, tu niestety tak jest i nie wiem czy to naprawi skoro ciagle pada strona glowna i ranking jest jakis zyebany bo ciągle sie zmienia, zreszta ja tam nie wiem co oni w tej bazie mają.

ps: na forum serwera jest program ktory pobierz, nim resetujesz tak jak by internet i wtedy mozna wejsc, wiem bo sam mam problemy z tym metinem i uzywam tego.

Forum strona gra off. >.< Te informatykk.

Opublikowano

Forum strona gra off. >.< Te informatykk.

Forum OFF

Strona OFF

Gra ON

Jeżeli nie możecie się zalogować na ch1 to próbujcie na inne.

Opublikowano

Forum OFF

Strona OFF

Gra ON

Jeżeli nie możecie się zalogować na ch1 to próbujcie na inne.

A zrobicie cos z tym rankingiem ? Oraz przydałoby się byś naprawil by tak neta nie zamulało strasznie, + by mozna było wiecej kont odpalic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...