Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isaric.pl [Dedyk] [Medium]

Isaric

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postanowiłem ujawnić prawdę o sytuacji panującej na serwerze, o faworyzowaniu graczy (w tym mnie), jak i cała gildie NavySeals. To co otrzymywałem ja, było znikome, marne 10 000 zmianek, jakieś ulepszacze jak nie chcialo mi sie dropic, yangi. Za to cały Lolitax, załozyciel ów gildi, otrzymuje dziennie nawet 500 000 SM ! Pod pretekstem nagrywania i promowania serwera. Ale spójrzcie na to inaczej, kto za marną promocne, bo marną (ma marne 1 500 subskrypcji na youtube) otrzymuje takie ilości SM? To nie wszystko! Dostawał on całe komplety wybonowanych itemków ! oto kilka dowod na to, ze dostawałem wszystko co chcialem od GMów (bo bylem w gildi NavySeals), więc siła rzeczy Lolitax, który w tym momencie sciąga mnie na 2 skile musi sporo wiecej dostawać, prawda ? (dodam, ze na helerce mam max wszystkiego, 60 na miecze, sztylety, dwureka, max hp :) )

1. tutaj chciałem jakieś ulepki (nie chcialo mi sie dropic, a że Lolitax wszystko dostawał i tez sie dogadałem z tymi GMami, takze otrzymywałem wszystko co chcialem) 

2.tutaj jeszce powiedziałem, że ma mi dać kase, oczywiscie dał :)

MOGĘ UJAWNIĆ ROZMOWY,KTÓRE NAGRYWAŁEM NA TS (ODPALAŁEM GLOSNIKI I NAGRYWAŁEM DYKTAFONEM, PONIEWAZ ZCZAILI BY SIE ZE NAGRYWAM) JAK LOLITAX, KAZAŁ WSZYSTKIM OBECNYM CZŁONKOM GILDI, PRZY REKRUTACJI NOWYCH NIGDY NIC NIE MOWIC O TYM, ZE COKOLWIEK DOSTAJEMY, A TYMBARDZIEJ O ILOSCI SM PRZELEWANYCH NA JEGO KONTO !) I TO JAK ROZMAWIALIŚMY O TYM ILE OTRZYMUJE SM, CO Z NIMI, ROBI, JAK ZARABIA.

P.S APROPO ZARABIANIA LOLITAXA, WIECIE JAK ZARABIA ? OTRZYMUJE GOTOWE ITEMKI (MIN. BOJOWE +9 DO MIXU, PO 200 SZTUK RAD, EGZO NA RÓZNYCH SKLEPACH NA RAZ ITP) NASTEPNIE STAWIA JE NA SKLEPACH POD NAZWAMI, KTÓRE NIE MAJA Z NIM POWIAZANIA)

DODAM TYLKO, ZE DZIĘKI TAKIEJ ILOŚCI ZMAIANEK, JAKIE OTRZYMYWAŁEM OD LOLITAXA ORAZ ADMINISTRACJI, ZROBILEM POSTAĆ W 2 DNI, TAKĄ KTÓREJ WY NIE ZROBICIE DO KONCA SERWERA (TO GÓWNO I TAK PADNIE).

NIE PISZĘ TEGO, BY WAS WKURWIC, WAS, CZYLI GRACZY, A DLATEGO ŻEBYŚCIE PRZEJŻELI NA OCZY I ZOBACZLI CO TUTAJ SIE DZIEJE, I JAK JESTEŚMY (JA BYŁEM, ONI SĄ DALEJ) FAWORYZOWANI PRZEZ ADMINISTRACJE !

Po 1. [GA]Fryko został wydalony z team.

Po 2. Serwer się rozwija an ie upada.

Po 3. Nikt nie jest faworyzowany.

Po 4. Administracja chodzi o GM nie ma dostępu do komend aktualnie tylko ja mam.

Po 5. Jeżeli masz coś jeszcze zapraszam do wyjaśnienia wszystkiego na pw a nie bezpodstawnie oczerniasz nas na tle mpcforum.

isaricbaner.png

• Odpowiedzi 460
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak czytam i czytam asz się grać odechciewa  ok wydalony itp itd ale jednak niesmak pozostaje

Synu on dał czarno na białym więc co ty tu farmazonisz o oczernianiu

Ja nie wiem niedługo srvery będą zakładać 13latkowie bo ci starsi mają zanik szarych komórek -.-

Na marginesie zanim zaczniesz cisnąć zerknij na date założenia konta na mpc więc pisze obiektywnie ^_^

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Witam. Postanowiłem ujawnić prawdę o sytuacji panującej na serwerze, o faworyzowaniu graczy (w tym mnie), jak i cała gildie NavySeals. To co otrzymywałem ja, było znikome, marne 10 000 zmianek, jakieś ulepszacze jak nie chcialo mi sie dropic, yangi. Za to cały Lolitax, załozyciel ów gildi, otrzymuje dziennie nawet 500 000 SM ! Pod pretekstem nagrywania i promowania serwera. Ale spójrzcie na to inaczej, kto za marną promocne, bo marną (ma marne 1 500 subskrypcji na youtube) otrzymuje takie ilości SM? To nie wszystko! Dostawał on całe komplety wybonowanych itemków ! oto kilka dowod na to, ze dostawałem wszystko co chcialem od GMów (bo bylem w gildi NavySeals), więc siła rzeczy Lolitax, który w tym momencie sciąga mnie na 2 skile musi sporo wiecej dostawać, prawda ? (dodam, ze na helerce mam max wszystkiego, 60 na miecze, sztylety, dwureka, max hp :) )

1. tutaj chciałem jakieś ulepki (nie chcialo mi sie dropic, a że Lolitax wszystko dostawał i tez sie dogadałem z tymi GMami, takze otrzymywałem wszystko co chcialem) 

7b81db1b5bef7d75m.jpg

e2a99166fe749734m.jpg

MOGĘ UJAWNIĆ ROZMOWY,KTÓRE NAGRYWAŁEM NA TS (ODPALAŁEM GLOSNIKI I NAGRYWAŁEM DYKTAFONEM, PONIEWAZ ZCZAILI BY SIE ZE NAGRYWAM) JAK LOLITAX, KAZAŁ WSZYSTKIM OBECNYM CZŁONKOM GILDI, PRZY REKRUTACJI NOWYCH NIGDY NIC NIE MOWIC O TYM, ZE COKOLWIEK DOSTAJEMY, A TYMBARDZIEJ O ILOSCI SM PRZELEWANYCH NA JEGO KONTO !) I TO JAK ROZMAWIALIŚMY O TYM ILE OTRZYMUJE SM, CO Z NIMI, ROBI, JAK ZARABIA.

P.S APROPO ZARABIANIA LOLITAXA, WIECIE JAK ZARABIA ? OTRZYMUJE GOTOWE ITEMKI (MIN. BOJOWE +9 DO MIXU, PO 200 SZTUK RAD, EGZO NA RÓZNYCH SKLEPACH NA RAZ ITP) NASTEPNIE STAWIA JE NA SKLEPACH POD NAZWAMI, KTÓRE NIE MAJA Z NIM POWIAZANIA)

DODAM TYLKO, ZE DZIĘKI TAKIEJ ILOŚCI ZMAIANEK, JAKIE OTRZYMYWAŁEM OD LOLITAXA ORAZ ADMINISTRACJI, ZROBILEM POSTAĆ W 2 DNI, TAKĄ KTÓREJ WY NIE ZROBICIE DO KONCA SERWERA (TO G****O I TAK PADNIE).

NIE PISZĘ TEGO, BY WAS WKURWIC, WAS, CZYLI GRACZY, A DLATEGO ŻEBYŚCIE PRZEJŻELI NA OCZY I ZOBACZLI CO TUTAJ SIE DZIEJE, I JAK JESTEŚMY (JA BYŁEM, ONI SĄ DALEJ) FAWORYZOWANI PRZEZ ADMINISTRACJE !

Ja bym chcial zobaczyc cala rozmowe, bo to jest gowno, a nie dowod nie musi byc nicku osoby 2 tylko cala rozmowa :)

Pzdr plebsie dostales bana za obraze team i teraz piszesz to juz chyba z 5 raz i gowno osiagnales :)

A po za tym 1ss wykonany jest ze to ktos daje jemu :) anie ze to on pzdr plebsie CTRL + W <3

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

DODAM TYLKO, ZE DZIĘKI TAKIEJ ILOŚCI ZMAIANEK, JAKIE OTRZYMYWAŁEM OD LOLITAXA ORAZ ADMINISTRACJI, ZROBILEM POSTAĆ W 2 DNI, TAKĄ KTÓREJ WY NIE ZROBICIE DO KONCA SERWERA (TO GÓWNO I TAK PADNIE).

Fakt te ss;y z [GA]Fryko lecz został wyrzucony z teamu. 

- Pokaż jak dostawałeś te zmianki etc. 

- Lolitax dostaje SM ale te 500 tyś to chyba ci się przyśniło ? O eq nie wspomnę.

- Fryko to była jedyna osoba która coś rozdała ale jego już nie ma. 

- Właśnie przez takich ludzi jak ty serwery padają. 

Uczeń
Opublikowano

padaja serwery przez takich jak ja ? bo wale prawda miedzy oczy ? człowieku, wlasna ocena niedorozwinietego teamu, naciagaczy. moge wstawić eq z moimi itemkami, po 4 dniach serwera jak ludzie latali w smoczych +9, ja mialem epiki +9 perfekt :) moge dac itemki, i mi nikt nie wmowi ze po 4 dniach serwera mozna perfekt eq +9 epiki zrobic. pozdrawiam i zycze upadku serwera, TO I TAK PADNIE !

P.S PRZEPRASZAM ZA SKŁADNIE ZDAŃ, ALE NIE ŚPIE DRUGA NOC, LEDWO ZNALAZŁEM CHWILKE ŻEBY USIĄŚĆ PRZED KOMPEM I NAPISAĆ PARE ZDAN.

Opublikowano

padaja serwery przez takich jak ja ? bo wale prawda miedzy oczy ? człowieku, wlasna ocena niedorozwinietego teamu, naciagaczy. moge wstawić eq z moimi itemkami, po 4 dniach serwera jak ludzie latali w smoczych +9, ja mialem epiki +9 perfekt :) moge dac itemki, i mi nikt nie wmowi ze po 4 dniach serwera mozna perfekt eq +9 epiki zrobic. pozdrawiam i zycze upadku serwera, TO I TAK PADNIE !

P.S PRZEPRASZAM ZA SKŁADNIE ZDAŃ, ALE NIE ŚPIE DRUGA NOC, LEDWO ZNALAZŁEM CHWILKE ŻEBY USIĄŚĆ PRZED KOMPEM I NAPISAĆ PARE ZDAN.

Serwer nie padnie :)

Ubzdurałeś sb nie wiadomo co, bo dostałeś bana i myślisz, że jak teraz po dodajesz sb kilka zer do tych SM co dostają od nas YouTuberzy to zniechęcisz od nas graczy.

I teraz nie dopierdl się do tego, że ban był nie słuszny, bo ban był słuszny w 100% - OBRAZA ADMINISTRATORA !

Pozdro ShenkuŚ :)

Opublikowano

Serwer nie padnie :)

Ubzdurałeś sb nie wiadomo co, bo dostałeś bana i myślisz, że jak teraz po dodajesz sb kilka zer do tych SM co dostają od nas YouTuberzy to zniechęcisz od nas graczy.

I teraz nie dopierdl się do tego, że ban był nie słuszny, bo ban był słuszny w 100% - OBRAZA ADMINISTRATORA !

Pozdro ShenkuŚ :)

Dokładnie!

isaricbaner.png

Opublikowano

dużo ludzi gra? warto wbijać?

Ludzi jest duzo i caly czas przybywa :)

Wiec ja serdecznie cie zapraszam :D

Opublikowano

Z ilu kont jeszcze napiszesz ,że Fryko dał ci itemy co ? Dał to dał na chu* drążyć temat co się stało to się nie odstanie. I zaburzenia to masz ty bo spinasz się o metina jakbyś nie miał życia prywatnego. Ja już napisałem to raz i napisze drugi -serwery padają przez kogoś takiego jak ty ... ja nie wiedziałem ,że ten kretyn daje itemy bo bym go już wcześniej wywalił w sumie chciałem to zrobić lecz Leriso mówił ,że nie ale to niech on się już o tym wypowie. 

Opublikowano

Co chwilę kanały padają... ludzie, zróbcie coś z tym... Ktoś nowy będzie chciał wejść na serwer, zobaczy, że ch1 i ch2 nie działają to pójdzie w pizdu! Teraz nie działają 2 kanały, wcześniej( od tygodnia) nie działał ch1 lub ch2( na zmianę)

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Co chwilę kanały padają... ludzie, zróbcie coś z tym... Ktoś nowy będzie chciał wejść na serwer, zobaczy, że ch1 i ch2 nie działają to pójdzie w pizdu! Teraz nie działają 2 kanały, wcześniej( od tygodnia) nie działał ch1 lub ch2( na zmianę)

Działają, lecz mamy problemy z duengonami przeniesiemy je na inny podkanał i pady Głównych ch ustąpią. Zrobimy to podczas konserwacji wieczornej dziś/jutro.

isaricbaner.png

Opublikowano

Na naszym forum został dodany kalendarz Eventowy na cały sierpień :) 

Opublikowano

Polecam i zapraszam - im wiecej ludzi tym lepsza zabawa :) Zapraszam do Gildii Topowej :D : Expendables Kontakt GG : 10363458 lub TS 3

TS - xx

84.Expendables

Hasło : 1231234

Mój nick na Ts - Osama

sygna2.png

Opublikowano

Bedzie może rekrutacja na moda forum?

2 Moderatora jak na razie nie potrzebujemy, ale została OTWARTA REKRUTACJA NA GAME MASTERA !

2w3tfuf.jpg

Opublikowano

Ile osób on-line w godz. szczytu?

Około 300 liczba ta rośnie :)

Update będzie do 10 sierpnia, po którym na pewno przybędzie ludzi :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...