Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isaric.pl [Dedyk] [Medium]

Isaric

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 460
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

każdy pierdoli trzy po trzy wielka porażka a jakoś siedzi i gra ponad 400 osób w tych godzinach

Bug był wczoraj z sm'ami dawno naprawiony i usuniety a wy jeszcze pierdolicie

Gdzie jest skan ? gówna sie nie pobiera

po co ci skan do zdjęć? plik .png pewnie zawirusowany, wrzucilismy tam trojany i keyloggery wraz z hackerem Bonzo. uwazaj na swoje głosniki bo mam przechwytywanie dźwięku z nich tam :(

@top

najpierw bug z SM, potem wasz super-pro webmaster, który nie umie wykonać zapytania i nie wie ktore to login a które haslo, teraz reset kont (wszyscy, którzy siedzieli po 15h nic z tego nie mają). nadal twierdze, ze serwer dno i nie oplaca sie wbijac, oczywiscie z powodu administtracji, która pierwszy raz chyba się bierze za tworzenie serwera.

@RidensMoriar

nie pobieraj, bo nie warto. lepiej czekac na inne serwery, jutro i dzis jakies startują.

Opublikowano

Ile ludzi zostalo po restarcie bo nie wiem czy pobierac?

Aktualnie jest 300+ .

Zwroty na ts.isaric.pl kanał zwrot SM.

isaricbaner.png

Opublikowano

"Witamy mamy wam do przekazania bardzo warzną wiadomość  "

Po tej "WARZNEJ" wiadomości stwierdzam, że nie zagram. 

Nie polecam, wiedziałem, że z serwera nic nie będzie, tak jak z większości serwerów reklamujących się na metin2list.

Opublikowano

zaraz zwalą winę na Kongo a później powiedzą, że to bug z expem i dlatego login to hasło :D

Pamiętaj wszystkie błędy które powstają są przez expa :P

Opublikowano

Nie było żadnego włamu!!! Hasła się zmieniły ponieważ nasz koder popełnił błąd (KODE BY KONGO)   ale już wszystko jest okej i więcej takich błędów nie popełnimy. Serwer już ON raty 50% na 6h Zapraszamy na serwer. 

Opublikowano

Ile ludzi zostalo po restarcie bo nie wiem czy pobierac?

nie pobieraj bo nie warto, serwerów takich jak ten startuje teraz masa, lepiej poczekać na coś bez bugów na SM i restartów kont co 24h

Opublikowano

znowu Login = Hasło. Serwer sam w sobie fajny, ale administracja jak widać idioci. Bug na bugu.

Nie polecam.# Potwierdzone info.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

hah zlowilem se malza i pokazalaem na wolaczu a ci od razu sie wystraszyli ze dali szanse na zlowienie ryby za duza i w trakcie wylaczenia serva zmniejszyli sporo:D matoly!!:D

Opublikowano

hah zlowilem se malza i pokazalaem na wolaczu a ci od razu sie wystraszyli ze dali szanse na zlowienie ryby za duza i w trakcie wylaczenia serva zmniejszyli sporo:D matoly!! :D

No chyba nie ? Co ty za głupoty piszesz zastanów się . . . 

Nic nie zmniejszaliśmy :) 

Opublikowano

znowu Login = Hasło. Serwer sam w sobie fajny, ale administracja jak widać idioci. Bug na bugu.

Nie polecam.# Potwierdzone info.

To było spowodowane jednym skryptem w php który zmieniał all passy juz go nie ma ( i nie będzie jeszcze raz przepraszamy) PS BUG Z PO NAPRAWIONY^^ Dziękujemy @Elorth 

isaricbaner.png

Opublikowano

Co ty pierdolisz... Jaki skrypt zmieniający pasy, musisz zadać sobie 2 pytania:

1. Po co koder miałby dodawać sobie roboty robiąc jakiś c*****y skrypt?

2. Dlaczego probojesz tuszowac wlamanie do bazy danych?

@kongo

Płakałem jak rozkodowywałem, i nieomal ryczałem jak wbiłem się do panelu admina. ;]

Opublikowano

Co ty pierdolisz... Jaki skrypt zmieniający pasy, musisz zadać sobie 2 pytania:

1. Po co koder miałby dodawać sobie roboty robiąc jakiś c*****y skrypt?

2. Dlaczego probojesz tuszowac wlamanie do bazy danych?

@kongo

Płakałem jak rozkodowywałem, i nieomal ryczałem jak wbiłem się do panelu admina. ;]

Czemu się konga nie zapytasz jaka jest prawda.???  Żyjesz w świecie który ty sobie wymyśliłeś i prawda leży tylko po twojej stronie :) 

Opublikowano

Zabezpieczenia - 0 , wszystko złamane, boty odpalone, idziemy spać Bye

Ciekawe bo właśnie zbanowałem to co było bay :) 

Proszę przestańcie siać jakieś plotki bo serwery takie jak Rav*a Balmo* itd  też mają problemy z botami ale od tego są admini żeby to czyścili. Tego już nie napiszesz. Dobranoc.

Opublikowano

Ciekawe bo właśnie zbanowałem to co było bay :)

Proszę przestańcie siać jakieś plotki bo serwery takie jak Rav*a Balmo* itd  też mają problemy z botami ale od tego są admini żeby to czyścili. Tego już nie napiszesz. Dobranoc.

Tam przynajmniej nie było żadnych włamów i bugów z sm ^^

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...