Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pisałeś że nie włączę na takim ramie minecrafta  a teraz uruchomiłem z ramem 870 MB nie mam bugów ale za to raz na 10 sec ścinke która trwa około 1,5 sec ale trudno che sobie trochę pograć. Jakbyście mieli jakiś sposób na zlikwidowanie tego laga to poinformujcie

Opublikowano

pisałeś że nie włączę na takim ramie minecrafta  a teraz uruchomiłem z ramem 870 MB nie mam bugów ale za to raz na 10 sec ścinke która trwa około 1,5 sec ale trudno che sobie trochę pograć. Jakbyście mieli jakiś sposób na zlikwidowanie tego laga to poinformujcie

teksturki 16x16 optifine gameboost itp bo ci komp nie wyrabia

Opublikowano

teksturki 16x16 optifine gameboost itp bo ci komp nie wyrabia

i tak chyba rozwiązałem już ten problem zobaczymy na ile te scinki zniknią

Miałem po 250 fps więcej niż kolega z dużo lepszym komputerem i takimi ustawieniami jak ja xD tylko że miałem i zapewne bende jeszcze miał spadki fps z 250 do 0

Opublikowano

Idź na linuxa ze swapem bd miał więcej fps np ja na laptopie wyciagam 30 stabilnych fps na far i fancy a na windowsie na 20 fps na minimalnych

Opublikowano

Idź na linuxa ze swapem bd miał więcej fps np ja na laptopie wyciagam 30 stabilnych fps na far i fancy a na windowsie na 20 fps na minimalnychLinu

Linux z jaką nakładką proponujesz? Ubuntu jest dobry? Bo musze ogarnać jakiś system który będzie wydajny.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Serwer jest ciekawy, wynika  to  z prezentacji.

Sama prezentacja jest kiepsko zrobiona

ustaw 150 modów zrób launcher ale wszystko bezblednie i dopiero pisz jakieś pierdoły o prezentacji

zajmij się lepiej tym swoim "crafthardem" (tysięczny taki sam serwer brak pomysłu na coś nowego) bo jak narazie to zapowiedz a nie rekramuj tu serwera i naucz się cenić prace innych.

Ma ktos pomysł co zrobić z tymi białymi txt ?

Opublikowano

Sama prezentacja jest kiepsko zrobiona.

Tia wiesz co ? bo obchodzi mnie jak jest zrobiona prezentacja ... nie jesteśmy grafikami raczej znamy się na programowaniu sporą część serwera napisaliśmy od 0

ustaw 150 modów zrób launcher ale wszystko bezblednie i dopiero pisz jakieś pierdoły o prezentacji

zajmij się lepiej tym swoim "crafthardem" (tysięczny taki sam serwer brak pomysłu na coś nowego) bo jak narazie to zapowiedz a nie rekramuj tu serwera i naucz się cenić prace innych.

Ma ktos pomysł co zrobić z tymi białymi txt ?

Krzysiek najpierw powiedz jaki masz nick bo tak to jest bawienie się w kotka i myszkę bo wiemy co masz na pc ... weźmiemy cię na ts i tam załatwimy sprawę raz dwa 

signature.png

Opublikowano

Sama prezentacja jest kiepsko zrobiona.

Hehehehe dla mnie prezentacja ma za zadanie poinformowanie o najważniejszych informacjach dotyczących serwera, mnie nie obchodzi czy jest odpicowana czy nie i tak nie gram już na serwerach bez modów bo jest lipa bez nich :D

Chętnie wbije dawno nie grałem na jakimś serwie :D

Opublikowano

serwer zapowiada się fajnie, edytuję i dam znać jak zagram :).

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Przerwa techniczna, serwer zostaje przenoszony na dwa razy mocniejszą maszynę.
Przerwa potrwa do 2:30 9.07.2014r.

więcej informacji na stronie serwera w poście pierwszym.

@Edit

Prace zakończone sukcesem, wejście na serwer powinno działać już normalnie po godzinie 5.

Opublikowano

Serwer padnie szybciej niz powstał co chwile bakapy co chwile restarty !!! za kradziż pisze w regulaminie 12h 2d 3d a dostałem perma DZIEKUJE ZA SERWA stracilem tylko czas

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Serwer padnie szybciej niz powstał co chwile bakapy co chwile restarty !!! za kradziż pisze w regulaminie 12h 2d 3d a dostałem perma DZIEKUJE ZA SERWA stracilem tylko czas

Nie masz racji, Serwerj się poprawił, Slotów więcej, brak restartów, lepsza maszyna!

A ban moim zdaniem jest prawidłowy, nawet nie wyraziłeś skruchy!

| 50 | 75 |  100  | 125 | 150  | 175 | 200 | 225 | 250 | więcej nawet nie licze xD |

Opublikowano

To my dziękujemy tobie nie potrzebujemy tutaj takich osób najpierw zrozum jak przychodzisz do kogoś to zasady są jego po 2 wybrałeś sobie linijkę ... 

* Recydywiści 1 - x2 2 - x4 3 - premban

Okradłeś ... 3 osoby więc jest to recydywa mamy coś jeszcze do gadania ?

O wbijaniu na cubboidy zabijaniu graczy i mięsku nie wspomnę 

2014-07-09 10:57:12 [iNFO] Dumbass issued server command: /msg ExtazikK ku rwa cicho ja ich chgce zwabic do enderu bo beda spadali a ja ity pozbieram

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...