Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isaric.pl [Dedyk] [Medium]

Isaric

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Isaric Bd możliwy screen w godzinach szczytu (Zgaduje ,że jest to ok. 13-15) z iloscia ludzi online? Bardziej by to zachęciło graczy niż screen z m1 - gdzie tak naprawde nie ma tych sklepów w ciul ciul ciul.. poniewaz 70% serwera jeszcze expi.

sygna2.png

• Odpowiedzi 460
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

REKLAMA
REKLAMA

REKLAMA
REKLAMA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

3032114039831931182436.png

UPDATE V1.0

1.Dodane do dropu z metinów szansa 70%

1.jpg

Dropi z nich:

o6cjfe.jpg

2. Ulepszanie fms'ów (procenty zostały zwiększone)

34oojs7.png
3.Dodane łączenie 5 bonów.
4.Dodane handlowanie mountami

5.Bronie do +4 - 100% ulepszenie
6.Dodany większy drop stalek z metinów +80lv.

isaricbaner.png

Opublikowano

Co dropi z tych skrzynek bo nie miałem okazji sprawdzić? (Jakie to ku moze w ten sposob - bo nie all)

sygna2.png

Opublikowano

Co dropi z tych skrzynek bo nie miałem okazji sprawdzić? (Jakie to ku moze w ten sposob - bo nie all)

z tych skrzynek lecą 2 losowe ku + drop ku z metinów teraz jest dużo prościej wbić skile na G i handel się na pewno rozwinie 

Opublikowano

Taki problem...chcę włączyć grę patcherem,klikam rozpocznij grę i nic...tak samo przez ikonke isaric,nic sie nie dzieje,client się nie włącza..Co robić? :)

Opublikowano

Dobrym rozwiązaniem było by usunięcie podstawowych ulepszaczy i zamiana ich na całkowicie nowe występujące od +5/6 przedmiotu. To przyciąga teraźniejszych graczy.

Respy i czas metinów są powiększone i pozmieniane ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Dobrym rozwiązaniem było by usunięcie podstawowych ulepszaczy i zamiana ich na całkowicie nowe występujące od +5/6 przedmiotu. To przyciąga teraźniejszych graczy.

Tak, w każdym m1 jest 5x więcej metinów.

isaricbaner.png

Opublikowano

Pomysł prawie dobry z tym ze po co nowe ulepki? Nie lepiej po prostu zmienić aktualne? Np. Robisz stalke na +8 a tu nagle potrzeba 7x futro wilka, 9x ogon skorpiona, 3x ogon węża +. Na pewno fajniej by było gdyby ulepki z różnych poziomów były wykorzystywane. W późniejszym czasie taki system będzie pomagać nowym graczom (teraz jak ktoś dropnie np. Zolc niedźwiedzia + ma to w dupie a z takim systemem od razu ma jakiś zysk)

Opublikowano

Pomysł prawie dobry z tym ze po co nowe ulepki? Nie lepiej po prostu zmienić aktualne? Np. Robisz stalke na +8 a tu nagle potrzeba 7x futro wilka, 9x ogon skorpiona, 3x ogon węża +. Na pewno fajniej by było gdyby ulepki z różnych poziomów były wykorzystywane. W późniejszym czasie taki system będzie pomagać nowym graczom (teraz jak ktoś dropnie np. Zolc niedźwiedzia + ma to w dupie a z takim systemem od razu ma jakiś zysk)

Tutaj również popieram Cię ! Bardzo dobry pomysł, był już stosowany na koreańskim globalu za czasów jego istnienia.

Tak, w każdym m1 jest 5x więcej metinów.

Ale chodziło mi o wszystkie mapy ;)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Tutaj również popieram Cię ! Bardzo dobry pomysł, był już stosowany na koreańskim globalu za czasów jego istnienia.

Ale chodziło mi o wszystkie mapy ;)

Tak są powiększone.

isaricbaner.png

Opublikowano

Polecam ! I zapraszam na serwer !

Administracja ogarnięta i robią dużo dla serwera, 

Mieli problemy na początku, ale to chyba na każdym serwie początki są najtrudniejsze, ale sobie z tym poradzili !

Serwer godny uwagi !

A tych co pierdl, że był jakiś włam to chcę uświadomić, że żadnego włamu nie było :)

I jeszcze raz zapraszam na serwer jak i na forum :D 

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Mam problem.. Nie moge uruchomić Clienta.. Nic mi nie wyskakuje  po prostu się nie włancza. Może ktoś pomóc?

Spatchuj teraz clienta na 100% działać będzie.

isaricbaner.png

Opublikowano

Ciezko ci pobrac i sprawdzic? niz zadawac te glupie pytania

To nic nie boli

Ciężko mi pobrać bo jestem po formacie i cały czas instaluje co nowe aktualizacje i potrzebne programy więc chce mieć pewność czy pobrać. 

Co do serwera jeśli liczba graczy wzrośnie chętnie zawitam na dłuższy czas. 

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

Ciężko mi pobrać bo jestem po formacie i cały czas instaluje co nowe aktualizacje i potrzebne programy więc chce mieć pewność czy pobrać. 

Co do serwera jeśli liczba graczy wzrośnie chętnie zawitam na dłuższy czas. 

Wzrośnie wzrośnie :)

isaricbaner.png

Opublikowano

mam pytanie odnośnie zbalansowania. Jak zagram ninją to zrobię coś w PVM? czy raczej Body i Mental wszystko wciągnie?

x

Opublikowano

mam pytanie odnośnie zbalansowania. Jak zagram ninją to zrobię coś w PVM? czy raczej Body i Mental wszystko wciągnie?

O ile spotkasz bodego, mentala czy jakąkolwiek inną postać na tym serwerze :P

0VPaRnd.png

Opublikowano

O ile spotkasz bodego, mentala czy jakąkolwiek inną postać na tym serwerze :P

Kolego masz ss z m1 więc idź w pincie się pobaw a nie nabijasz posty ;)

Ile gra osób? Czy można prosić o ss z komendy? Bo m1 nie pokazuje ile jest ludzi na całym serwie -,-

Nie po to nie chcieliśmy licznika na stronie żeby teraz wam dawać ss z komendy /w  Dokładna liczba graczy jest dla administracji nie dla usr.

Zapraszam na serwer to się przekonasz ile gra osób i może zostaniesz na dłużej ;)

Opublikowano

to jak Wam tak strasznie ciężko udzielić takich informacji to niech "administracja" sobie sama gra na tym serwerze ;) nie skorzystam, bo nie daj boże będę potrzebował jakiejś pomocy to to samo od "administracji" usłyszłę. :)

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...