Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z 600-700 to są boty, shopki.

O godzinie 14 co spot jest 1 lvl na każdym ch w v2. Gdzie jest k***a administracja?

Totalnie zniszczyli rynek serwerowy, teraz żeby cokolwiek odkupić musisz postawić bota na xxx minut.
Nie polecam, licznik to tak na prawdę fikcja.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z 600-700 to są boty, shopki.

O godzinie 14 co spot jest 1 lvl na każdym ch w v2. Gdzie jest k***a administracja?

Totalnie zniszczyli rynek serwerowy, teraz żeby cokolwiek odkupić musisz postawić bota na xxx minut.

Nie polecam, licznik to tak na prawdę fikcja.

Licznik pokazuje dobrze, a co do zarobku wystarczy znać dobry sposób i nie mowa tu o botach. Ja wyciagam 1-1,5 b dziennie' ;)

Opublikowano

Licznik pokazuje dobrze, a co do zarobku wystarczy znać dobry sposób i nie mowa tu o botach. Ja wyciagam 1-1,5 b dziennie' ;)

Najlepszy zarobek to bot ^^ zostawiasz na noc i jesteś zarobiony i nie musisz siedzieć przy kompie 

wystawiasz 10 botów w v2, z 5 w av2, 2 na mapce od 160 

Opublikowano

Ty na serio te 1.5b mam w 2min :> A Ty w jeden dzień tyle zarabiasz o.O

IDcncno.png

Opublikowano

Nie pokazuje dobrze już to nawet wcześniej udowodniłem zobacz sobie kilka stron wcześniej :> 

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Nie pokazuje dobrze już to nawet wcześniej udowodniłem zobacz sobie kilka stron wcześniej :> 

Pokazuje Pokazuje, uwierz na slowo nie raz to sprawdzilem. O 24-5 rano jest i tak pełno osob, na kazdym ch, trzeba tez wliczyc boty owszeeem, ale zwyklych graczy tez jest pelno.

Opublikowano

Oj pomyliło mi się, chodzi mi tu o 1,5k bryłek. :)

Ciekawe z czego.Chyba, że sprzedajesz itemy z IS.Wątpie, żebyś tyle wyciągał z dropu.

Opublikowano

Sura WP ogarne pvp? Bo cos malo ich widac ;/

Na pewno lepszy od BM, ale ogólnie rządzi dagger i mental.

Opublikowano

1-1,5b dziennie?

expiąc na mapie 220 w 20min miałem około 5bryłek :)

'Fore the real niggas die, fake niggas gon' multiply

Opublikowano

dobra, po kilku dniach grania stwierdzam, ze serwer nie ma administracji, jedynie jak wstawisz na forum filmik z botem to masz szanse na sprawiedliwosc, tak to nie ma nawet mowy o tym zeby admini sami sprawdzali chociazby czat gdzie ludzie skarza sie na boty, bo jest ich mnostwo, AV2 i v2 sa pelne botow, gospodarka tutaj padla na gebe przez ludzi farmiacych brylki tysiacami, brylki ktore samemu sie dropi sa kropla w morzu, do 150 lvla, mialem tylko 10 brylek kiedy... zwykle kd+8 kosztuje 23-25kk, to po prostu jest zenada... eventow nie ma, po wbiciu lvlu straszna nuda, zawiodlem sie kompletnie

nie bądz cham, daj minusa -----

Opublikowano

Polecam serwerek przyjemnie sie gra!

Chciałeś raczej napisać, że serwer jest przeżarty botami.

Nie polecam... Administracja ma totalną olewkę.

@AW: ile osób gra w godzinach szczytu?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Chciałeś raczej napisać, że serwer jest przeżarty botami.

Nie polecam... Administracja ma totalną olewkę.

@AW: ile osób gra w godzinach szczytu?

No boty, to wszędzie są, nawet exp bot powinien być już na wyposażeniu clienta:D Administracja jest jak Yeti, każdy o nim słyszał, ale nikt go nigdy nie widział:) Graczy jest sporo, teraz oczywiście gimby itd. poszły do szkoły, ale i tak wracają na każdym 5 channeli  jest po parę osób(5-15) i na ch1 jest najwięcej(30+), oczywiście mówię tu teraz o godzinach 20+ bo wcześniej nie gram bo nie ma mnie w house.

Opublikowano

Licznik nie jest podkrecony, o 5 nad ranem np jest 100-200 osob online, I nie mowie tu o botach, bo moze z 10 wtedy w v2 stoi, jest sporo graczy w m1, polecam lognac na kazde ch i posprawdzać. W wakacje bylo po 1.5k osob online, bylo pelnoo ludzi, teraz jest szkola i sie zmniejszyło ale i tak 1k+ nadal jest od około godziny 15. Nie wyciagajcie pochopnych wnioskow skoro gracie na serwerze kilka dni. A co do cen, ceny i tak są tanie. Kostium 110B , a 110B to nawet przez pol dnia na 1 Bocie mozna zarobić. A nie zapominajcie ze ktos to wyciagnal z Isu. A co do banowania, dobrze ktos tam wyzej napisał , jedynie bany sie sypia jak ktos nagra filmik. Bo Lolek na forum jest codziennie, i codziennie w choy osob jest banowanych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...