Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortyriusz.pl - To my wyznaczamy Poziom ! [Dedyk] [Easy]

Developer Cycu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie jak chce zapisac konto to pisze ze mam zajete miejsca... a sa kazde puste

Edit: problem rozwiazany, myslalem ze jak pisze brak to ze sa puste ale byly zajete

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wlasnie jak chce zapisac konto to pisze ze mam zajete miejsca... a sa kazde puste

najpierw musisz nacisnac usun i potem zapisz

Opublikowano

Pobrałem, ale znikneły mi wszystkie pliki z archiwum ... Dajcie link do całego klienta z którego dobrze da się pobrać . :) 

Opublikowano

- Tak Pety na 30 Dni

- Można

- Na serwerze dostępne są Kupony SM/ z Eventów można Dostać :)

Kupony SM, które będą z ox tylko, nie widzę to sensu, bo pvp nie będzie wtedy sprawiedliwe, kostiumy fryzury i pety na ludzi, a gracz, który nie będzie wydawał na is, będzie miał gorzej (pvp)

Dalej nie wiem czy są tu dungeony

Opublikowano

Bardzo tani is, i wielofunkcyjne pety oraz stroje, jeśli dają na raz na ludzi i na mooby to chętnie was wspomoge sm-kiem za 3 dyszky

Opublikowano

elo jak tam sie gra na lagach????  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Opublikowano

to co zaczynacie robić to już nie zaczyna wyglądać jak metin

po za tym czym więcej rzeczy tym więcej bugów wszystkiego  nie unikniecie nie ważne czy była beta nawet miesiąc

Nie moje klimaty i zapewne nie wbije , powodzenia na starcie będziecie mieli ciężko bo teraz sporo serwerów startuje ( też  maja sporą reklamę ) :D

Opublikowano

Item shop nie dziala... chcialem kupic peta i takie cos:

5452514044886651157126.png

tak to są kochane strony bombworka dziś w nocy postaram się to naprawić bo nikogo niema co by to mógł zrobić a ja php nie ogarniam i nie jest to moja dziedzina 

PS. 400 ONLINE :)

Opublikowano

Spoczko server tylko lagi bardzo duze.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Duzo bugow, serwer pod is, jak nie wydasz na is to nie dorownasz gracza ;) itemami z is nie da sie handlowac, kupony z sm tylko na ox.. hehe

Myslalem ze fajnie bedzie ale niestety, nie moze byc fajnie na serwerze ktory mial juz tyle odslon :D 

Ide do Waszej konkurencji :) serwer wydaje mi sie lepszy chyba rusza o 18 :) zobaczymy

powodzenia

Opublikowano
!   C:\Downloads\Mortyriusz(1).rar: Unexpected end of archive

Drugi raz to samo po pobraniu archiwum ... w pliku jest tylko jakiś folder"lib" ocb ? 

Opublikowano

Gra się całkiem przyjemnie.

Wbiłem sobie tak 4fun zobaczyć jak to wygląda i powiem wam, że jestem zaskoczony.

Jak na razie jest 437 osób <- 17:52

Pomyślcie co się będzie działo, jak reszta opłaconych youtuberów zacznie nagrywać i wszyscy będą mieli clienta.

Dużo osób też wraca z pracy dopiero 20, było wiele propozycji, żeby przełożyć start, ale myślę, że wiele nie stracą i zagrają.

Problemy są z patcherem, bo maszynka nie wytrzymuje takiej ilości osób, ale to Cycu rozwiąże na dniach, bo wspólnie zrzucamy się na "chmurę" pod patchery.

Drugi problem to niedziałający item-shop, no ale to jest niestety wina BombWork'a i jego gównianej strony - Nie polecamy kupować u niego czego kolwiek, bo jest to zwykły frajer i złodziej.

24b5car.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...