Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ Independet ostatnie 2 dni takie są... Ddosy ciągle lecą od konkurencji strona powinna zaraz wstać.

Niech wstaje szybciej bo boty trzeba rejestrować kasa sama się nie nabije ;)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mieliśmy dziś bardzo duże problemy ze stroną, które zostały już opanowane, przepraszamy za utrudnienia!

PS. jest ponad 1.300 graczy online, cieszymy się że dalej z nami zostajecie, od przyszłego tygodnia zaczną się ewenty!
Przygotujemy dla Was coś wyjątkowego!

Pozdrawiamy i życzymy miłej gry!

Opublikowano

Trudno się dziwić, że są boty jak drop kasy i sztabek na mapie od 100 lvla jest mniej więcej taki sam a nawet gorszy niż drop w światyni czy w v2.

Opublikowano

Działa tu jakiś BS na 5 slotów? Padmak v3 i switchbot.mix nie działają, a pojedyńczo mixować truty mi się nie chce i nie odpale na moim sprzęcie 5 klientów z 5 bsami :(

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Działa tu jakiś BS na 5 slotów? Padmak v3 i switchbot.mix nie działają, a pojedyńczo mixować truty mi się nie chce i nie odpale na moim sprzęcie 5 klientów z 5 bsami :(

BS jest pod F6 lub F7

Opublikowano

Zagrałbym ale nie chce robić 4 eq pod każdą klasę :)

Też mi to przeszkadza.Lepiej (a efekt byłby taki sam) gdyby zamienili bony klasowe na bon na ludzi.Tak to trzeba robić 8 eq na postacie, jedno 15/8, drugie DPS, do expa no i wojenne czyli w sumie 10 setów eq, jakaś masakra.

Opublikowano

Albo usunąć całkowicie te bony przecież wystarczy wartość + hp dla ninji/wojowników a dla magicznych inta + pż.

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano

Albo usunąć całkowicie te bony przecież wystarczy wartość + hp dla ninji/wojowników a dla magicznych inta + pż.

Tak by było najlepiej, ale ostatni widziałem na forum serwa temat właśnie z tym problemem i administracja nawet nie chciał rozmawiać, tylko powiedział, że "zrobili serw z takimi bonami i koniec".

Opublikowano

Tak by było najlepiej, ale ostatni widziałem na forum serwa temat właśnie z tym problemem i administracja nawet nie chciał rozmawiać, tylko powiedział, że "zrobili serw z takimi bonami i koniec".

Ponieważ chcieliśmy postawić serwer starego typu tak jak było kiedyś, jak widać przyniosło to zaskakujące rezultaty.

Opublikowano

Ponieważ chcieliśmy postawić serwer starego typu tak jak było kiedyś, jak widać przyniosło to zaskakujące rezultaty.

Można by wprowadzić właśnie w 6/7 silny przeciwko ludziom i odp. na ludzi zamiast na woja, sure itd.Dmg by się nie zmieniło a wystarczyłoby zrobić 2-3 sety eq, jeden DPS, drugi ABS no i ew. 3 wojenny.Sądzę, że warto o tym pomyśleć.Po za tym części osób przez to się zniechęcia do serwera, a to rozwiązanie jest dobrym kompromisem.

Moglibyście też wprowadzić takie coś, że klika się na sztabki i dostaje się kase, tak to trzeba sprzedawać u NPC.No i moglibyście zrobić wbijanie skilla na P jednym kamieniem.Na wielu chińskich serwach to funkcjonowało, albo dostawało się po prostu od razu skille na P.

Opublikowano

Można by wprowadzić właśnie w 6/7 silny przeciwko ludziom i odp. na ludzi zamiast na woja, sure itd.Dmg by się nie zmieniło a wystarczyłoby zrobić 2-3 sety eq, jeden DPS, drugi ABS no i ew. 3 wojenny.Sądzę, że warto o tym pomyśleć.Po za tym części osób przez to się zniechęcia do serwera, a to rozwiązanie jest dobrym kompromisem.

Moglibyście też wprowadzić takie coś, że klika się na sztabki i dostaje się kase, tak to trzeba sprzedawać u NPC.No i moglibyście zrobić wbijanie skilla na P jednym kamieniem.Na wielu chińskich serwach to funkcjonowało, albo dostawało się po prostu od razu skille na P.

Co do skilli to wypier**** dropić tęczowego z oponek 

co do bonów 6/7 za późno na takie zmiany ;) 

Opublikowano

Czy mając Nick ,,Curviszon,, można dostac bana? niektórzy mi pisza ze ban za nick. a tu nawet przekleństwa nie ma. nie wiem czy oni czytać nie umieją? na innych serwerach gadałem z administracja i mogłem mieć taki nick. nie wiem jak tu nawet nie ma jak z nimi pogadac;/

<3

Opublikowano

Czy mając Nick ,,Curviszon,, można dostac bana? niektórzy mi pisza ze ban za nick. a tu nawet przekleństwa nie ma. nie wiem czy oni czytać nie umieją? na innych serwerach gadałem z administracja i mogłem mieć taki nick. nie wiem jak tu nawet nie ma jak z nimi pogadac;/

Możesz sobie nawet nadać nick Qtas i nie mogą Ci dać bana jeżeli nie ma jakiegoś dodatkowego punktu w regulaminie serwera.

Opublikowano

z chęcią bym pograł, ale jak widzę, że to pada co 5 minut.... aż się nawet clienta pobierać mi nie chce :) mam nadzieję, że wkrótce coś z tym na dobre zrobicie :) może wtedy.... powodzenia :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

To jest właśnie to.. Że cały czas coś się dzieje. Jakby takie problemy występowały raz na tydzień, ale kurcze nie codziennie. Naprawdę fajny serwer, przyjemnie się gra, a nie w kółko DDoS'y, strona pada, logowanie pada itp.. Mam nadzieję że Administracja coś na to poradzi, bo naprawdę szkoda serwera - polecam.

Opublikowano

To jest właśnie to.. Że cały czas coś się dzieje. Jakby takie problemy występowały raz na tydzień, ale kurcze nie codziennie. Naprawdę fajny serwer, przyjemnie się gra, a nie w kółko DDoS'y, strona pada, logowanie pada itp.. Mam nadzieję że Administracja coś na to poradzi, bo naprawdę szkoda serwera - polecam.

Od startu tego nie naprawili.

Dlatego juz dawno sprzedalem konto dopoki bylo cos warte i sie zawinalem :D

rYD9JSA.png

Opublikowano

Czy administracja może coś z robić z tymi botami w V2 ? - ( 1 lvl, 5 lvl , 15 lvl , 30 lvl ). Masakra jakaś. 

Opublikowano

Czy administracja może coś z robić z tymi botami w V2 ? - ( 1 lvl, 5 lvl , 15 lvl , 30 lvl ). Masakra jakaś. 

Nie zrobią nic, bo te boty nabiają im ludzi online.Taka prawda niestety.Problem tkwi w tym, że drop sztabek/yang jest mniej więcej taki sam od m1 do mapy 100 lvl, nie wiem jak dalej.

Opublikowano

Serwer został już włączony!

Powodem przerwy były ataki DDoS.

Przepraszamy i życzymy miłej gry!

Szkoda ze jednak dalej nie moge się zalogowac

Jednak zalogowalo sie po kilkunastu próbach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...