Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Forum strona gra off. >.< Te informatykk.

Chyba wiem co pisałem, i skoro pisze ON, i ze na nim jestem, to chyba proste, to ze Tobie nie działa nie oznacza ze JEST OFF.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ddosy, Ddosy.. i jeszcze raz Ddosy, serwer pada przez głupich idiotów którzy myślą że lagując serwer coś zdziałają, ahh Cóż, przed chwilką chyba padł, radze zaopatrzyć się w mocniejszego firewalla :)

image.png

Opublikowano

Ddosy, Ddosy.. i jeszcze raz Ddosy, serwer pada przez głupich idiotów którzy myślą że lagując serwer coś zdziałają, ahh Cóż, przed chwilką chyba padł, radze zaopatrzyć się w mocniejszego firewalla :)

nom przydalo by sie aby juz cos z tym zrobili tyle juz po starcie czasu minelo a server nadal ma problemy .. Kurwikow mozna dostac idziesz dt a tu nagle lag i po dt

zeby tu grac trzeba posiadac zajebista cierpliwosc bo przez te lagi mozna raka dupy dostac

Opublikowano

Powiem ta, serwer jest na prawdę fajny. Ale administracja to na prawdę wielki minus !!!!!

Ludzie często skarżą się na boty a administracja ma wszystko w wielkim poważaniu. Strona co chwilę pada na kilkanaście godzin. Widać, że konkurencja nie śpi bo na serwerze DDoSy są codziennie. Co robi administracja z tym? Nic.  Zupełnie nic !!! Na stronie, zauważyłem, że w tym tygodniu mają zacząć działać coś w sprawie eventów na serwerze, na razie jest poniedziałek więc czekam na te eventy !!!

Mimo to, serwer polecam i zapraszam do gry. 

91.jpg

Opublikowano

Z tego co tu czytam to wnioskuje że serwer upada. Dobrze że nie pobierałem. :)

Nic nie upada, serwer ma się dobrze, a lagi są winą DDosów, wiadomo nawet najlepszą maszynę 'zamuli'.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

Powiem ta, serwer jest na prawdę fajny. Ale administracja to na prawdę wielki minus !!!!!

Ludzie często skarżą się na boty a administracja ma wszystko w wielkim poważaniu. Strona co chwilę pada na kilkanaście godzin. Widać, że konkurencja nie śpi bo na serwerze DDoSy są codziennie. Co robi administracja z tym? Nic.  Zupełnie nic !!! Na stronie, zauważyłem, że w tym tygodniu mają zacząć działać coś w sprawie eventów na serwerze, na razie jest poniedziałek więc czekam na te eventy !!!

Mimo to, serwer polecam i zapraszam do gry. 

Bo te boty nabijają ludzi online zrozumcie.Taki bot sobie expi przy obstawie głównego hara.Nie raz widziałem 180lvl+ w v2.Patologia.

Opublikowano

o północy na ch3 w m1 20 osób to i tak dużo. Większość w m1 to na ch1 siedzi, ale to tylko umałek wszystkich graczy, bardzo dużo spotów pozajmowanych dosłownie na wszystkich mapach i to na każdym CH. Jestem w 100% pewien, że licznik nie jest podkręcony

Opublikowano

No tak ale połowa serwera to są boty, które dropią bryłki to trzeba pod uwagę wziąć. Osobiście, bardzo przeszkadzają mi 6/7 gdyby nie były one klasowe z pewnością kontynuował bym grę na serwerze.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Zgadzam się. Z tych 1.3 graczy to 50% to boty postawione. Sam osobiście stawiam około 10-12 botów i nikt mi tego nie banuje. 

73685633822473628956.png

Opublikowano

opłaca się wejść na serwer ? :D jaka postać najlepsza ? :)

ciężki exp ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Jezeli chodzi o boty to chyba restart serwera co 2h przynioslby poprawe. Zainwestowanie w zapore zeby ddos nie szkodzily to obowiazek bo serwer ma szanse byc jednym z lepszych. Poza tymi niuansami to jest nawet niezle.

Opublikowano

po co banować boty i obnizyć licznik jak lepiej zbanować zwykłego gracza za wyzywanie czy WH. gdzie w v2 stoi około 150+ botów na WH i ciagłe wyzwiska o spoty..

gdyby nie boty gospodarka serwera wyglądała by inaczej jak i przyjemniej by się grało. teraz gra polega na tym kto postawi więcej botów w v2. ogólnie polecam ale proponuje administracji wziąć sie za serwer bo jest totalna olewa a HAJSY z IS sa grube bo ciagle pety i stroje sa w handlu :)

<3

Opublikowano

Czy kiedyś ktoś doświadczył jakiegoś eventu ze strony administracji ? :P np. wysyp opon w m1 lub bossów na mapach. Bardzo mi tego brakuje... 

Opublikowano

serwer okej tylko nie wije z powodu tych ostatnich zbroi zobaczcie jak wyglada na ninji ta ostatnia jakieś kije odstajace a reszta ok .

93240497497637605478.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...