Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isaric.pl [Dedyk] [Medium]

Isaric

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie odnośnie zbalansowania. Jak zagram ninją to zrobię coś w PVM? czy raczej Body i Mental wszystko wciągnie?

Tak są zbalansowane klasy.

Kazdy gra mentalem lub bodym bo łatwiej się expi ew sura wp pod exp ; / 

isaricbaner.png

• Odpowiedzi 460
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak są zbalansowane klasy.

Kazdy gra mentalem lub bodym bo łatwiej się expi ew sura wp pod exp ; / 

Są jeszcze szamani pod buffa xD

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Póki co 15 lvl i gra się bardzo fajnie ;) Jeśli na każdej mapie jest tyle metków co w m1 to zostanę na dłużej :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Są jeszcze szamani pod buffa xD

Heh :D ale nie mów Sury się pojawią już :)

Póki co 15 lvl i gra się bardzo fajnie ;) Jeśli na każdej mapie jest tyle metków co w m1 to zostanę na dłużej :)

:)

isaricbaner.png

Opublikowano

Te informacje o update'ach to moglibyście też na stronie głównie isaric.pl pisać.

Opublikowano

na ta chwile gra 320+ online ale z tego co widze to dzien w dzien ludzie dochodza;] mi sie tam fajnie gra ale wkurza mnie to ze za tp bierze w chuuj powinni to zmienic na normalne ceny...

Opublikowano

na ta chwile gra 320+ online ale z tego co widze to dzien w dzien ludzie dochodza;] mi sie tam fajnie gra ale wkurza mnie to ze za tp bierze w chuuj powinni to zmienic na normalne ceny...

Co 2 dni są update jedne mniejsze jedne większe. Więc na pewno w którymś z nich to zmienimy nie powiem Ci dokładnie kiedy to nastąpi bo mamy dużo ważniejsze rzeczy do zrobienia ale w najbliższym czasie. 

Opublikowano

Dokładnie u nas nie spada liczba online tylko wzrasta ;> 

isaricbaner.png

Opublikowano

Metków duszy coś mało na pustyni a niby większy resp metinów jest <_<  + taki że zaczeło zaliczać PO za ubicie ich :) a co ze ślubem od jakiego lvla bo wbiłem 37 lvl i nie ma qwesta na zaręczynowy ^_^ od jakiego lvla (metina) dropią rady i egzo bo mam ponad 500 min przegranych 200PTk PO  a tylko 1 egzo bez rad więc dziwi mnie te 55KU do G bo czym i jak ^_^  skoro ze szkat serwerowych dropią same tzw śmieci dłoń krytyka czy szycia  serialnie 3 szt dropłem ze szkat i z 2x inta boga reszty brak :unsure: I zróbcie coś z tymi dodaniami których na zmianki nie mozna wymienić bo niedługo ceny pospadają nie opłaci się sellać więc nastepny server z zapchanym depo  tym badziewiem :) Jeszcze jedno co mnie irytuje to ulepszanie KD z +3 na +4 te 30% troszke mało bo jara kd nieobliczalnie a jedno kucie 500k a z samych qwestów do 35 lvl idzie wyciągnbąć jakieś 18-20kk odliczymy TP co ceny kosmos są pierdoły itp suknia gajer i zostaje człowiek z czapką drobnych z nadzieją że aura dropnie by przeczytać albo chociaż czarowane na sell -.-

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Metków duszy coś mało na pustyni a niby większy resp metinów jest <_<  + taki że zaczeło zaliczać PO za ubicie ich :) a co ze ślubem od jakiego lvla bo wbiłem 37 lvl i nie ma qwesta na zaręczynowy ^_^ od jakiego lvla (metina) dropią rady i egzo bo mam ponad 500 min przegranych 200PTk PO  a tylko 1 egzo bez rad więc dziwi mnie te 55KU do G bo czym i jak ^_^  skoro ze szkat serwerowych dropią same tzw śmieci dłoń krytyka czy szycia  serialnie 3 szt dropłem ze szkat i z 2x inta boga reszty brak :unsure: I zróbcie coś z tymi dodaniami których na zmianki nie mozna wymienić bo niedługo ceny pospadają nie opłaci się sellać więc nastepny server z zapchanym depo  tym badziewiem :) Jeszcze jedno co mnie irytuje to ulepszanie KD z +3 na +4 te 30% troszke mało bo jara kd nieobliczalnie a jedno kucie 500k a z samych qwestów do 35 lvl idzie wyciągnbąć jakieś 18-20kk odliczymy TP co ceny kosmos są pierdoły itp suknia gajer i zostaje człowiek z czapką drobnych z nadzieją że aura dropnie by przeczytać albo chociaż czarowane na sell -.-

To znaczy wiesz o skile to akurat łatwo bo niekótrzy mają już po 3 na G.

a z KD to z bossów 5 dropią ;)

isaricbaner.png

Opublikowano

z Ku to ja wiem że nie problem :)  gorzej sytuacja wygląda z radami i egzo ^_^  bo tak jak pisałem 37 lvl  i do tej pory 1 egzo dropłem bez rad pustelnika -.- Jedni lubią bić lvl a potem klepać metki w lesie z aurą m2 czy tam 3 i wiadomo idzie i zarobić i podropić ale niektuzi tak jak ja chce wbić do lasu czy tam  red lasu juz ze skilami na G a jak narazie sytuacja do tzw pustyni wygląda tragicznie ( drop) -.- Jesio stestuje Sohan jak tam też ta dropić będzie to ja spadam z servera <_<

Co z tym slubem jest i jak bo nie ma odp ????

Z bossów no tak na królową pająków pocisne z aurą m1  i pół dnia klepać będe pod scianą licząc na to że chociasz jedną ubije bo napaleńców na zarobek nie brak a kd +4 z metków raczej też nie sypie elegancko ^_^ chyba że kd+3 tego to jak cyganów na rynku ;)

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

@borowa24:

1.masz bardzo duzo racji z radami i egzo

2.tez uwazam ze te 55ku w stosunku do egzo jest dziwne. Za 3 miesiące nowi gracze będą z tego względu mieli niezbyt fajnie. Wtedy ceny będą juz duże a popyt coraz większy.

3.nie zawracaj im głowy slubem. To jest sprawa która nie ma większego znaczenia jest tak potrzebna jak niepokazny pieszy wiec niech teraz myślą o czymś innym, a nie o twoim slubie

Opublikowano

Kolego masz ss z m1 więc idź w pincie się pobaw a nie nabijasz posty ;)

Nie po to nie chcieliśmy licznika na stronie żeby teraz wam dawać ss z komendy /w  Dokładna liczba graczy jest dla administracji nie dla usr.

Zapraszam na serwer to się przekonasz ile gra osób i może zostaniesz na dłużej ;)

Skoro mówisz,że licznik nie jest dla graczy to ten serwer niech też zostanie dla

administracji.

projekt.jpg

Opublikowano

Skoro mówisz,że licznik nie jest dla graczy to ten serwer niech też zostanie dla

administracji.

Mówię o dokładnej liczbie graczy a ,że ty to sobie tak tłumaczysz to twój problem. 

Nie mam 10 lat i nie muszę nikomu nic udowadniać na serwerze jest 350/370 osób. 

Opublikowano

Gram na serwerze i powiem ze gra się przyjemnie. Przeleciałem sie po tym temacie, widziałem wiele świetnych pomysłów i propozycji zmian małych niedociągnięć (jak np. Propozycja użytkownika borowa24). Zauwazylem ze właśnie na te (i tylko na te) posty administracja nie zwraca uwagi (nie komentuje, nie pisza czy cos wprowadza czy nie, czy cos jest niezgodne z ich ideą itd.). Zaczynam podejrzewać ze to znowu serwer, który dobrze się zapowiada, administracja go ustabilizuje i oleje go.

Zamiast na starcie wziąć się do roboty, zrobić serwer petarde i zgarnac dużo graczy. Administracja woli się pieścić i cieszyć się ze tym razem zamiast 290 jest 320 graczy. To samo było z Aresmt2-na serwerze było 250-300 graczy, około 2 tygodnie po starcie poszła seria reklam i nic to nie dało. Serwer troszkę się trzymał na tej garstce graczy i upadl. Tutaj to samo zaczynać być :/ swiecicie innym po oczach ze jest 300 ludu i pewnie jak teraz dupy nie ruszycie to nie będzie więcej. Na regularne aktualizacje możecie sobie pozwolić przy stabilnym serwerze z 700+ graczy, a nie teraz.

@iZumi nie zaczynaj ze swoimi hejtami, bo ja nic do was nie mam, moim zdaniem postawiliście dobry serwer ale boje się ze zaczynacie sobie olewac

Opublikowano

Gram na serwerze i powiem ze gra się przyjemnie. Przeleciałem sie po tym temacie, widziałem wiele świetnych pomysłów i propozycji zmian małych niedociągnięć (jak np. Propozycja użytkownika borowa24). Zauwazylem ze właśnie na te (i tylko na te) posty administracja nie zwraca uwagi (nie komentuje, nie pisza czy cos wprowadza czy nie, czy cos jest niezgodne z ich ideą itd.). Zaczynam podejrzewać ze to znowu serwer, który dobrze się zapowiada, administracja go ustabilizuje i oleje go.

Zamiast na starcie wziąć się do roboty, zrobić serwer petarde i zgarnac dużo graczy. Administracja woli się pieścić i cieszyć się ze tym razem zamiast 290 jest 320 graczy. To samo było z Aresmt2-na serwerze było 250-300 graczy, około 2 tygodnie po starcie poszła seria reklam i nic to nie dało. Serwer troszkę się trzymał na tej garstce graczy i upadl. Tutaj to samo zaczynać być :/ swiecicie innym po oczach ze jest 300 ludu i pewnie jak teraz dupy nie ruszycie to nie będzie więcej. Na regularne aktualizacje możecie sobie pozwolić przy stabilnym serwerze z 700+ graczy, a nie teraz.

@iZumi nie zaczynaj ze swoimi hejtami, bo ja nic do was nie mam, moim zdaniem postawiliście dobry serwer ale boje się ze zaczynacie sobie olewac

Ja nikogo nie olewam nie było jeszcze tak ,że komuś na pw nie opisałem na forum pomagam ile mogę. Czytamy wszystkie wasze propozycje lecz nie odpisujemy na nie ponieważ najpierw chcemy poprawić rzeczy które mieliśmy już wcześniej w planach. Jeśli bym odpisał przykładowo ,że dodamy coś z waszych propozycji a po update który będzie dzisiaj by się to nie pojawiło zrobiłby się straszny chaos. 

Opublikowano

@iZumi tzn jakie rzeczy. Chyba podstawowa rzecz to teraz zrobić tak serwer zeby ludzie sami przychodzili do was

Na naszym forum masz update 1.2  i tam wszystkie informacje 

Opublikowano

Ludzi dosyć sporo, no i naprawiono ulepszanie wędki +1 od rybaka. Moglibyście zwiększyć o parę procent pomyślność ulepszenia kd

Opublikowano

@iZumi tzn jakie rzeczy. Chyba podstawowa rzecz to teraz zrobić tak serwer zeby ludzie sami przychodzili do was

Ludzie przychodzą oto ss z tej godziny:

79yc1c.jpg

isaricbaner.png

Opublikowano

79yc1c.jpg

Troche ci ss nie wyszedł bo połowa jest zakryta i nie widać :D

Ludzi gra sporo na serwie i z dnia na dzień liczba się zwieksza nic tylko pobierać i wbijać :)

Polecam ;-3

Opublikowano

Troche ci ss nie wyszedł bo połowa jest zakryta i nie widać :D

Ludzi gra sporo na serwie i z dnia na dzień liczba się zwieksza nic tylko pobierać i wbijać :)

Polecam ;-3

:)

Dokładnie serdecznie zapraszamy

isaricbaner.png

Opublikowano

Zrobi mi ktoś launchera do tego serwera? Jak wspominałem nie mam możliwości pobrania serwera, ponieważ mam internet na limit i nie jest dość szybki.

Opublikowano

79yc1c.jpg

Spoko spoko z tym ze 90% tych sklepów to postacie 1 lvl a nie normalnie gracze. Niektórzy pewnie maja po 2-3 postacie żeby selac ku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...