Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Licznik nie jest podkrecony, o 5 nad ranem np jest 100-200 osob online, I nie mowie tu o botach, bo moze z 10 wtedy w v2 stoi, jest sporo graczy w m1, polecam lognac na kazde ch i posprawdzać. W wakacje bylo po 1.5k osob online, bylo pelnoo ludzi, teraz jest szkola i sie zmniejszyło ale i tak 1k+ nadal jest od około godziny 15. Nie wyciagajcie pochopnych wnioskow skoro gracie na serwerze kilka dni. A co do cen, ceny i tak są tanie. Kostium 110B , a 110B to nawet przez pol dnia na 1 Bocie mozna zarobić. A nie zapominajcie ze ktos to wyciagnal z Isu. A co do banowania, dobrze ktos tam wyzej napisał , jedynie bany sie sypia jak ktos nagra filmik. Bo Lolek na forum jest codziennie, i codziennie w choy osob jest banowanych.

Dlaczego forum nie działa, ani strona wiesz może nawet nie mogę o nic zapytać lub sprawdzić;/

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tyle godzin? z 10+ i nadal by tego nie naprawili?

dlatego iz administracja ma totalnie wyje... na serwer i nic nie robi masa botow i nic wiecej jest Godz. 18;44 a na liczniku 560 osob z tego ze 300 to same boty szkoda czasu serwer i tak padnie na czasie bo gracze odchodza juz

Opublikowano

dlatego iz administracja ma totalnie wyje... na serwer i nic nie robi masa botow i nic wiecej jest Godz. 18;44 a na liczniku 560 osob z tego ze 300 to same boty szkoda czasu serwer i tak padnie na czasie bo gracze odchodza juz

Teraz po kilku dniach grania widzę, że administracja ma wyłożoną lache na serwer,  bot-exp działa itd. ale włączyć BS na 5 slotów to się nie da, GM to na tym serwie nie widziałem, a z legend wiem, że kiedyś się zalogował. Serwer bez przyszłości jeśli będzie zostawiony samopas  jak jest teraz nawet w temacie się żaden admin nie wypowie szkoda słów;/

Opublikowano

Czy tylko mi nie działa Strona?

Strona raz działa, raz nie. Ten ich hosting jakiś lipny. Serwer działa bez problemu.

2863366318.png

Opublikowano

Grałem na nim przez kilka dni.

Jak dla mnie trochę dziwny serwer, nie w moim guście. ;/ 

Myślę, że nie Grałeś tylko nabijasz sobie tutaj posty..

Co do serwera, trochę pusty po Wrześniu zostali tylko ci wytrwali. :)

Opublikowano
"Konserwacja Techniczna

Witajcie! Dziś od godziny 23:00 potrwa 4 godzinna przerwa mająca w celu poprawienie paru błędów oraz zmiany serwera dedykowanego na lepszy."          - chciałbym się dowiedzieć czy była w ogole ta przerwa, najpierw z 23 została przeniesiona do 1, a potem ? Nie piszecie w ogole zadnych informacji co i jak na mpc w prezentacji wlasnej oraz na forum nic...

Opublikowano

Polecam serwer dla graczy, którzy lubią klimaty typu Dragonmt2 pandoramt2 lub elitemt2 ;). Ten serwer wspaniale to odzwierciedla ;). Polecam!

NIE?!

To kompletnie inny serwer ...

Opublikowano

I jak tu szukać serwera na " Polskim rynku " ... ;p  A ludzie mnie się dziwią, że zapraszam na niemiecki serwer, który stoi bez zarzutu, adminów po 2 dziennie online od 1,5 roku bez bugów, z zabezpieczeniami takimi, że nawet spolszczenia nie umieją zrobić i mi mówią '' niemieckie serwery to gówno '', ale jak czytam każdy temat na mpc forum to jeszcze nie znalazłem tematu, gdzie ludzie by chwalili administracje, a jak wiadomo jeśli admini mają wywalone na server no to jak taki serwer ma postać dłużej? Masakra...  ;p 
No, ale oczywiście tego serwera nie znam tylko czytam co Wy piszecie, także ja życzę dobrego rozwoju, a graczom by to nie był dla nich zmarnowany czas ;d  Pozdrówka ;d 

Opublikowano

I jak tu szukać serwera na " Polskim rynku " ... ;p  A ludzie mnie się dziwią, że zapraszam na niemiecki serwer, który stoi bez zarzutu, adminów po 2 dziennie online od 1,5 roku bez bugów, z zabezpieczeniami takimi, że nawet spolszczenia nie umieją zrobić i mi mówią '' niemieckie serwery to gówno '', ale jak czytam każdy temat na mpc forum to jeszcze nie znalazłem tematu, gdzie ludzie by chwalili administracje, a jak wiadomo jeśli admini mają wywalone na server no to jak taki serwer ma postać dłużej? Masakra...  ;p 

No, ale oczywiście tego serwera nie znam tylko czytam co Wy piszecie, także ja życzę dobrego rozwoju, a graczom by to nie był dla nich zmarnowany czas ;d  Pozdrówka ;d 

No tak ale Ty mowisz o serwerze hard,a teraz może ze 2 serwery sie licza Hard na powaznie jesli chodzi o popularność,u nas wolą na mediumach badz easy grywac gracze.

Co do serwera,ile moge w 1 dzień brył uzbierać?? bo widze duże ilości ludzie posiadaja.

Opublikowano

No tak ale Ty mowisz o serwerze hard,a teraz może ze 2 serwery sie licza Hard na powaznie jesli chodzi o popularność,u nas wolą na mediumach badz easy grywac gracze.

Co do serwera,ile moge w 1 dzień brył uzbierać?? bo widze duże ilości ludzie posiadaja.

Dla Niemców owszem to jest niby hard / medium.  Dla nas jest to medium, a dla niektórych to nawet easy jeśli chodzi o porównywanie naszych Hardów z ich ;p Ale nawet nie o to chodzi jaki to typ serwera, tylko ja mówiłem o tym, że tam jest to czego tutaj na większości, a może i na wszystkich po pewnym czasie brak - zaangażowanie ze strony administracji. + na Polskich serwach dochodzą bugi nie bugi + boty na każdym z serwerów czego na Niemieckich nie ma bo wiedzą jak się zabezpieczać, także czy to easy czy hard i tak i tak polecam Niemieckie serwery. ;p 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm, chyba serwer troszkę wywaliło. wbić nie można, siedzę bonuje a tu nagle lag i nie można wbić od tych 15 minutek :D A tak to serdecznie polecam, ^^

image.png

Opublikowano

Num Wywaliło A tak się dobrze bawiłem a tu nagle BUM strona off forum off serwer off . A liczyłem na nockę ./

To nie ich wina tylko ovh ma jakąś awarie inne serwery które są tam ulokowane także nie są dostępne

33748387117269464751.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...