Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isaric.pl [Dedyk] [Medium]

Isaric

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 460
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mógł bym wiedzieć ile osób aktualnie jest online i ile było np 3-5 dni temu ? :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

mógł bym wiedzieć ile osób aktualnie jest online i ile było np 3-5 dni temu ? :)

Tak ciężko komukolwiek odpowiedzieć z team ? :) Żenada z lekka.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano
" ShenkuŚ™ : (16 lipiec 2014 - 03:14 ) Nie będzie wywaliło tylko serwer wejdzie Leriso to włączy "

Z tego co wyczytałem, to ktoś puścił DDoSa i trzeba będzie czekać.

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Wjebać się na forum innego serwera, tworzyć zamieszanie wokół deilii to złe posunięcie. Tak niekompetentnych osób w życiu nie spotkałem. Jeszcze żeby wasz serwer był godny uwagi, ale ja nawet nie wysrałbym się na nim. Wielkie DNO, pozdrawiam wszystkich idiotów prowadzących ten serwer. 

Opublikowano

Ma być online w ciągu 20min, no to gramy

Tak, aktualnie nasz serwer dedykowany z niewiadomych przyczyn się "wyłączył" czekamy na odpowiedź z hosteam.

wie ktos czemu server off jest?

LOOL NA STRONCE "Baza danych nie istnieje!" CO JEST? PO SERVIE JUZ?

Nie, serwer się wyłączył. ( już reagujemy w tej sprawie ).

xxx ISARIC WJEEBAL SIE NA FORUM DEILA;D MOZLIWE ZE TO ONI PUSCILI DDOSA

Tylko że mnie cały dzień nie ma ...

Wjebać się na forum innego serwera, tworzyć zamieszanie wokół deilii to złe posunięcie. Tak niekompetentnych osób w życiu nie spotkałem. Jeszcze żeby wasz serwer był godny uwagi, ale ja nawet nie wysrałbym się na nim. Wielkie DNO, pozdrawiam wszystkich idiotów prowadzących ten serwer. 

Aha? Tylko że mnie cały dzień nie ma dopiero teraz doszła do mnie informacja że serwer dedykowany się wyłączył...

SERWER ONLINE!

isaricbaner.png

Opublikowano

Ile ludzi mniej wiecej online w godzinach szczytu ??

W m1 zawsze jest w godzinach szczytu +45sklepików :) tyle mogę powiedzieć :)

isaricbaner.png

Opublikowano

ONLINE przepraszamy za problemy  to nie nasza wina lecz wina serwera  więcej już takie błędy nie powinny mieć miejsca. 

- Zapraszamy na serwer.

Opublikowano

NIE polecam serwera ze względu na administracje.. To jakieś pozery. Na forum deila.eu umieścili sobie swoje logo reklamując tym samym swój gówniany serwer.

Serwer jest do kitu gra na nim +/- 50osób. Próbują się wybić jakimiś dziecięcymi pomysłami. Beka :D . Tyle ode mnie :)

Opublikowano

NIE polecam serwera ze względu na administracje.. To jakieś pozery. Na forum deila.eu umieścili sobie swoje logo reklamując tym samym swój gówniany serwer.

Serwer jest do kitu gra na nim +/- 50osób. Próbują się wybić jakimiś dziecięcymi pomysłami. Beka :D . Tyle ode mnie :)

Beke to ja mam z cb :) 

W samym m1 po godzinie 10:00 jest +/- 150 osób :) 

Więc lepiej się nie wypowiadaj jak nie wiesz :) 

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Jesteś taki głupi czy tylko udajesz ??? Nas nawet przy komputerach nie było jak się włamali na deile... to ,że ktoś to zrobił i akurat umieścił nasze logo to nie mój problem ,a Azuma czy jak mu tam bo nie zabezpieczył sobie forum. Niby u nas gra 50 osób ??? Widać gówno wiesz a dużo krzyczysz i ty jesteś jakimś pozerem i pieskiem :) bo szczekasz a sam nie wiesz nawet na co idź liż dalej d*** adminom z deili bo widziałem jak dobrze ci to wychodzi. A i wróć tu jak zrobisz własny serwer i będziesz miał niby więcej niż 50 graczy online. 

Opublikowano

50 graczy online taak o 5 rano hahah :D a tak Izumi wspomniał mnie nawet w domu nie było caly dzień :)

isaricbaner.png

Opublikowano
3032114039831931182436.png
Update odbył się 20 lipca o godzinie 23:30.

1.Zmieniony drop ze szkatułek serwerowych                 
2.Przykładowy drop z 200 szkat
2q249z5.png
3.Dodanie questów z Metinami jeden przykładowy quest jaki będzie wprowadzony na serwer na Level 87 
2cq0hlv.png
4.Dodanie Teńczaka na serwer będzie on wbijał 1 skill z G do P 2nl48pz.png
5.Dodanie teleportu do av2 potrzeba 75 lv i krwisty kamień
10zpkzr.png
6.Dodanie do dropu z metinów w red lesie krwistego kamienia
7.Zwiększenia Expa na mapie od 105. 
8.Dodanie skrzyń szczeniaka [Dzięki nim można handlować petami] 
9.Poprawienie Dropu z Silnej lodowej wiedzmy 

Wszystkie propozycje zmian zgłaszamy na forum!

isaricbaner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...