Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nieźle, podziałał jakieś solidne 6 godzin... 

W prezentacji przydałoby się info że granica świata ustawiona jest na okołó 1,5k kratek od spawna...

Ale to bez znaczenia skoro i tak serwer, mimo że fajny, działa ostatnio parę h w tyg... xD  

Mnie prawie nie ma (kto gra na serwerze i czytał moje wywody to zrozumie) a właściciel sobie lata a to raz na kolonię a to raz nad morze więc wiesz 

Reszta teamu to jakieś totalne nie ogary a serwer pada przez UWAGA ! Brak synchronizacji między Ic2 a Mekanism ;) GG

Serwer zostanie zamknięty 30 bo ja ani właściciel nie mamy już do niego ani siły ani chęci ani pieniędzy i zrobimy prywatny na 1.7.2

Ale biorąc to z większej perspektywy czasowej 30 stałych graczy na serwerze który miał być priv to jest moim zdaniem osiągnięcie w erze zaniku serwerów technicznych konkurencja nawet teraz ma online mniej ludzi niż my (pomijając IndBuildCraft) mimo że wiadomo że serwer będzie off 

Ps. Mapkę dostaniecie  Dostaniecie całe pliki serwera do pobrania na stronie

signature.png

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...