Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Łatwe kopiowanie przedmiotów, zostało sprawdzone na serwerze i działają.
Proszę oto link do mojego tutka. Zapraszam do kopiowania. Dziękuję. Do widzenia.

Nie rozumiem takich cieniasów którzy muszą bugować/kopiować itemy, może jesteś taki słaby że nie ogarniasz podstawowych modów i szukasz wszystko w internecie i twierdzisz że to ty ten bug wynalazłeś?

Szczerze mnie to nie obchodzi a ten swój śmieszny tutorialik możesz sobie schować z buty.

Gra jest po to aby w nią grać bez żadnych świńskich czitów ale przede wszystkim należy z niej czerpać zabawę i satysfakcje i wiele innych cech.

Ja się cieszę z tego co osiągnąłem na owym serwerze, obecnie mapa przez takich właśnie jak Ty jest cofana do początku i najprawdopodobniej będzie whitelista, bo serwer jest po to aby na nim grać i się bawić a nie po to aby robić na nim i z niego syf.

Opublikowano

Nie rozumiem takich cieniasów którzy muszą bugować/kopiować itemy, może jesteś taki słaby że nie ogarniasz podstawowych modów i szukasz wszystko w internecie i twierdzisz że to ty ten bug wynalazłeś?

26_26_26_23_23_logompc.pnglogo mówi samo za siebie ;)

Podobny obraz

Opublikowano

Szczerze mnie to nie obchodzi a ten swój śmieszny tutorialik możesz sobie schować z buty.

Gra jest po to aby w nią grać bez żadnych świńskich czitów ale przede wszystkim należy z niej czerpać zabawę i satysfakcje i wiele innych cech.

Ja się cieszę z tego co osiągnąłem na owym serwerze, obecnie mapa przez takich właśnie jak Ty jest cofana do początku i najprawdopodobniej będzie whitelista, bo serwer jest po to aby na nim grać i się bawić a nie po to aby robić na nim i z niego syf.

nie ja chyba ściągnę reklamę z mpc bo tu za dużo gimbusów jest ... zrobi się wl i po problemie 

Malacha niczego wielkiego nie odkryłeś ten bug istnieje od wersji 1.2.5 

signature.png

Opublikowano

serwer on/off/foch ? 

Opublikowano

Ehh

Co ma kopiowanie do griefu i kradziezy?

Nauczcie sie blokowac bugi lub je naprawiac a nie zrzucacie wine na graczy

Opublikowano

Czyli serwer off?

PS Cześć matrixd3 pamiętasz mnie ?  

Opublikowano

No super jak mam juz linuxa to grac nie moge xD myslalem ze wlaczony jest

Dobra dam sb spokoj ide robic serw na terra firma craft

@up pamietam :)

Opublikowano

Łatwe kopiowanie przedmiotów, zostało sprawdzone na serwerze i działają.
Proszę oto link do mojego tutka. Zapraszam do kopiowania. Dziękuję. Do widzenia.

Hahaha ogólnie to słabe, znam lepsze sposoby w szczególności jeden który ciężko zablokować i na pewno nie będę takim idiotom by to rozpowszechniać, po drugie gra szybko się nudzi więc jest to bezużyteczna akcja.

Poza tym tracisz tym sposobem zaufanie jeśli wie ktoś jaki masz nick i jeśli wie, że takie rzeczy publikujesz.

Opublikowano

pospolity dureń 

Opublikowano

To się wypowiadam co i jak blokuemy dosłownie wszystko czym da się rady klonować ... powiedźcie papa rurką z buildcrafta i wszelakim plecakom lista ma narazie ..... 311 pozycji i stale rośnie 

Da się nie blokować niczego ino ludzie muszą nie używać bugów ale zawsze znajdzie się jakiś osobnik z niedowartościowanym ego ... Mam pytanie na czorta jest w takim razie poziom trudności ?

Malacha teraz pokazałeś jakim dzieckiem jesteś GRATULACJE !

Najłatwiejszym rozwiązaniem problemu jest po prostu włączenie wl i 95% idiotów znika

signature.png

Opublikowano

No właśnie ja chciałem by jak najmniej itemów było zablokowanych ale oczywiście znaleźli się idioci ... 372 pozycje ...

Podkreślam 1 wszystkie bugi którymi kopiowali mieliśmy blokować ... ale uparłem się że do 1 incydentu ... był 1 incydent efekt ? 16k Terra storage cell -.-

I dokładnie wszystkie osoby które dostały za klonowanie bana musiały wyrazić się w tym temacie ? NO LUDZIE !

signature.png

Opublikowano

Jeżeli zasblokujecie tyle itemów to co to będzie za gra, pewnie większość graczy odejdzie.

To wkońcu ile osób dostało tego bana?

Bana dostało 9 osób 

Możliwe że na serwerze znajdzie się wl

signature.png

Opublikowano
dumass
dumbass
osuka

roklarcez_pl

malacha2001

krupkiewicz11

Wszystkie te osoby zgrywają cwaniaków żaden z nich nie przeprosił było tylko odczepne ***

i 3 inne bany ale te były za klonowanie 

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...