Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja się stara.

Serwer online :)

Wszystko ładnie poprawiają.

Serdecznie polecam.

Jeśli ktoś wejść nie może niech usunie dwa pliki root z pack i odpali przez autopatchera.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto oda mi moje Konto? Nick Nizzl wydalem 150zl Paypalem i konta chyba nie od zyskam wiec nie Polecam Serwera Jesli tak gdzie mam sie zglosic ?

Opublikowano

Gdy wchodzę na stronę wyświetla się takie coś:

Strona niedostępna
Nie można znaleźć www.pangeayt2.pl.

Ktoś wie o co chodzi?
Opublikowano

Nie da się pobrac clienta nie mówię o MEGA lecz o tym dedykowanym. Pobieralem clienta przez autopatcher tak więc uruchomiłem grę no i co widzę? "..." obok chanelu oraz "Błąd podczas łaczenia się z serwerem" 

P.S. Nie pobiorę clienta z MEGA bo nie mogę nie pobiera mi nic z tego hostingu. Pozdrawiam. 

Opublikowano

Nie polecam.
Niewrażliwy na Omdlenia jest zbugowany. Refresh tarczy oczywiście jako ostatnia, konik i nic. NNo nadal siada. Pragne przypomnieć, że nno nie działa na hity i dlatego tez sprawdzałem na skillach. ;)
Pobugowane bony, w broni miałem 2x siła i w zbroi 2x Wartość ataku. < oczywiście w 1-5 a nie wbudowane.
Kasa leci łatwo i nawet nie ma sensu dropu jeżeli chodzi o zarobek.
6/7 klasowy okazał się dnem. Na 160 lvl biłem się z gościem dobre 20 minut żeby któryś padł...
Te 900 osób online to istna ściema.
Na serwerze nie gra więcej jak 150 osób.
Najlepsze jest to, że są 3 miasta a tylko w Jinno ktoś stoi w m1 ;)

37215277764282770396.png

Opublikowano

Nie polecam.

Niewrażliwy na Omdlenia jest zbugowany. Refresh tarczy oczywiście jako ostatnia, konik i nic. NNo nadal siada. Pragne przypomnieć, że nno nie działa na hity i dlatego tez sprawdzałem na skillach. ;) - Mi się to jeszcze nie przydarzyło :)

Pobugowane bony, w broni miałem 2x siła i w zbroi 2x Wartość ataku. < oczywiście w 1-5 a nie wbudowane. - ? Teoria wysnuta z dupy, nawet jeśli coś takiego miałeś to proszę o ss'a, Na dobre oczka nikt Ci nie uwierzy :)

Kasa leci łatwo i nawet nie ma sensu dropu jeżeli chodzi o zarobek. Tu się troszeczkę zgodzę, ale.. Ludzie są idiotami, pakują tutaj w is'a a można wszystko z is'a mieć w przeciągu 2-ch dni dropu :)

6/7 klasowy okazał się dnem. Na 160 lvl biłem się z gościem dobre 20 minut żeby któryś padł...  Także się zgodzę. Na serwerze najlepiej grać z jakimś kolegą + jechać na wolnym- brak możliwości szybkiej zmiany eq.

Te 900 osób online to istna ściema.- Też się zgodzę lecz w nieznacznym stopniu.

Na serwerze nie gra więcej jak 150 osób.- Na serwerze gra +/- 600 graczy. Codziennie ponad 70 stoi w m1 jinno, reszta siedzi na dropowiskach :)

Najlepsze jest to, że są 3 miasta a tylko w Jinno ktoś stoi w m1 ;) Też się zgodzę.

Pozdro, Urok.

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

Da się.

Administracjo czy na prawdę muszę patrzeć na gildie o nazwie TwojaMatka? Nie jest to lekkie przegięcie?

Opublikowano

Nie polecam.

Niewrażliwy na Omdlenia jest zbugowany. Refresh tarczy oczywiście jako ostatnia, konik i nic. NNo nadal siada. Pragne przypomnieć, że nno nie działa na hity i dlatego tez sprawdzałem na skillach. ;)

Pobugowane bony, w broni miałem 2x siła i w zbroi 2x Wartość ataku. < oczywiście w 1-5 a nie wbudowane.

Kasa leci łatwo i nawet nie ma sensu dropu jeżeli chodzi o zarobek.

6/7 klasowy okazał się dnem. Na 160 lvl biłem się z gościem dobre 20 minut żeby któryś padł...

Te 900 osób online to istna ściema.

Na serwerze nie gra więcej jak 150 osób.

Najlepsze jest to, że są 3 miasta a tylko w Jinno ktoś stoi w m1 ;)

1.to ze można mieć 2x war.ataku w zbroi to zaleta (zbroja do expa). Gdyby to był bug by to zmienili

2.wbij na mapę od 100, dolinę, av2 i krainę gigantów zobaczisz ile jest ludzi ośle

3.porob all epiki to zobaczysz ile hajsu trzeba

Jednym słowem wbiles na serwer na 5 minut i zgrywasz mędrca, a wiesz tyle co nic. Ewentualnie może jesteś z konkurencyjnego serwera i żal ci ze tyle osób tam gra.

(Wypierdalaj)

Opublikowano

Da się.

Administracjo czy na prawdę muszę patrzeć na gildie o nazwie TwojaMatka? Nie jest to lekkie przegięcie?

Chuja a nie sie da.. z mega co nz tez sie nie da...

Opublikowano

To jest raczej zaleta że te bony jeszcze raz mogą wejsc a nie wada :<

Zaleta ? 2x magia w zbroi to zaleta.... Zapewne grasz klasą opierającą się na fizycznym ataku. Magiczne postacie nie mają tutaj prawa bytu. W pvp jest żenada na 180 lvl prawie nic nie zabieram innym a mam full dps...

Opublikowano

1.to ze można mieć 2x war.ataku w zbroi to zaleta (zbroja do expa). Gdyby to był bug by to zmienili

2.wbij na mapę od 100, dolinę, av2 i krainę gigantów zobaczisz ile jest ludzi ośle

3.porob all epiki to zobaczysz ile hajsu trzeba

Jednym słowem wbiles na serwer na 5 minut i zgrywasz mędrca, a wiesz tyle co nic. Ewentualnie może jesteś z konkurencyjnego serwera i żal ci ze tyle osób tam gra.

(Wypierdalaj)

Pobieram kolegę, gówno prawda.

Pierwsze dwa bronie i dwa zbroje może dużo hajsu nie kosztują ale zobacz później ile masz ulepszaczy i hajsu trzeba wydać pozdro ;).

Mój dropek nie wyrabia z potworem 161 lvl i dostarczaniem hajsu dla niego na bony i ulepszanie :)

Pozdrawiam,

EdDog.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...