Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejne osiągnięcie - 1000 graczy, na dodatek widać to że graczy ciągle przybywa. Serdecznie zapraszam bo można tutaj zatrzymać się na długo :)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A można po polsku? gdzie i jak? :D

panel sterowania => centrum sieci i udostępniania => zmień ustawienia karty sieciowej => prawym na połączenia lokalne - właściwości => protokół internetowy wersji 4 - właściwości => użyj następującego serwera dns => 

wpisz 8.8.4.8

8.8.8.8

Opublikowano

panel sterowania => centrum sieci i udostępniania => zmień ustawienia karty sieciowej => prawym na połączenia lokalne - właściwości => protokół internetowy wersji 4 - właściwości => użyj następującego serwera dns => 

wpisz 8.8.4.8

8.8.8.8

Dzięki wielkie! Działa! DZIĘKUJE!!! :D

Opublikowano

Nie wiem czy b`s jest tutaj zablokowany czy jak ale jak wrzucam do folderu z gra i jak odpalam clienta  po chwili mi go wylancza (robilem to w 2-uch typach bs`a

Opublikowano

Nie wiem czy b`s jest tutaj zablokowany czy jak ale jak wrzucam do folderu z gra i jak odpalam clienta  po chwili mi go wylancza (robilem to w 2-uch typach bs`a

Bsa masz w grze pod f5?

Serwer jakiś taki do zabawy :D

Fajnie się gra.

Najlepsze są średnie powyżej 60% :DD

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Opłaca sie zaczynać gre na serwie? jakies powazne bugi? 

Opłaca, poważnych bugów nie spotkałem a jak się zdarzają drobne to szybko zostają naprawione.

Opublikowano

Tak się chwalicie 900 online... Ja w jinno m1 ch1 widzę bardzo mało ludu.

50% expa bylo 100% dropu, ale mimo to w m1 70+ osob bylo, wiec w chuy duzo

Opublikowano

Opłaca się grać? Jak z postaciami magicznymi, duże abs na magię można wykręcić? Heal u healera zmieniony bazując na max. ilości HP? Kim najbardziej opłaca się zagrać?

Opublikowano

Opłaca się grać? Jak z postaciami magicznymi, duże abs na magię można wykręcić? Heal u healera zmieniony bazując na max. ilości HP? Kim najbardziej opłaca się zagrać?

Gram BM i nie marudzę ;) Wszystkie klasy są równe

Opublikowano

potrzebuje osoby która jest ogarnięta w bonach napiszcie do mnie na pw w grze : Dolbit albo tutaj na forum ;)

ps: chce zrobić sobie eq takie wojenne, zeby nic nie zdjemować itp :) 

z góry dziękuje :)

Opublikowano

Nwm czy ty go układałeś czy ktoś inny, ale chce uświadomić wam że gra tutaj jest za bardzo ryzykowna, bo nawet jak ktoś coś straci nie przez jego wine to macie go w dupie.

K***a gościu! Pokaz mi serwer, na którym komuś ktoś cos ukradł, ta osoba to zgłosiła, a administracja mu oddala Eq... Nie ma takiego serwera! Każdy może sobie porzyczyc od kumpla EQ, zrobić z nim screena, oddać i powiedzieć ze ktoś ukradl... Wiesz jaka masz za to gwarancje? Administracja nie dopuści do żadnych włamów (chyba ze sam podasz passy lub ktoś juz je skads ma), bo w ten sposób straci graczy. Poza tym gadasz o tym jak o sprawie na śmierć i życie. To jest człowieku tylko głupia gra, a ty się martwisz o bezpieczeństwo swojego konta. Prędzej ktoś ci chatę opierdzieli gdy ty będziesz mulić przed metinem niż postać.

+nie macie juz jak zniechęcać ludzi do gry na tym serwerze tylko w tak beznadziejny sposób jak ten typ? Konkurencji widzę dupa pęka przez wzrost graczy na tym serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...