Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli zasblokujecie tyle itemów to co to będzie za gra, pewnie większość graczy odejdzie.

To wkońcu ile osób dostało tego bana?

Gra musi być fair w stosunku do każdej osoby grającej na serwerze, jeżeli ktoś się poddaj to jego sprawa, ale chyba nikt nie będzie tolerować oszustwa na serwerze, prawda?

Dlatego warto zablokować tyle itemów ile potrzeba aby tego oszustwa jak najwięcej zablokować!

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uważam że tak ponieważ głownie co zostało zablokowane i może bolec to transport pipe. reszta to są itemy praktycznie nieużywane do niczego więcej niż klonowanie.

Opublikowano

dumass
dumbass
osuka

roklarcez_pl

malacha2001

krupkiewicz11

Wszystkie te osoby zgrywają cwaniaków żaden z nich nie przeprosił było tylko odczepne ***

i 3 inne bany ale te były za klonowanie 

Pomyliles sie... Jego nick: Roklarcez_PL

Podobny obraz

Opublikowano

kiedy serwer zostanie otwarty i czy warto na nim grać ?

Opublikowano

Wiec tak wszystkie dostepne bugi z kopiowaniem:

- transport pipe z bc

- wagoniki z chestem

- doniczki

- tory

- alchemic chest

- backpack

Podobny obraz

Opublikowano

tylko z BC bo niestety gimbuski nie potrafią ich używać ale jest dużo innych pipów podobnych np itemducty z thermala.

KaiMC2 - serwer zostanie otwarty jutro nie wiadomo jeszcze czy z WH czy bez, to jest do ustalenia, a czy warto grać to musisz sam to ocenić.
Serwer nie ma lagów stoi na nowej mocniejszej maszynie i nie padnie za miesiąc czy dwa.

Opublikowano

ok raczej zagram, na razie nie ma innych zwodowanych serwerów (jest jeszcze jeden przygodowy i drugi "w budowie" -.-)   

Opublikowano

ok raczej zagram, na razie nie ma innych zwodowanych serwerów (jest jeszcze jeden przygodowy i drugi "w budowie" -.-)   

Niestety, w Polsce większość serwerów technich jest dosyć szybko wyniszczanych od środka, przez samych graczy, dlatego właściciele postanawiają zamykać takie serwery lub robić je prywatnymi, szkoda mi naprawdę tego że osoby które go niszczą nic z tego nie mają i jeszcze się z tego cieszą, że niszczą kogoś naprawdę ciężką pracę i jej nie szanują.

Oczywiście jak ktoś gra jak człowiek nic nie próbuje kombinować, trolować czy oszukiwać to ja to doceniam bo to jest prawdziwy gracz, a na osoby inne niestety brak mi słów.

Opublikowano

Mc nie ogarnia wielkosci liter ;D

To jak wypisywał to mógłby się postarać i napisać jego nick prawidłowo. Myślenie nie boli

Podobny obraz

Opublikowano

To jak wypisywał to mógłby się postarać i napisać jego nick prawidłowo. Myślenie nie boli

Wypisywałem z banned-players.txt tak ich widzi serwer mc nie rozróżnia wielkości liter -.-

Aktualna zablokowana lista 

http://pastebin.com/Yv009dCU

signature.png

Opublikowano

Da rade zrobić coś żeby odpalić ponad 1GB RAM na 32 bitach? Jakakolwiek próba instalacji systemu 64 bitowego kończy się klęską. Jeżeli ktoś ma sposób to proszę o pomoc. Z chęcią bym grał, ale RAM mnie ogranicza (komputer ma 3,5GB i 32 bit vistę home basic)

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

trzeba będzie się od nowa rejestrować czy konta będą już założone?

Nie, konta które już zostały zarejestrowane wymagają tylko hasła od użytkownika. :)

Da rade zrobić coś żeby odpalić ponad 1GB RAM na 32 bitach? Jakakolwiek próba instalacji systemu 64 bitowego kończy się klęską. Jeżeli ktoś ma sposób to proszę o pomoc. Z chęcią bym grał, ale RAM mnie ogranicza (komputer ma 3,5GB i 32 bit vistę home basic)

Z tego co mi się wydaję nie da się zainstalować windowsa 64 bitowego jeżeli w komputerze masz procesor 32 bitowy, a więcej pamięci to chyba się niestety nie da.

@Edit

Launcher został poprawiony i prawidłowo ściąga pliki.

Opublikowano

Pobralo mi sie, ale kiedy jest logo mojang, mam komunikat "program przestał działać"

Ile bitowy system jaka java etc... 

signature.png

Opublikowano

System 64bit Windows 7 , java version 7 update 60 build 1.7.0_60-b19

4GB ram. Może źle to instaluje? Odpalam launcher.exe mam zaznaczony tylko VoxelMap Ram Amount ustawiam na 2048 JVM arguments na -XX:PermSize=256M i daje ok. 

@Edit: Ustawilem na 2560mb ramu i dalej to samo

Opublikowano

System 64bit Windows 7 , java version 7 update 60 build 1.7.0_60-b19

4GB ram. Może źle to instaluje? Odpalam launcher.exe mam zaznaczony tylko VoxelMap Ram Amount ustawiam na 2048 JVM arguments na -XX:PermSize=256M i daje ok. 

@Edit: Ustawilem na 2560mb ramu i dalej to samo

zignoruj komunikat i daj mu się załadować ew spróbuj plik .jre

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...