Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z chęcią bym pograł, ale niestety mam problemy, nie mogę wejść na serwer, ponieważ mnie wywala do pulpitu. Gdy przydzielam więcej jak 1024 mb ramu nie mogę nawet uruchomić launchera. Jeżeli ktoś jest w stanie pomóc, to bardzo dziękuje :)

A masz proca 64bit system 64bit i jave 64bit?
  • Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie problem w tym, że mam win 7 32 bit...

Proponuję zmienić system o ile jest to możliwe (patrz czy masz procesor 64 bitowy)

Jeżeli nie ma opcji zmiany systemu, niestety na modach będzie ci baaaardzo ciężko zagrać.

Opublikowano

żeby to było takie łatwe -.- o 10 strzelili na serwerowni pracę konserwacyjną nie informując o tym klientów i teraz czekamy aż skończą ...

signature.png

Opublikowano

Znowu nie poinformowali -.- zmięcie hosting, chociaż ja i tak na razie robie sobie przerwę, jestem zajęty inną grą i czekam na aktywacje prywatnego serwera drużynowego (+techniczne mody) .

Opublikowano

Kontakt z administracją żałosny, na ts nie siedzi nikt, czekałem 1,3h na pomoc i ch*j, nikt nie wbił... Mam problemy z launcherem, zero kontaktu z administracją,  poprostu błazenada, jak kolega poprosił na serwerze admina by wbił na ts [Ok godziny 19:15-20] to jeszcze dostał zje*ke.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Kontakt z administracją żałosny, na ts nie siedzi nikt, czekałem 1,3h na pomoc i ch*j, nikt nie wbił... Mam problemy z launcherem, zero kontaktu z administracją,  poprostu błazenada, jak kolega poprosił na serwerze admina by wbił na ts [Ok godziny 19:15-20] to jeszcze dostał zje*ke.

Zmartwię cię ale należę do grona osób które nie istnieją ;) jak to zrozumiesz to twoja sprawa a moderator nie równa się administrator 

Po 2 chciałbym zauważyć że nie każdy lubi przesiadywać przed pc 24 h na dobę 

signature.png

Opublikowano

Nie wiem co się dzieje, ale wyskakuje mi komunikat, że nie jestem na whiteliście, a o ile mi wiadomo to grałem na tym serwerze przez ostatnie kilka tygodni :<

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Jak to mówią działa - nie naprawiaj ... Właściciel troszkę za bardzo pogrzebał i authme padło 

signature.png

Opublikowano

no tak, naprawili, a teraz serwer nie działa od kilku godzin, brak zapowiedzi przerwy technicznej czy coś...

Normalnie podczas grania wyskakuje 'serwer is closed' i tyle w temacie :<

@Edit

Po tylu godzinach dalej nie łączy :<

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Nieźle, podziałał jakieś solidne 6 godzin... 

W prezentacji przydałoby się info że granica świata ustawiona jest na okołó 1,5k kratek od spawna...

Ale to bez znaczenia skoro i tak serwer, mimo że fajny, działa ostatnio parę h w tyg... xD  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...