Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isaric.pl [Dedyk] [Medium]

Isaric

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludu w miarę, ale przydałoby się więcej... Zapraszam tak czy siak

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

• Odpowiedzi 460
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

SERWERA STANOWCZO NIE POLECAM ! TOPKA SERWERA, CALY 'LOLITAX' I JEGO GILDIA, JEST FAWORYZOWANA PRZEZ GA I OTRZYMUJE DZIENNIE NAWET 100 000 SM (GRUBE TYSIACE, PRZELICZAJAC NA ZŁOTÓWKI). WSZYSTKO MOGE UDOKUMENTOWAĆ DOWODAMI, WYSTARCZY NAPISAC NA PW, PONIEWAZ NA FORUM COS TAKIEGO JEST ZABRONIONE. 
STANOWCZO                           ODRADZAM                           GRE                      NA                   TYM                           SERWERZE !

ADMINISTRACJA KŁADZIE LACHE NA GRACZY, FAWORYZUJAC TYLKO PEWNĄ GILDIE. BANUJĄ ZA NIC, BEZ DOWODOW, POTRAFI JESZCE ZWYZYWAC TAKI 'HA' SERWERA :) 

Opublikowano

SERWERA STANOWCZO NIE POLECAM ! TOPKA SERWERA, CALY 'LOLITAX' I JEGO GILDIA, JEST FAWORYZOWANA PRZEZ GA I OTRZYMUJE DZIENNIE NAWET 100 000 SM (GRUBE TYSIACE, PRZELICZAJAC NA ZŁOTÓWKI). WSZYSTKO MOGE UDOKUMENTOWAĆ DOWODAMI, WYSTARCZY NAPISAC NA PW, PONIEWAZ NA FORUM COS TAKIEGO JEST ZABRONIONE. 

STANOWCZO                           ODRADZAM                           GRE                      NA                   TYM                           SERWERZE !

ADMINISTRACJA KŁADZIE LACHE NA GRACZY, FAWORYZUJAC TYLKO PEWNĄ GILDIE. BANUJĄ ZA NIC, BEZ DOWODOW, POTRAFI JESZCE ZWYZYWAC TAKI 'HA' SERWERA :) 

Masz bardzo bujną wyobraźnię nikogo nie faworyzujemy fakt Lolitax dostaje od nas Sm'y za nagrywanie na yt ale tylko on nie jakaś tam gildia jak możesz proszę wyślij mi dowody na pw ja bardzo chętnie udostępnię je tutaj na forum jak ty się warna boisz. . . . 

Oj administracja włamuje się na konkurencyjne fora i robi sobie reklamę ss : http://scr.hu/2rvo/cti4s Nie polecam. 

Teraz się obudziłeś ... To nie my się tam włamaliśmy tylko ktoś żeby nam zrobić antyreklamę wystarczy mieć trochę oleju w głowie żeby dojść do tego. 

Opublikowano

Zwyzywać, faworyzować ? Aha, tylko że takie Sumy SM nikt niema to po pierwsze a po drugie bany za nic ? Oj nie kolego mylisz się...

isaricbaner.png

Opublikowano

hahaha ale mam beke z cb gościu ... weź wyjdź i nie wracaj ! Dostałeś bana za obrazę Administratora i teraz będziesz ściemniał, że ban bez przyczyny ? A co do SM dostaje, bo nagrywa, każdy godny uwagi YouTuber dostaje od nas jakieś wynagrodzenie :) I dostaje to tylko jedna osoba, a co on robi z tym to już jego sprawa. 

Wszyscy są równo traktowani dla tych co nie umieją nagrywać są co chwile jakieś konkursy na SM. Ile ja już rozdałem na samym szukaniu GMa :> 

Konkursy na YT też już bardzo dużo zostało rozdane :) 

Pozdrawiam ShenkuŚ :)

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Potwierdzam up ... Jest zajebiscie ! I co raz wiecej luda :)

Wbijac na serwer ! :D

SOBOTA - GODZ 15:00 - Zrobimy kilka rundek OXa :>

Uczeń
Opublikowano

serwera nie polacam, stanowczo odradzam, na serwerowym tsie DDOSUJA, bezposrednio z maszyn łacza gracz  ! tabela hasel i loginow jest co dzien sprawdzana przez administracje ! cala 'ekipa' Israic, jest zaklamana. I faworyzuja graczy, tak jak pisalem wczesniej  ! 
            ODRADZAM, MOZECIE ZOSTAAC OKRADZENI !

Opublikowano

serwera nie polacam, stanowczo odradzam, na serwerowym tsie DDOSUJA, bezposrednio z maszyn łacza gracz  ! tabela hasel i loginow jest co dzien sprawdzana przez administracje ! cala 'ekipa' Israic, jest zaklamana. I faworyzuja graczy, tak jak pisalem wczesniej  ! 

Ile razy to jeszcze pisac bedziesz ? Zapraszam cie jutro na naszego tsa wyjasnimy sprawe jak taki mocny na klawiaturze jestes :)

Nikt nikogo nie faworyzuje :) A ty masz bol dupy o to ze ktos umie a ty nie :)

Opublikowano

REKLAMA
REKLAMA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

3032114039831931182436.png
UPDATE V.1.4
UPDATE ODBYŁ SIĘ 25lipca o godzinie 03:00 

Witajcie, jako iż dużo osób skarżyło się że nie ma co robić na levelu +80 to już macie co robić  

Aby wejść na duengona potrzebujemy:

0281zt.jpg
Wchodzimy u tego NPC:

7u47lf.jpg

A potem klikamy lodowa wyprawa:

nk4dur.jpg

q0y0iv.jpg

A tak się prezentuje:
Aktualnie możliwa do zdobycia tylko i wyłącznie z itemshop'a oraz po kolejnym update będzie dropić z bossów na Górze Sohan.

gccob6.jpg

Bosy które występują na tej mapie to:

Początkowy 
qal1az.jpg

Przed końcem:

zq1wt6.jpg

Końcowy:

qukbok.jpg

Metiny:

7twidk.jpg

Drop i funkcjonalność już sami obadajcie! pamiętajcie aby spatchować clienta patcherem smile.png!

Oraz update wniósł:
-Zmienie channelu handlowego na CH2
-Zwiększenie % dropu rad
-Poprawienie kilku błędów po stronie technicznej (padanie CH,etc)

- Poprawienie funkcjonalności strony o tym się dowiecie w update V.1.5 dodamy loterie etc..

UPDATE V.1.5 PRZEWIDUJE POPRAWE WSZYSTKICH DUENGONÓW I BŁĘDÓW ZGŁOSZONYCH PRZEZ GRACZY!

PS robiłem to o 3 rano więc mogą być literówki etc.

isaricbaner.png

Opublikowano

Tobie cegła na głowę spadła przed napisaniem tego komentarza? Nikogo nie atakowaliśmy nie atakujemy i nie będziemy atakować a jeśli piszesz ,że jest inaczej proszę o dowód. Ty chyba serio masz coś z głową jeśli myślisz ,że sprawdzamy wasze loginy i hasła pojebało cię wręcz tak muszę napisać nigdy ale to nigdy tego nie robiłem ani na tym serwerze ani na innych tam gdzie byłem administratorem. Powiedź kogo niby faworyzujemy jesteś typowym polaczkiem jak widzisz ,że youtuberzy dostają sm nie tylko u nas na serwerze ale i na wszystkich innych serwerach to zrobiłbyś coś spiął dupe i też byś tak mógł ale ty wolisz gryźć klawiaturę  bezmózgie yeti. 

Opublikowano

Na serwerze jak widac dzieje sie co raz wiecej jak graczy co raz wiecej przybywa :) Jak widzimy po dzisiejszym update jak i zblizajacym sie update v.1.5 Administracja nie olewa sb serwera tylko caly czas dazy do tego, aby serwer sie rozwijal.

Dzis odbyl sie taki MINI ZUO

Jutro o GODZ. 15:00 odbedzie sie OX

A na niedziele planujemy zrobic pewien event o ktorym dowiecie sie juz jutro na naszym forum :)

WIEC SERDECZNIE ZAPRASZAM !

Opublikowano

Na serwerze jak widac dzieje sie co raz wiecej jak graczy co raz wiecej przybywa :) Jak widzimy po dzisiejszym update jak i zblizajacym sie update v.1.5 Administracja nie olewa sb serwera tylko caly czas dazy do tego, aby serwer sie rozwijal.

Dzis odbyl sie taki MINI ZUO

Jutro o GODZ. 15:00 odbedzie sie OX

A na niedziele planujemy zrobic pewien event o ktorym dowiecie sie juz jutro na naszym forum :)

WIEC SERDECZNIE ZAPRASZAM !

Dokładnie, serdecznie zapraszamy

isaricbaner.png

Opublikowano

KONKURS OX !

JUŻ DZIŚ GODZINA 15:00 !

NIE ZAPOMNIJCIE ! 

10p7srs.jpg

PO WEJŚCIU NA ARENĘ

PROSIŁ BYM O ŚCIĄGNIĘCIE ZBR/MIECZY

ORAZ ODWOŁANIE:

KONI/PETÓW/WIERZCHOWCÓW

Opublikowano

KONKURS OX !

JUŻ DZIŚ GODZINA 15:00 !

NIE ZAPOMNIJCIE ! 

10p7srs.jpg

PO WEJŚCIU NA ARENĘ

PROSIŁ BYM O ŚCIĄGNIĘCIE ZBR/MIECZY

ORAZ ODWOŁANIE:

KONI/PETÓW/WIERZCHOWCÓW

Serdecznie zapraszamy na oxa ! :)

isaricbaner.png

Opublikowano

Ile osob w godzinach szczytu? Sa eventy? Administracja interesuje sie serwem?

Mhmmm Eventy są w weekendy (EXP w każdy weekend, a inne Eventy typu OX/ZUO itp. wszystko jest ogłaszane z kilku dniowym wyprzedzeniem)

Np. wczoraj był taki MINI ZUO :D / Dziś OX / A jutro jest "Obrona Kamieni Metin" :)

Więc ja serdecznie zapraszam :D 

A co do Administracji to sam musisz wejść i wrobić sobie swoje własne zdanie :> Ale powiem tyle, że interesują się serwerem, pracują cały czas!  A specjalnie dla was żeby nie przez dzień to w godzinach 24-3:00 są przerwy techniczne :)

Opublikowano

A co z liczba online w dzien? Ile wynosi?

Duzo osob gra :)

Uczeń
Opublikowano
Witam. Postanowiłem ujawnić prawdę o sytuacji panującej na serwerze, o faworyzowaniu graczy (w tym mnie), jak i cała gildie NavySeals. To co otrzymywałem ja, było znikome, marne 10 000 zmianek, jakieś ulepszacze jak nie chcialo mi sie dropic, yangi. Za to cały Lolitax, załozyciel ów gildi, otrzymuje dziennie nawet 500 000 SM ! Pod pretekstem nagrywania i promowania serwera. Ale spójrzcie na to inaczej, kto za marną promocne, bo marną (ma marne 1 500 subskrypcji na youtube) otrzymuje takie ilości SM? To nie wszystko! Dostawał on całe komplety wybonowanych itemków ! oto kilka dowod na to, ze dostawałem wszystko co chcialem od GMów (bo bylem w gildi NavySeals), więc siła rzeczy Lolitax, który w tym momencie sciąga mnie na 2 skile musi sporo wiecej dostawać, prawda ? (dodam, ze na helerce mam max wszystkiego, 60 na miecze, sztylety, dwureka, max hp :) )

1. tutaj chciałem jakieś ulepki (nie chcialo mi sie dropic, a że Lolitax wszystko dostawał i tez sie dogadałem z tymi GMami, takze otrzymywałem wszystko co chcialem) 

2.tutaj jeszce powiedziałem, że ma mi dać kase, oczywiscie dał :)

MOGĘ UJAWNIĆ ROZMOWY,KTÓRE NAGRYWAŁEM NA TS (ODPALAŁEM GLOSNIKI I NAGRYWAŁEM DYKTAFONEM, PONIEWAZ ZCZAILI BY SIE ZE NAGRYWAM) JAK LOLITAX, KAZAŁ WSZYSTKIM OBECNYM CZŁONKOM GILDI, PRZY REKRUTACJI NOWYCH NIGDY NIC NIE MOWIC O TYM, ZE COKOLWIEK DOSTAJEMY, A TYMBARDZIEJ O ILOSCI SM PRZELEWANYCH NA JEGO KONTO !) I TO JAK ROZMAWIALIŚMY O TYM ILE OTRZYMUJE SM, CO Z NIMI, ROBI, JAK ZARABIA.

P.S APROPO ZARABIANIA LOLITAXA, WIECIE JAK ZARABIA ? OTRZYMUJE GOTOWE ITEMKI (MIN. BOJOWE +9 DO MIXU, PO 200 SZTUK RAD, EGZO NA RÓZNYCH SKLEPACH NA RAZ ITP) NASTEPNIE STAWIA JE NA SKLEPACH POD NAZWAMI, KTÓRE NIE MAJA Z NIM POWIAZANIA)

DODAM TYLKO, ZE DZIĘKI TAKIEJ ILOŚCI ZMAIANEK, JAKIE OTRZYMYWAŁEM OD LOLITAXA ORAZ ADMINISTRACJI, ZROBILEM POSTAĆ W 2 DNI, TAKĄ KTÓREJ WY NIE ZROBICIE DO KONCA SERWERA (TO GÓWNO I TAK PADNIE).

NIE PISZĘ TEGO, BY WAS WKURWIC, WAS, CZYLI GRACZY, A DLATEGO ŻEBYŚCIE PRZEJŻELI NA OCZY I ZOBACZLI CO TUTAJ SIE DZIEJE, I JAK JESTEŚMY (JA BYŁEM, ONI SĄ DALEJ) FAWORYZOWANI PRZEZ ADMINISTRACJE !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...