Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isaric.pl [Dedyk] [Medium]

Isaric

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 460
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ha! Dostałem bana za pisanie prawdy na ogólnym. Co za frajerzy! Dzieci 15 letnie... Brak mi słów. Na ziemie poleciało 4 okna depo. Problem z expem? Haha, nie mogłem przestać się śmiać. Banujesz ludzi za swoje błędy? Śmieszne! Idź się lepiej poucz. Bo nie zdasz!. A tak na przyszłość, pół serwa ma po 1k SM to nie lepiej zrobić restart? Ludzie już biegają z kostiumami, petami itp.. Nigdy nie zagram na serwie pod Twoim nickiem. Jakbyś byl facet to byś wziął całą wine na siebie. :) Dziękuję to wszystko.

- Nie radzę grać.

- Dostałem Perma, bo pisałem na ogólnym jaka jest prawda.

- GM zwykła pizda. Nie umie się przyznać do błędu.

- Oszukuje graczy twierdząc, że jest "Bug z Expem" Jak on to opisał.

- Dzięki :)

- Nq 

Nick : FallTryPL

Serwer : Metin2 (Diumar)

Level : 84

Klasa : Sura WP (Weapon)

...Daj like/plusa <-- Dla Ciebie to tylko kliknięcie, a dla mnie to coś więcej niż kliknięcie :DGG : 51025729

Opublikowano

Ha! Dostałem bana za pisanie prawdy na ogólnym. Co za frajerzy! Dzieci 15 letnie... Brak mi słów. Na ziemie poleciało 4 okna depo. Problem z expem? Haha, nie mogłem przestać się śmiać. Banujesz ludzi za swoje błędy? Śmieszne! Idź się lepiej poucz. Bo nie zdasz!. A tak na przyszłość, pół serwa ma po 1k SM to nie lepiej zrobić restart? Ludzie już biegają z kostiumami, petami itp.. Nigdy nie zagram na serwie pod Twoim nickiem. Jakbyś byl facet to byś wziął całą wine na siebie. :) Dziękuję to wszystko.

- Nie radzę grać.

- Dostałem Perma, bo pisałem na ogólnym jaka jest prawda.

- GM zwykła pizda. Nie umie się przyznać do błędu.

- Oszukuje graczy twierdząc, że jest "Bug z Expem" Jak on to opisał.

- Dzięki :)

- Nq 

100% PRAWDA!

Za jakies 10 min wrzuce ss-y jak gm w grze przyznaje sie do buga na sm, tylko musze gdzies upnąć ze by ladnie bylo.

Opublikowano

Gm usunął zwoje 1k sm z serwera. Pozdro dla tych co kupili za normalną kase ;] Już nie działają.

Jedno musze przyznać, słowny jest, dostałem UB na ts tak jak mi napisał na mpc.

Admin przyznaje się do buga:

http://screenshooter.net/3032493/nyjmxxu

Tu pisze jak usuwa kupony sm:

http://screenshooter.net/3032493/dbqrcqu

Kultura osobista admina:

http://screenshooter.net/3032493/aokgrrj

Opublikowano

Wiecie, że oni zakładali identyczny serwer, ale nazwy nie pamiętam. Były identyczne bugi i do tego, mam tamtych znajomych z tamtego serwa jeszcze tutaj, czyli nawet znajomych mi nie usunęło ;) Pozdro.

Opublikowano

Czyli po serwerze? Bo właśnie szukałem czegoś dla fun'u.

Nic nie jest po serwerze, nie ma już żadnego pseudo SM buga (plotki są aktualnie tylko)....

Za to wszystko serdecznie PRZEPRASZAMY!

isaricbaner.png

Opublikowano

RADZE NIE GRAĆ.

GM ZAPRASZA NA SERWER, A DAJE PERMY ZA NIC.

PEŁNO BŁĘDÓW, BUGÓW NA GRZE.

...Daj like/plusa <-- Dla Ciebie to tylko kliknięcie, a dla mnie to coś więcej niż kliknięcie :DGG : 51025729

Opublikowano

Jak są takie problemy na starcie to oznacza że nie można Wam ufać.

Jeżeli ktoś robi serwer to powinien robić to z precyzją i szacunkiem dla graczy.

Zrobiliscie serwer na "odpierd*l" i teraz poniesiecie tego konsekwencje.

Nie polecam serwera niestety... :(

24267682304344824194.gif

Opublikowano

RADZE NIE GRAĆ.

GM ZAPRASZA NA SERWER, A DAJE PERMY ZA NIC.

PEŁNO BŁĘDÓW, BUGÓW NA GRZE.

Permy za nic, yhym. Nie zbanowaliśmy żadnej osoby która na to nie zasłużyła :)

Jak są takie problemy na starcie to oznacza że nie można Wam ufać.

Jeżeli ktoś robi serwer to powinien robić to z precyzją i szacunkiem dla graczy.

Zrobiliscie serwer na "odpierd*l" i teraz poniesiecie tego konsekwencje.

Nie polecam serwera niestety... :(

Ogłoszenie jest na forum ale tutaj je też zamieszcze:

Witajcie, chcielibyśmy was przeprosić za to co się działo wczoraj jak wiecie przez naszą nieumyślność ucierpiała opinia serwera za co serdecznie przepraszamy, ale jak wiecie wszyscy jesteśmy ludźmi jednak chcielibyśmy was zapewnić że my nie jesteśmy serwerem na tydzień własnie wykupujemy dosyć dobrą reklamę ^^ 
Wiec będziecie mieli z kim grać aktualnie o 10 rano na serwerze przebywa 300osób + to jest bardzo dużo jak na tą godzine, za te wszystkie problemy damy wam bonus expa 50%,dropu 50% na 6 godzin.

Jeszcze raz serdecznie przepraszamy wszystkich graczy a i PS te plotki że konta zostaną zresetowane lub serwer padnie są FAŁSZYWE, serwer na tym bugu nie ucierpiał w żaden sposób...

Prosimy żebyście Ci gracze którzy odszedli dali nam jeszcze jedną szanse i powrócili do nas.

Pozdrawiamy Ekipa Isaric.pl

isaricbaner.png

Opublikowano

"jak wiecie przez naszą nieumyślność serwer ucierpiał "

parę linijek dalej:

"serwer na tym bugu nie ucierpiał w żaden sposób..."

a co do serwera to nie zagram, administracja strasznie c*****a (sądząc po screenach) i sam serwer takze.

Opublikowano

Mogę wam dać jedną szanse. Ale wiesz. Zbugowałeś mi konto za to, że pisałem, że bug na 100% istniał i są w mpcforum zdjęcia. To jest powód do dawania perma?

Jak coś miałem NICK PanBarTeK....

Opublikowano

"jak wiecie przez naszą nieumyślność serwer ucierpiał "

parę linijek dalej:

"serwer na tym bugu nie ucierpiał w żaden sposób..."

a co do serwera to nie zagram, administracja strasznie c*****a (sądząc po screenach) i sam serwer takze.

Tylko że tych zwoji się nie da użyć.

300 osób? w grze mało kto siedzi.. chyba że jako graczy liczycie moby w m1

Yhm, sprawdź sobie expowiska + każdy channel :)

Wtedy komentuj.

isaricbaner.png

Opublikowano

Wcale ;d porozdawałem parę kilka wyrzuciłem na ziemie a tu jeszcze: 

959601404595875401396.jpg

Chociaż nie kłamcie.

Haha pewnie naprawiają skoro przerwa techniczna. Ja rozdałem ok 20k smów z tego co wiem parę osób z topki też się bawiło w to. 

Może ja się wypowiem aż żal mi dupe ściska jak patrze na te wszystkie posty

1. Tak był BUG z SM'ami  lecz został usuniety ( wszystkie osoby ktore mialy sm z przemytu dostały bana )

A te ss'y sobie możecie w dupe wsadzić CZEMU ? bo kupony  są zablokowane nie da się ich wymieniać na sm'y w is :)

2 . Spamicie na ogólnym jak poyeby reklamujecie inne Serwery a za chwile płaczecie na mpc że bana w grze dostaliście

549071404638455998583.jpeg

3. Co do stronki jest jedna rzecz w przeglądarkach że można sobie zmienić liczbę sm , ja moge wam pokazac jak na r@vi mam 100k sm :)

4. Na serwie gra ponad 250 osób +  więc nie spamcie że każdy skończył gre bo to jest żałosne

Tyle W Temacie Widać Konkurencja Nie Śpi :)

Opublikowano

Co to k***a jest? Gram nagle bez żadnej informacji mnie w********a i przerwa techniczna, wczoraj cały wieczór prawie off było, c**j nie serwer dziękuję bardzo.

Opublikowano

Tylko wziąć popcorn i patrzeć na dalsze wkręty admina. To już staje się śmieszne ciut ;>

1. Tak był BUG z SM'ami  lecz został usuniety ( wszystkie osoby ktore mialy sm z przemytu dostały bana )

A te ss'y sobie możecie w dupe wsadzić CZEMU ? bo kupony  są zablokowane nie da się ich wymieniać na sm'y w is :)

2 . Spamicie na ogólnym jak poyeby reklamujecie inne Serwery a za chwile płaczecie na mpc że bana w grze dostaliście

3. Co do stronki jest jedna rzecz w przeglądarkach że można sobie zmienić liczbę sm , ja moge wam pokazac jak na r@vi mam 100k sm :)

4. Na serwie gra ponad 250 osób +  więc nie spamcie że każdy skończył gre bo to jest żałosne

Jeszcze WCZORAJ dało się ich używać chłopczyku. I skoro dziś już nie to trudno ale ludzia zostały ogromne ilości sm na koncie. Jak chcesz tak grać proszę bardzo :)

Opublikowano

Co to k***a jest? Gram nagle bez żadnej informacji mnie w********a i przerwa techniczna, wczoraj cały wieczór prawie off było, c**j nie serwer dziękuję bardzo.

5 minut off przerwa techniczna była i cały wieczór off ?

Administracja coś robi w kierunku serwera a wam nigdy sie nie dogodzi jak masz problem to idz na inny serwer

Tylko wziąć popcorn i patrzeć na dalsze wkręty admina. To już staje się śmieszne ciut ;>

Jeszcze WCZORAJ dało się ich używać chłopczyku. I skoro dziś już nie to trudno ale ludzia zostały ogromne ilości sm na koncie. Jak chcesz tak grać proszę bardzo :)

Dziwne bo każde konto  zostało zbanowane za przekręty ;)

w przeglądarkach to mozesz sobie wizualnie zmienic znawco.

Wielki znawco oni daja tylko ss'y że mają sm'y na koncie więc tak jak mówiłem wyzej mogą sobie je w dupe wsadzić

Opublikowano

w przeglądarkach to mozesz sobie wizualnie zmienic znawco.

Opublikowano

5 minut off przerwa techniczna była i cały wieczór off ?

Administracja coś robi w kierunku serwera a wam nigdy sie nie dogodzi jak masz problem to idz na inny serwer

Dziwne bo każde konto  zostało zbanowane za przekręty ;)

Ale raczej tych co zbierali smy z ziemi i od razu czytali raczej nie zbanowali. Ja i kolega jakiś tam wyżej wyrzuciliśmy cała kupe zwoji. 

Opublikowano

Ale raczej tych co zbierali smy z ziemi i od razu czytali raczej nie zbanowali. Ja i kolega jakiś tam wyżej wyrzuciliśmy cała kupe zwoji. 

Zapewniam że osoby które nie doładowały konta a miały sm'y zostały zbanowane ;)

Ahaa czyli administracja dała popis banowała ludzi którzy skorzystali z naszej darowizny? To ile osób zostało na serwie z 10?

Banowała Bo Idioto korzystali z Buga a nie zglosili teamowi .. Regulamin przeczytaj potem graj

I znowu przerwa ;)

HA na szepcie wyraznie napisał cymbale : Ostatnia przerwa

5 minut ci szkoda ? a poprawiają coś i nie spam ...

Opublikowano

Zapewniam że osoby które nie doładowały konta a miały sm'y zostały zbanowane ;)

Ahaa czyli administracja dała popis banowała ludzi którzy skorzystali z naszej darowizny? To ile osób zostało na serwie z 10?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...