Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isaric.pl [Dedyk] [Medium]

Isaric

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tam przynajmniej nie było żadnych włamów i bugów z sm ^^

Do nas nie było ani jednego włamu więc o czym ty mówisz  ? Jak nie było włamów??? Poszukaj na kanale Fu*u co mówił na jakimś tam filmiku że małysz z babuskiem się upili i pisali , że fubu jest gruby  a potem rozdawali SM'y z kont gm był włam  na Balmor* a na Rav* ukradli całe account i okradli wszystkie topowe konta :)

Jesteś moderatorem powinieneś dawać przykład , że jak ktoś nie jest pewny tego co pisze w 100% to żeby lepiej tego nie robił. 

• Odpowiedzi 460
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do nas nie było ani jednego włamu więc o czym ty mówisz  ? Jak nie było włamów??? Poszukaj na kanale Fu*u co mówił na jakimś tam filmiku że małysz z babuskiem się upili i pisali , że fubu jest gruby  a potem rozdawali SM'y z kont gm był włam  na Balmor* a na Rav* ukradli całe account i okradli wszystkie topowe konta :)

Jesteś moderatorem powinieneś dawać przykład , że jak ktoś nie jest pewny tego co pisze w 100% to żeby lepiej tego nie robił. 

Co ty pierdolisz...

Sam do wczoraj mialem dostęp do konta admina na stronie więc nie pierdol, ze nie bylo wlamow ;] Nawet nie wiesz jak fajnie jest banowac wszystkich, którzy ci ksują w v2 i dodawac sobie sm-y, więc jak nie było włamów...

Dalej słuchaj co mówi fubu, napewno daleko zajdziesz jak będziesz słuchał gościa, co wypierdolił swojego kumpla na 30 kafli ;]

A co do ravii nie pierdol że ukradni cokolwiek, bo wiem o jaką sytuację ci chodzi, bo historie serwera znam na wylot. Jedyne, co znikło to eq topki, bo były włamy na konta. Pewien sprytny haker wysyłał potiwerdzenia przelewów i podpinał do nich keyloggera którym wykradał hasła do kont, bo jak wiadomo, topka często sprzedawała coś fajnego na allegro. Na szczęście, wszyscy wszystko odzyskali ;]

a tak poza tym on jest exModeratorem, naucz się czytać zanim się wypowiesz...

Opublikowano

Co ty pierdolisz...

Sam do wczoraj mialem dostęp do konta admina na stronie więc nie pierdol, ze nie bylo wlamow ;] Nawet nie wiesz jak fajnie jest banowac wszystkich, którzy ci ksują w v2 i dodawac sobie sm-y, więc jak nie było włamów...

Dalej słuchaj co mówi fubu, napewno daleko zajdziesz jak będziesz słuchał gościa, co wypierdolił swojego kumpla na 30 kafli ;]

A co do ravii nie pierdol że ukradni cokolwiek, bo wiem o jaką sytuację ci chodzi, bo historie serwera znam na wylot. Jedyne, co znikło to eq topki, bo były włamy na konta. Pewien sprytny haker wysyłał potiwerdzenia przelewów i podpinał do nich keyloggera którym wykradał hasła do kont, bo jak wiadomo, topka często sprzedawała coś fajnego na allegro. Na szczęście, wszyscy wszystko odzyskali ;]

a tak poza tym on jest exModeratorem, naucz się czytać zanim się wypowiesz...

Już widać , że jesteś z JPPPPPPPPP armii :) dwa dni temu rozmawiałem z Małyszem więc wiem jak było sam się go zapytaj :) WOW fakt włam koder kongo nie zabezpieczył sobie hasła a , że na wszystkich serwerach co koduje strony ma te samo hasło to faktycznie jesteś haker bonzo ;) jestem ciekawy jak banowałeś kogoś itd jeżeli u nas trzeba podać 2x inne hasła do panelu admina którego z resztą już nie ma :3. Polecam maść na ból dupy.

@Edit 

Jesteś taki ułomny czy udajesz ?? Jest administratorem jakbyś używał mózgu to był się domyślił o co mi chodzi. 

Opublikowano

Już widać , że jesteś z JPPPPPPPPP armii :) dwa dni temu rozmawiałem z Małyszem więc wiem jak było sam się go zapytaj :) WOW fakt włam koder kongo nie zabezpieczył sobie hasła a , że na wszystkich serwerach co koduje strony ma te samo hasło to faktycznie jesteś haker bonzo ;) jestem ciekawy jak banowałeś kogoś itd jeżeli u nas trzeba podać 2x inne hasła do panelu admina którego z resztą już nie ma :3. Polecam maść na ból dupy.

@Edit 

Jesteś taki ułomny czy udajesz ?? Jest administratorem jakbyś używał mózgu to był się domyślił o co mi chodzi. 

1. Jp armia to banda bezmózgich gimbów, bardziej przypominają zombie niż ludzi, gardze tymi smieciami.

2. Jakie nie zabezpieczył sobie hasła?... Konto leriso tez mialo niezabezpieczone haslo?

3. Co to wogole znaczy zabezpieczone haslo? Haslo samo w sobie jest zabespiczeniem.

4. Co ma do rzeczy że ma takie same haslo na stronach które kodowal? Rozkodowalem tylko tą jedną stronę jego autorstwa, tego konkretnego serwera, więc c**j mnie obchodzi jakie ma hasła na innych, ale dzięki skoro to prawda zaoszczędziłeś mi roboty przy jego przyszłych stronach.

5. Panelu admina nie ma, bo jesteście tak zjebani, że nie potraficie nawet dziur w stronie załatać, więc usuneliście cały panel admina ze strony. To raczej ja tobie polecam maść na ból dupy.

6. Ponawiam odpowiedz, naucz sie czytać, jest EX do k***y nędzy, jak nie wiez co to znaczy to sobie wygoogluj...

Opublikowano

1. Jp armia to banda bezmózgich gimbów, bardziej przypominają zombie niż ludzi, gardze tymi smieciami.

2. Jakie nie zabezpieczył sobie hasła?... Konto leriso tez mialo niezabezpieczone haslo?

3. Co to wogole znaczy zabezpieczone haslo? Haslo samo w sobie jest zabespiczeniem.

4. Co ma do rzeczy że ma takie same haslo na stronach które kodowal? Rozkodowalem tylko tą jedną stronę jego autorstwa, tego konkretnego serwera, więc c**j mnie obchodzi jakie ma hasła na innych, ale dzięki skoro to prawda zaoszczędziłeś mi roboty przy jego przyszłych stronach.

5. Panelu admina nie ma, bo jesteście tak zjebani, że nie potraficie nawet dziur w stronie załatać, więc usuneliście cały panel admina ze strony. To raczej ja tobie polecam maść na ból dupy.

6. Ponawiam odpowiedz, naucz sie czytać, jest EX do k***y nędzy, jak nie wiez co to znaczy to sobie wygoogluj...

Rozkodowałeś :D :D :D Pozdro z podłogi ;) 

- Wyluzuj troszkę bo zaraz pękniesz napinaczu internetowy cyber bandyto :3. 

Jak nie masz dowodów , to pisz sobie dalej  ja już więcej Ci nie odpowiem ;)

Opublikowano

A SM to skąd były ? :)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

A SM to skąd były ? :)

Ponieważ był bardzo głupi błąd w item shopie zamiast id 80017< 50sm  było 80016 < 1k sm i kupując 50 sm dostawało się 1k sm. 

Opublikowano

Ponieważ był bardzo głupi błąd w item shopie zamiast id 80017< 50sm  było 80016 < 1k sm i kupując 50 sm dostawało się 1k sm. 

To ciekawe skąd ludzie mieli tego tonami ?

Wątpię, żeby ktoś kupował i rozdawał :)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Ie ludzi online? Warto zaczynać?!

Dośc dużo zaczynają wracać :) A dopiero reklama się rozkręca :)

Nie pierdol,ze dostalem bany :< wstalem przed chwila i boty jak stały tak stoją : O.

Jeżeli chcesz zgłosić ludzi zapraszam do supportu :)

To ciekawe skąd ludzie mieli tego tonami ?

Wątpię, żeby ktoś kupował i rozdawał  :)

Żeby nie kitować było coś takiego ale zrobiliśmy restart kont i każdy zaczyna RÓWNO, za co serdecznie przeprosiliśmy wszystkich.

isaricbaner.png

Opublikowano

Najlepszy serwer medium 2014 roku ? 

Nie sądzę :)

Nie polecam grać, administracja zakłamana. Nie polecam przez administrację ;)

Zakłamana, słucham zapraszam do zagrania i ocenienia serwera.

Może zagram jeszcze raz o ile będzie dużo ludzi.

Tak jest dużo ludzi :) <a reklama nie wystartowała>

isaricbaner.png

Opublikowano

Zakłamana, słucham zapraszam do zagrania i ocenienia serwera.

Tak jest dużo ludzi :) <a reklama nie wystartowała>

ile on line?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Pisalem ,ze Moje boty caly czas stoja ; o, a nie znajdziecie ich nawet za miesiąc więc peace .

sygna2.png

Opublikowano

Pisalem ,ze Moje boty caly czas stoja ; o, a nie znajdziecie ich nawet za miesiąc więc peace .

Spokojnie wszystko w swoim czasie ^^

isaricbaner.png

Opublikowano

Zrobiliscie restart kont? Naprawde?

1. Lolitax (NavySeals) 75 lvl
2. BialyOrzel 65 lvl
3. Aroos 62 lvl
4. AniolekAeo 56 lvl
5. Banny 55 lvl
6. Shogun 48 lvl
7. ExCluziv 46 lvl
8. Arroo 45 lvl
9. Nitem 44 lvl
10. WoOj 43 lvl

Przed restartem ranking byl dokladnie taki sam. Nawet tego nie umiesz zrobic?

Ale pomijając wszystkie bugi, włamy itp itd. Serwer typowo pod is. Pozdro z wbijaniem skili na g gdzie egzo mozesz wylapac tylko za jakis gowniane karasie u rybaka ;]

Opublikowano

2. BialyOrzel 65 lvl

3. Aroos 62 lvl

4. AniolekAeo 56 lvl

5. Banny 55 lvl

6. Shogun 48 lvl

7. ExCluziv 46 lvl

8. Arroo 45 lvl

9. Nitem 44 lvl

10. WoOj 43 lvl

Ale pomijając wszystkie bugi, włamy itp itd. Serwer typowo pod is. Pozdro z wbijaniem skili na g gdzie egzo mozesz wylapac tylko za jakis gowniane karasie u rybaka ;]

Tak był restart kont... a to że ty widzisz tylko to co chcesz  ci gracze co wbijali w topke na starcie oficjalnym to i teraz grają nic trudnego przez noc wbić 75lv. 

- Egzo i rady lecą również z metinów więc nie wiem o co ci chodzi. 

Opublikowano

2. BialyOrzel 65 lvl

3. Aroos 62 lvl

4. AniolekAeo 56 lvl

5. Banny 55 lvl

6. Shogun 48 lvl

7. ExCluziv 46 lvl

8. Arroo 45 lvl

9. Nitem 44 lvl

10. WoOj 43 lvl

Panie wielki Hakerze, 75lv wbić to jest kilka godzin :)

Wiec nie mów że jest taki sam...

(pod is taaa a zarobił ile ? Wiesz czy nie nie zwróciło się nawet jeszcze wiec nie odzywaj się )....

isaricbaner.png

Opublikowano

Ja widzialem jak Lolitax expil. I nie pierdol, ze 75 w kilka godzin to lajtem, skoro on to wbija 2 dzien.

Restart kont dla wszystkich oprocz kolegow widze. Pozdro dla administracjii ;]

Opublikowano

Ja widzialem jak Lolitax expil. I nie pierdol, ze 75 w kilka godzin to lajtem, skoro on to wbija 2 dzien.

Restart kont dla wszystkich oprocz kolegow widze. Pozdro dla administracjii ;]

Ale ty jesteś chory na głowę człowieku. . .  Usunięte były wszystkie konta nawet konta administracji z bazy... czemu w nocy była przerwa w celu nadania GM na postacie mózgu? 

Nie wiesz a piszesz jakieś bzdury chyba sam w to już nie wierzysz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...