Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isaric.pl [Dedyk] [Medium]

Isaric

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 460
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście polecam serwer z racji znajomości założyciela owego tematu oraz serwera.

Chłopak wie co robi i robi to dobrze :)

Opublikowano

Ciekawi mnie czemu na innym serwerze, dzisiaj 2 inne osoby pisaly ze maja do wymiany SM o wartosci 400-600 zl na waszym  serwerze xD

@Skad truta?

Nikt nie ma takiej ilości SM :) 

Trute można dropnac z BOSSów na mapie 85+ oraz szkat ripera

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

2r3lh8l.jpg

Złóż podanie !
Zostań członkiem Team Isaric.pl !
To może właśnie ciebie szukamy !

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Miałam nie wypowiadać się w prezentacjach innych serwerów, bo nie lubię takiego zachowania, ale jednak przesadziliście/przesadziłeś. Nie polecam serwera ze względu na to w prezentacji innego serwera:

Nie polecam szukają reklamy na innych serwerach.

JEDNO WIELKO DNO! PISS JOŁ !

Rozumiem, że serwer konkurencyjny, ale nie lubię wypisywania bredni bez 100% dowodów ;) Jakoś inne osoby, gdy dostają LEWE informacje, potrafią wejść do nas na TS i wyjaśnić sprawę.

Opublikowano

Miałam nie wypowiadać się w prezentacjach innych serwerów, bo nie lubię takiego zachowania, ale jednak przesadziliście/przesadziłeś. Nie polecam serwera ze względu na to w prezentacji innego serwera:

Rozumiem, że serwer konkurencyjny, ale nie lubię wypisywania bredni bez 100% dowodów ;) Jakoś inne osoby, gdy dostają LEWE informacje, potrafią wejść do nas na TS i wyjaśnić sprawę.

Nie przejmuj się tą bandą idiotów. Oni lubią takie niestworzone rzeczy wypisywać, które nijak mają się do rzeczywistości. Na tym Isaricu gra może, nie wiem 10 osób? Wielkie dno i admin ze sobą współgrają.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...