Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zna ktoś jakiś spot na mapie od 130 lvl bo nie widziałem dobrych..

Z oponki 3-4b ? a co tam takiego wartościowego jest?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kilka pytan do graczy ,  jak 6/7 wplywaja na pvp , jak z botami w grze , jak z kontaktem z administracja ? 

Gracz który nie ma 6-7b nie ma szans z kimś kto je ma. Są bony klasowe oraz pve. Kontakt z administracją jest okej :>

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie DT.Dokładnie bugu kowala i króla na 5 piętrze.Kiedy nie zabijamy króla ostatniego to raz ulepsza a raz nie,mógłby mi ktoś wytłumaczyć od czego to zależy?Zawsze było tak,że boss musiał być ostatni,a teraz jakoś losowo to jest.Proponuje,żeby usunąć ten błąd,że kowal może nie ulepszać,bo czasem się trafiają różni idioci...

Opublikowano

Troszke z tymi botami lipna sprawa ale gram i polecam :)

Nie banuja botow,bo przeciez kazdy bot zwieksza liczbe online.Najwazniejsze,ze gra 1300 osob a w miastach i tak sa pustki -.-

Srij9JT.png

Opublikowano

Łada prezka serwer wygląda na ciekawy i warty uwagi na rok szkolny bardzo spoko żeby się wyluzować :) jeśli jest tylu graczy ile mówicie to wytrzyma do września :).

Opublikowano

Nie banuja botow,bo przeciez kazdy bot zwieksza liczbe online.Najwazniejsze,ze gra 1300 osob a w miastach i tak sa pustki -.-

W jinno na ch1 zawsze jest ktos do "napierdal*nki", a chyba o to chodzi na takich serwerach ;)
Opublikowano

Zna ktoś jakiś spot na mapie od 130 lvl bo nie widziałem dobrych..

Z oponki 3-4b ? a co tam takiego wartościowego jest?

Chyba najlepiej expić tam zaraz po prawej jak wjedziesz bramą :)  Bo nie dość, że expisz to jeszcze masz widok na 1 oponkę i smoka :)  A spot jest jednym z lepszych, jeśli nie najlepszy bo objechałem całą mapkę i nic lepszego nie widziałem :) 

Opublikowano

hahahahhhhhhhhhhahahahahahahahahhaahhahhaahhahaahhahahaahhahhahaahahahhahahahaahahahahahahahahahahhahahahhhhhhhhhhahahahahahahahahhaahhahhaahhahaahhahahaahhahhahaahahahhahahahaahahahahahahahahahahhahahahhhhhhhhhhahahahahahahahahhaahhahhaahhahaahhahahaahhahhahaahahahhahahahaahahahahahahahahahahhahahahhhhhhhhhhahahahahahahahahhaahhahhaahhahaahhahahaahhahhahaahahahhahahahaahahahahahahahahahahhahahahhhhhhhhhhahahahahahahahahhaahhahhaahhahaahhahahaahhahhahaahahahhahahahaahahahahahahahahahahhahahahhhhhhhhhhahahahahahahahahhaahhahhaahhahaahhahahaahhahhahaahahahhahahahaahahahahahahahahahahhahahahhhhhhhhhhahahahahahahahahhaahhahhaahhahaahhahahaahhahhahaahahahhahahahaahahahahahahahahahahhahahahhhhhhhhhhahahahahahahahahhaahhahhaahhahaahhahahaahhahhahaahahahhahahahaahahahahahahahahahahhahahahhhhhhhhhhahahahahahahahahhaahhahhaahhahaahhahahaahhahhahaahahahhahahahaahahahahahahahahahahhahahahhhhhhhhhhahahahahahahahahhaahhahhaahhahaahhahahaahhahhahaahahahhahahahaahahahahahahahahahahhahahahhhhhhhhhhahahahahahahahahhaahhahhaahhahaahhahahaahhahhahaahahahhahahahaahahahahahahahahahahhahahahhhhhhhhhhahahahahahahahahhaahhahhaahhahaahhahahaahhahhahaahahahhahahahaahahahahahahahahahah, 8B dobry kawał :).

Pozdrawiam,

EdDog.

Słuchaj chłopaku, jak nie posiadałeś nigdy tego pdka to się nie wypowiadaj :). Wiem co mówię, sam sprzedawałem je po 8b dwa dni temu, kiedy był exp. 

91.jpg

Opublikowano

Serwer opiera się na postawieniu jak najwięcej botów w v2 ,av2 administracja i tak gówno zrobi, a kasy  po nocce ma się całkiem sporo

Opublikowano

czeste lagi.. czasami sie nie da zalogowac. fakt bardzo duzo botow w v2 stoi.. w godzine mozna nazbierac 200szat 10mln..

Opublikowano

Troszkę ciężko o te notatki z bossów..

Ma ktoś może mapkę respu bossów na mapie od 100 i 130 ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Uroki prywatnych serwerów. Człowiek chce sobie pograć, zrelaksować się, a tutaj co chwile jakieś problemy techniczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...