Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem że jest to poważny serwer ale ciągłe cofki , większość ciekawych itemów zablokowana ponieważ administracja nie potrafi wyeliminować bugów, a najłatwiejsza opcją jest ich zablokowanie

Nie polecam i pozdrawiam

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślałem że jest to poważny serwer ale ciągłe cofki , większość ciekawych itemów zablokowana ponieważ administracja nie potrafi wyeliminować bugów, a najłatwiejsza opcją jest ich zablokowanie

Nie polecam i pozdrawiam

Jeżeli jesteś kolejnym specem od zajmowania się serwerem i błędami na nim to stwórz własny serwer i utrzymaj go.

Krytykować czyjąś pracę jest łatwo, lecz samemu ją zrobić już tak łatwo nie jest.

Nie musisz polecać serwera, on jest dla elity.

A jak jesteś taki że po lekkiej cofce się poddajesz to nie jesteś najlepszy w modyfikacjach, tak naprawdę trochę chęci i możesz mieć wszystko, ale po co? lepiej skrytykować serwer że jest taki i owaki.

Mam tylko jedną prośbę jak nie masz zamiaru grać na serwerze, nie prowadź dalej dyskusji w tym temacie, tylko poszukaj sobie innego serwera.

Opublikowano

Nie jestem żadnym spece od zajmowania się serwerem i nie zamierzam stawrzać w najbliższym czasie żadnego serwera, Nie krytykuje czyjejś pracy tylko po prostu uważam że zablokowanie tylu itemów jest jest po prostu pujściem na łatwizne(najkrótsza drgo wcale nie jest najlepsza). Polecam jedynie serwery które są godne polecenia a więc nie ten Uważasz że nie jestem najlepszy w modyfikacjach ponieważ nie zamierzam poraz "x" czyścić działki i budować domu? Miałem chęci tylko nie będe kilka razy robił tego samego ponieważ administracja robi cofki, lepiej przed otwarciem wyeliminować bugi ale łatwiej puścić serwer z bugami a jak coś się stanie to albo cofka albo reset mapy.

Nie miałem zamiaru dyskutować po prostu wyraziłem swoją opinie o tym serwerze.

Nie polecam i pozdrawiam

Opublikowano

powtarzasz się a pisałem ci jak nie masz zamiaru grać na tym serwerze to nie wypowiadaj się, guzik wiesz o modach jak się poddajesz, wymiękasz po prostu nie wiesz chyba do czego służy gra i zabawa lub nie masz kolegów żeby z kimś grać skoro dla ciebie taki wielki wysiłek wykopać sobie miejsce pod działke...

i Guzik nas obchodzi że nie polecasz serwera ponieważ twoją opinie osobiście mam głęboko i daleko, są to dla mnie puste słowa.

Im więcej ludzi hejtuje serwery im szybciej one upadają już to pisałem, a takie ujmę to trole jak Ty powodują niemiłą atmosferę na serwerze i jego podupadanie.

Opublikowano

Widze że nie umiesz wyciągnąć solidnych argumentów, najprościej nazwać kogoś trollem, piszesz tylko że guzik wiem o modach ale na jakiej podstawie tak piszesz jak mnie nawet nie znasz?

Nie polecam i pozdrawiam

Opublikowano

Nie znam i nie chcę znać takich ludzi wole omijać szerokim łukiem, po czym wnioskuję?

Po tym że nie potrafisz pogodzić się z cofką o zaledwie kilka godzin i poddajesz się przy pierwszej lepszej okazji.

Opublikowano

Dlaczego po włączeniu Launchera, MC nie odpala się. Myślałem że to coś związanego z RAM'em więc dawałem 2GB 1,5GB i 1GB i nic. Pomoże ktoś?

Opublikowano

Przy pierwszej? To była druga cofka już. Też staram się omijać takie osoby jak ty osby które nie widzą faktów i w wszystko uwierzą.

2 cofki nie było ...

Jak nie pasuje w każdym momencie mogę zrobić z tego serwer prywatny i daję na wl 21 osób i po wszelakich problemach 

signature.png

Opublikowano

Dostane kiedyś odpowiedź na moje pytanie? Czy dalej będziecie dyskutować ile było tych j*b***** cofek...
I jaki ten serwer jest zj*bany...

Nie polecam i pozdrawiam

Jak serwer ci nie odpowiada to grzecznie wypier***** i znajdź inny serwer.

Opublikowano

Dlaczego po włączeniu Launchera, MC nie odpala się. Myślałem że to coś związanego z RAM'em więc dawałem 2GB 1,5GB i 1GB i nic. Pomoże ktoś?

Java 64 bit?

Ile masz pamięci w komputerze, oraz czy jak masz 6,8 gb spróbuj przydzielic 4096 mb pamięci oraz 512 permgen.

Jeżeli to nie pomoże spróbuj usunąć katalog " C:\Users\Nazwa użytkownika\.asielauncher " i odpalić na nowo launcher z rozszerzeniem .exe bądź .jar jeżeli masz linuxa.

Opublikowano

Zablokowac itemy na cuboidzie mozna tekkit termittorem np wrench itp A na swojej dzialce bedzie dzialalo

Mamy tekkit customizera ... ale nawet on też nie zrobi wszystkiego 

signature.png

Opublikowano

Java 64 bit?

Ile masz pamięci w komputerze, oraz czy jak masz 6,8 gb spróbuj przydzielic 4096 mb pamięci oraz 512 permgen.

Jeżeli to nie pomoże spróbuj usunąć katalog " C:\Users\Nazwa użytkownika\.asielauncher " i odpalić na nowo launcher z rozszerzeniem .exe bądź .jar jeżeli masz linuxa.

Windows 7 64 bit, 4GB RAM. Usunąłem i pobrałem od nowa. I nadal nie działa.

Opublikowano

Serwer jest ON/OFF/Foch ?

Opublikowano

Nie polecam serwera
Admin Miecio jest nie ogarnięty , kiedy ja próbowałem zglosić buga zostałem oskarżony o bugowanie i grożono mi banem przez moda Extazika , na następny dzień mądry admin miecio nie konsultując się z osobą która była przy tej sytuacji wręczył mi bana i wyrównał mi całą działkę , dzięki czemu zostałem z niczym.
Polecam omijać ten serwer ze względu na nie myślącego admina.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie polecam serwera

Admin Miecio jest nie ogarnięty , kiedy ja próbowałem zglosić buga zostałem oskarżony o bugowanie i grożono mi banem przez moda Extazika , na następny dzień mądry admin miecio nie konsultując się z osobą która była przy tej sytuacji wręczył mi bana i wyrównał mi całą działkę , dzięki czemu zostałem z niczym.

A moze admin mial racje?
Opublikowano

Nie polecam serwera

Za co po mnie jeździsz ? ja zrobiłem to co powinienem mojej decyzji w łańcuchu dowodzenia nie było byłem tu tylko komornikiem  ...

A moze admin mial racje?

Tak miałem rację ;D

37581072317575910360_thumb.jpg 1 Decyzja o banie 

97093678464534905513_thumb.jpg Co tu pisać ?

18987094738153139037_thumb.jpg Potwierdzenie bana

24010338444200840422_thumb.jpg Rozkaz setowania

Więc podsumowując :

Ban został wystawiony przez ExtazikK'a (ma obowiązek potwierdzić go u mnie)

Sprawdziłem logi i było to co miało być i dostałem ss od ExtazikK'a

Napisałem do Headadmina że jest kolejny ban

On kazał mi setować 

Więc damin za co po mnie jeździsz ?

signature.png

Opublikowano

Extazik pisał że niebyło 2 cofki a czemu jak powiedziałem mu żeby sprawdził w logach to mnie wyśmiewał pisałem że była niewięcej taka wiadomość przed cofką : "panowie zresetuje crafting i niepowinno już byc crashu" a potem niebyło u mnie jak i innych połowy domu zreszta nie ja tylko sie skarzyłem a extazik oczywiści że coś biore czy coś takiego dlaczego więc jak chodzi o inną sprawę sprawdzacie logi ale co do tej cofki udajecie jak by nie istniała

Opublikowano

Co zrobic jak po kliknieciu Launch w Launcherze mi sie nic nie wlacza a Launcher wylacza?

1044853342.jpg
Opublikowano

A ja dowiem się kiedyś jak mam uruchomić ten j*b*** launcher?

Co zrobic jak po kliknieciu Launch w Launcherze mi sie nic nie wlacza a Launcher wylacza?

Też mam taki problem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...