Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer okej tylko nie wije z powodu tych ostatnich zbroi zobaczcie jak wyglada na ninji ta ostatnia jakieś kije odstajace a reszta ok .

Akurat fajnie to wyglada najlepiej to sprawdzic w grze jak wyglada a masz kositumy wiec nie widze problemu

5sc6.jpg

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja zakończyłem karierę na serwerze z powodu braku zainteresowania ze strony administracji. Po co jest ten jeden gm jak on nic nie robi ? Przez caly czas bany dostało max 10 osób. Licznik nie jest podkręcony ale to łatwo można podliczyć :> Sklepy w m1 około 100 osób, Boty w v2,av2 kolejne 200-300 osób :> Do tego boty na wyższych mapach około 100. To już jest połowa serwera.

Opublikowano

Właśnie przez boty w v2 i innych, ceny przedmiotów są sztucznie zawyżane. Niektóre przedmioty typu miecze, zbroje dochodzą do śmiesznych kwot 1,100 bryłek, a nawet więcej. Gdyby nie boty to ludzie musieliby sami zarabiać i ceny nie byłby tak kosmiczne. Nie byłoby też tylu wyzwisk i takiej nienawiści. GM'owie powinni zainteresować się tym zjawiskiem, ponieważ to szkodzi gospodarce gry.

A co do licznika, myślę że te 400-600 osób to dublowane konta - boty, postacie na DT itd.

Opublikowano

Jako,iz duzo pomyslow zaczerpneliscie z serwera virtual ( m.in. kolczyki z kosci smoka/tygrysa z identycznymi wartosciami/kd+8 (100% ),przywolania rud u npc,6-7 bony klasowe,hwangi etc etc) moze wprowadzicie cos bardziej kreatywnego jak system walutowy.Sklepikow w jinno jest garstka w przeciwienstwie do ilosci botow.

924651403625723451247.png

Srij9JT.png

Opublikowano

Na serwerze jest Navicat, jak zresztą na każdym innym.x3wu33I.jpg

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

w CE podobno mozna edytowac do woli pokazywanie itemow przez szklo intuicji.

Opublikowano

wiecie co? Pluje na ten cały serwer i administracje! -,- Loguje do dt 3 postacie i wywala mi błąd klienta reszta gra! i przez kolejne 30minut czekam na zalogowanie, kolejne super pro elo elo eventy administracji, kolejne OLEWANIE administracji! ja dziękuje za  taki serwer! nie potrzebnie wbijałem 250lv na takim serwerze gdzie wywala cie bo masz 3 konta zalogowanie na necie 25mb i na kompie z nasa! -,-

za wysoka sygnatura

Opublikowano

wiecie co? Pluje na ten cały serwer i administracje! -,- Loguje do dt 3 postacie i wywala mi błąd klienta reszta gra! i przez kolejne 30minut czekam na zalogowanie, kolejne super pro elo elo eventy administracji, kolejne OLEWANIE administracji! ja dziękuje za  taki serwer! nie potrzebnie wbijałem 250lv na takim serwerze gdzie wywala cie bo masz 3 konta zalogowanie na necie 25mb i na kompie z nasa! -,-

ale ty wiesz że to twoja wina?...

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Na pandorze jest teraz 1.5 k osob,czyli tyle co na waszym liczniku.Botow mysle,ze pandora ma wiecej,a teraz porownajcie sobie jak wygladaja miasta tam a tutaj.

To jest niemozliwe aby przy 1.5k graczy w shinsoo i chunjo staly moze 2 osoby.W jinno tez bieda.

Srij9JT.png

Opublikowano

Na pandorze jest teraz 1.5 k osob,czyli tyle co na waszym liczniku.Botow mysle,ze pandora ma wiecej,a teraz porownajcie sobie jak wygladaja miasta tam a tutaj.

To jest niemozliwe aby przy 1.5k graczy w shinsoo i chunjo staly moze 2 osoby.W jinno tez bieda.

Na CH1 sprawdzałeś? Ale tak jak ktoś mówił 60% graczy to boty albo licznik kręcony, albo to i to.

Opublikowano

Nawet fajnie się grało ale poza wbijaniem poziomów i naparzaniem się wzajemnie nie ma kompletnie nic do roboty. Nie polecam

sygnatura.png

Opublikowano

Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj, pochodź po innych ch i zobaczysz.

To jest podkręcane przez program.

Opublikowano

Serwer mi się znudził,a chodzenie na dt to już obrzydło. Gram archerem mam eq na orki/ moby i wartość w eq do expa a nie mogę zabić bosa ani z bronią ani bez. 

2mzof5.jpg
Opublikowano

Serwer mi się znudził,a chodzenie na dt to już obrzydło. Gram archerem mam eq na orki/ moby i wartość w eq do expa a nie mogę zabić bosa ani z bronią ani bez. 

Masz eq 250/20 potwory? kd+8? Biologa?

Opublikowano

Ja zrobiłem przelew , niby natychmiastowo miało być 3dni i sm nie ma , tak samo nie ma jak się skontatkować z Adminem , pozdrawiam :)

Opublikowano

Ja zrobiłem przelew , niby natychmiastowo miało być 3dni i sm nie ma , tak samo nie ma jak się skontatkować z Adminem , pozdrawiam :)

szybko tego nie odzyskasz, pewnie jest to co parę tygodni temu, smy nie dochodzą? najlepiej pisz na forum.. chociaz i tak to nic nie da

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngWeight , na forum loguje się piszę posta lub na shoutbox i zaraz mnie wyloowuje i pisze żeby się zalogować i tak w kółko xD to jest śmieszne po prostu

Opublikowano

Nie żebym narzekał, ale jak najebać gnolla strażnika i tego drugiego? 250/30 całe eq, full na zwięrzeta, kd niby tylko +6 i nie zrobiłem jeszcze nawet notatek, ale po 2,5k czy z 2ręki czy 1ręki to lekka przesada :rolleyes:

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...